Po e hap kete teme meqe ne forum ka shume perkrahes te revizionimit te historise dhe te Holokaustit si ngjarje historike. Jeni te ftuar te shprehni opinionet tuaja , mendimet, faktet apo "faktet" ne lidhje me Holokaustin.
Po e hap kete teme meqe ne forum ka shume perkrahes te revizionimit te historise dhe te Holokaustit si ngjarje historike. Jeni te ftuar te shprehni opinionet tuaja , mendimet, faktet apo "faktet" ne lidhje me Holokaustin.
"Who is John Galt?"
Hm,
fillimisht duhen sqaruar diskutantėt e mundshėm qė tė kontrollojnė ligjet e shtetit ku janė (se mendimet e tyre mbi revizionizmin e holokaustit, tė shprehura nė publik, mund tė jenė tė kundraligjshme dhe unė Liquid si qytetar i mirė, e kam pėr detyrė t'i denoncoj; dhe e kam dorėn e rėndė, besomėni).
Pastaj, duhet tė zotohet hija shkrim-shuarėse, qė sillet mbi forum, se nuk do iua fshijė shkrimet diskutantėve e t'iu shkojė atyre mundi kot.
Pastaj duhet tė zotohen diskutantėt qė tė mos pėrdorin terma kompromentuese si: "superior", "dhomė", "gaz", "sapun", "dush", sepse mund tė preken ndjenjat e brishta tė tė mbijetuarve.
Shalom
LolPostuar mė parė nga Liquid
Une nuk jam as cifut, as i mbijetuar i kampeve te perqendrimit. Madje as Forumi Shqiptar nuk eshte nen vezhgimin e ligjeve qe denojne mohimin e Holokaustit....
Shprehu lirshem.....shume shume nje perjashtim do hash! ( Shaka po bej)....Kam mbi 1 vit qe nuk perjashtuar njeri nga forumi!
Mbi te gjitha ky eshte DEBAT!
"Who is John Galt?"
Toro, para se te kerkosh debat, duke qene se je shqiptar:
IK MERR E LEXO URGJENT "The Black Book of Communism", se ajo eshte e keqja qe te ra per hise ty dhe parardhesve te tu.. pastaj, mund ti qash hallin te tjereve per 'Holokaustin'.. kur ta lexosh ate liber deri ne fund, besoj se do hapesh nje KRYETEME qe e meriton te quhet keshtu (jo si kjo qe e mori qe ne start.. po sikur mos te shkruaje asnjeri, c'behet me termin KRYE ne kete teme?)
Ne fund fare, debatojme dite nate pastaj per kete qe eshte duke te interesuar kaq shume ne kete moment, po ik e lexo ate liber njehere!
Prektora
Postuar mė parė nga Toro
I beg your pardon?
Nejse. Spo e kuptoj kete tendencen tende prej mallakastioti te mbash anen e cifutit. Holokaustin asnje se mohoi ose ja uni vlerat ama te flasesh per holokaust ne kohen kur vriten me mijera JO-cifute eshte paksa abstrakte. Asgje kundr cifuteve e ritheksoj thjesht "fshati digjet kVrva krihet" kjo puna holokaustit. E ca pastaj se u vane 6 milione hebrenj? U prehshin ne paqe aty ku jane. Ca ndodhi skthehet me prapa get over it.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Se ca ka qene komunizmi e kam provuar vete ne kurriz, une dhe familja ime...tre breza. Nuk kam nevoje te lexoj nje liber, permbajtjen e te cilit e kam ditur para se te shkruhej. Se sa krime ka bere Stalini e Lenini me shoke , jane historira qe i kam degjuar 25 vjet me pare, kur keta te dy adhuroheshin ne Shqiperi.Postuar mė parė nga darwin
Nese nuk do te shkruash per Holokaustin, dakord, ne se jo, me mirr hesht.
Deri me sot nuk ka dale njeri te mohoje krimet e komunisteve.....Po te dali te jesh i sigurt, do hap jo nje po 100 KRYEtema!
Gjithe te mirat.
"Who is John Galt?"
Ku e ke lexu ti mohimin e Holokaustit mer Pik-Tor?
Sa libra jane shkruar sa filma jan bo edhe sa pare harxhohen per demshperblimin e hebrenjve?
E ritheksoj te merresh me holokaustin kur je i lindur ne balkan eshte dicka qesharake.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Te kishe provuar gje ti, nuk besoj se do te kishe kete perdellim kaq te madh per bashkombesit e Marksit dhe te Engelsit. Pastaj, nuk ta thashe ne sens personal familjar, nuk ke pse mallengjehesh..Postuar mė parė nga Toro
Se sa krime ka bere Stalini e Lenini me shoke , jane historira qe i kam degjuar 25 vjet me pare, kur keta te dy adhuroheshin ne Shqiperi.
Deri me sot nuk ka dale njeri te mohoje krimet e komunisteve.....Po te dali te jesh i sigurt, do hap jo nje po 100 KRYEtema!
mm, e vura re tani se sapo i hodha nje sy.. Ne fakt paska nje teme mbi Stalinin edhe nje tjeter mbi "Barbarine komuniste" (megjithese kjo tema e fundit, me shume merrej me ndeshjen Zoti vs Evolucioni)..
Nese nuk do te shkruash per Holokaustin, dakord, ne se jo, me mirr hesht.
po hesht dhe po te lexoj ty atehere.. se eshte me mire!
te uroj fatGjithe te mirat.
Prektora
I nderuar hapes i temes!
A me jep dot qofte edhe garancine minimale qe postimet e mia nuk do fshihen apo censurohen?
E them kete se ne hapje te temes "fton" anetaret per diskutim.
Eksperienca e shume anetareve ketu ne forum eshte qe jo po te flasin per Holokaust Inc., po edhe po te thone ndonje gje jo shume servile ndaj sherbetoreve te tyre "goime" ne USA paralajmerohen si une me Vrejtjen "Shan figuren e ndritur te Ollbrajtit!"
Ne te kundert ju rrofte "diskutimi" dhe flisni me vehte!
Shalom!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga antares : 21-02-2005 mė 07:22
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Une pergjigjem per vetem time zoteri, nuk jam perfaqesues i moderatoreve te forumit. Ne se ke fakte se une te paskam perjashtuar apo paralajmeruar per perjashtim nga forumi qe moderoj, "Historia Boterore", sepse ti apo cdo kush tjeter kane shprehur dicka qe nuk me pelqen mua, atehere urdhero dhe sill me fakte. Ti nese ke ankesa per te tjeret shko tek "Verejtje dhe keshilla"....Une nuk mund te pergjigjem per persona te tjere, vetem per veten!Postuar mė parė nga antares
"Persekutimi" me i madh qe ka kaluar ndonjeri ne Historine Boterore nga mua, ka qene kalimi i temes se tij ( nese e gjykoj une si te pavlere ose tendencioze) apo te pergjigjeve qe s'kane lidhje me temen tek Koshi i Posteve ose ne ndonji forum tjeter ku i takonte ( psh tema qe kane pasur karakter fetar dhe asnje lidhje me historine kane kaluar tek forumet e fese).
Sa per shprehjen "goim" ma ke adresuar mua nje here, nuk te bera llafe. Po e perserit duke quajtur te tjeret , perseri nuk po bej gje. Por dije , se ke liri te shprehjes se fjales, jo te fyesh te tjeret.
Ne forum ke nje larmi temash qe jane kundra bindjeve te mija personale. Aty i ke, as jane fshire as jane censuruar ( duke filluar nga islamizmi e deri tek perandoria bizantine). Ke nje sere antaresh me te ciles kam divergjenca ne mendime, madje dhe "gerricje" ne forume te tjera si ato te politikes, aty i ke, jane te pacensuruar, te pafshire.
Sido qe te jete, bej c'te duash....
Gjithe te mirat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toro : 21-02-2005 mė 12:54
"Who is John Galt?"
Krijoni Kontakt