Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671

Minoritarėt e Forumit Shqiptar

Para disa kohesh pashe nje emision televiziv ku flitej per minorancat etnike ne Shqiperi. Ishin te ftuar perfaqesues te disa minoriteteve si ai Rom, Grek, Egjiptian, Arumun, Boshnjak etj, te cilet deklaronin shifra te medha per minoritet perkatese. Prandaj po e hap kete teme, per minoritaret e Forumit, meqe jemi mbi 30 000 antare, shume prej te cileve duhet te jene minoritare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Vetem nje minoritar ka ketu: Tannhauzer. 1/30,000=????, bejeni vete se mua me vret corapi

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Nuk e hapa temen per te nxjerre perqindjen e minoritareve ne forum, por per tu dhene atyre nje mundesi me shume per te shprehur ato qe ne jeten e perditeshme s'mund ti shprehin, per te gjetur njeri-tjetrin dhe qe te ngrene zerin per gjerat qe nuk shkojne akoma ashtu sic duhet per minoritaret e Shqiperise.

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Edhe un jam minoritare po tani mund ta themi me gojen plot ateher ne koh te komunismit "ju shqiptaret"na shanit se ishim te huaj,ju ishit komunist te flakt ne nuk benim pjes ne shoqerin tuaj,un nuk e harroj kurr kur isha kalama dhe nenat e shoqeve te mia i thoninos los me ate sepse nuk esht razza jon nuk esht si ne:"tani gjith familia ime ka marr kombesin greke dhe prinderit e mi marrin edhe pension nga greku,prandaj ne ket moment them me mir qe jemi "grekafon"kshu na quajnin atje
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Mos na lesho bajga lope ketu tani ti tokio.
    Nuk ishte tema per trajtimin e minoritareve ne komunizem.

Ne ishim komuniste dhe 'ju' rraca tjeter paskeni qene antikomuniste dhe nuk benit pjese ne shoqerine tone?

Une kam patur shoke minoritare qe i kishin prinderit oficere. E dinin njerezit po asnjeri nuk persekutonte njeri. Te gjithe po qe ishim te persekutuar nga ai i madhi fare. Pastaj si te duket te qenit oficer ty, ka lidhje gje me persekutimin.

Ne shqiptaret kemi qene dhe jemi populli dashamires ndaj pakicave (pervec romeve dhe jevgjiteve me te cilet jemi shume rraciste).

Jo grekafon po grekofon se me ngjan me gramafon kur e thua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lone_star : 31-08-2007 mė 20:11

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    I modh je lone star!
    Te verteta jane ato qe the. Jo vetem oficera por edhe ish-sigurimsa, anetare ne Komitetin Qendror etj.se harrova ish-Shefi i Shtabit te ushtrise Kico Mustaqi, Jorgo Sulioti etj jane minoritare
    Pale andej nga Gjirokastra benin ligjin kryetar komitetesh dhe kooperativash!
    Po ene ne tirane ne kohen e dulles kishte pedagoge e mesues minoritare.
    Keta kane filluar me viktimizimin dhe dalin te pervuajtur. Ja fusin tamam pordhes!
    FLANGO MA NON FLECTO

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po,ishin dhe te privilegjuar bile,me perjashtim te jevgjeve,dhe romeve,por kjo per shkak te mosinteresimit nga ana e tyre per tu arsimuar,per vet stilin e jetes qe kane,dhe ata nuk i ka persekutuar njeri,keni degjuar ndonjehere te burgosur politik arixhi,kurre
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    une shumicen e minoriteteve ne Kosove i kisha perzo, qysh n'kohen e Luftes II Boterore. serbet t'paret kuptohet, krejt kta cka jon t'njejt po vec emra tjere: ashkali, rom, egjiptas, magjup krejt... edhe goran jon si shkije... vec turqit i kisha lon.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga il.Padrino Lexo Postimin
    une shumicen e minoriteteve ne Kosove i kisha perzo, qysh n'kohen e Luftes II Boterore. serbet t'paret kuptohet, krejt kta cka jon t'njejt po vec emra tjere: ashkali, rom, egjiptas, magjup krejt... edhe goran jon si shkije... vec turqit i kisha lon.
    e pse turqit po?

apo se na shkatrrun per 500 vjet?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Une njoh shume mironitare, kam pasur mjek anestezist, dr Jorgon,kam pasur te dashur minoritare,kam pasur komshinj shume shoke minoritare si Thanasin, Milto Kutalin qe e kam pasur edhe komandant skuadre etj etj nuk me kujtohen te gjithe.
    Desha te them nganjehere i ngacmonim por me shaka , nuk i kami rrahur ose keqtrajtuar sic mund te trajtojne Greket Shqipetaret tani ne Greqi kush jeton ne Greqi mund ta kuptoje me mire se mua.
    Prandaj ka pasur edhe ndonje rast, ose me teper por me sa di une jo per tu bere kaq e madhe.
    Ju keni pasur edhe grupin artistik minoritar te dropullit apo e ke harruar.Keni pasur edhe shkolle greke, keni edhe partine e te drejtave te njeriut e ku ta di une?
    A do me per Belulin.............?

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •