Mendova të bëja nga një "cover" për disa këngë që kam bërë. Kto "cover" janë vetëm për secilën këngë, sikur ato të ishin "single-cd."
Po e filloj me të parën këngë që kam bërë:
Mendova të bëja nga një "cover" për disa këngë që kam bërë. Kto "cover" janë vetëm për secilën këngë, sikur ato të ishin "single-cd."
Po e filloj me të parën këngë që kam bërë:
Ndryshuar për herë të fundit nga drini_në_TR : 29-05-2003 më 21:14
Kjo pamje është një fotografi që kam bërë në dhjetorin e kaluar në Lake Tahoe (Northern California), dhe si vënd më ka lënë shumë mbresa. Nuk e di pse por m'u duke e përshtashme për ktë këngë:
Ndryshuar për herë të fundit nga drini_në_TR : 29-05-2003 më 21:15
një "cover" shumë i veçantë...
p.s. prap nga dora ime :)
Kjo është për një instrumentale të shkurtër me kitarrë. Më pëlqen tejmase sesi ka dalë aq ndriçushëm emblema me lulen nga e cila vjen forma... vëre se është mishi im :) :
shume te bukura!
p.s. e ke nje gabim ne firme. eshte depeche mode, e ti e ke bere depedhe mode. :)
Drini shume te bukura dhe shume romantike,me pelqyen shume.Te lumte dora,kur pash keto pamje me ben te enderroj dhe me futen ne disa endrra,sigurisht pozitive.Me respekt Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Alba,
Të falemnderit shumë! Por është edhe më e bukur se kto këngë do jenë së shpejti në albasoul tek muzika :). Do kesh një mundësi të dëgjosh disa tinguj të rinj :), "so stay tunned"
Të përshëndes me dashamirësi!
sinqerisht
drini.
kjo ishte e vështirë për t'u postuar pa humbur cilësi, megjithatë "think positive" ;) :
Ndryshuar për herë të fundit nga drini_në_TR : 29-05-2003 më 21:16
Drini,
shume te bukur cover-at. Uroj dhe kenget te jene po keshtu :)
Na lajmero tek kjo teme, se kur do te jene tek faqja e albasoul-it.
Me i bukur per mua cover-i me zambakun dhe siglen „Bukuria e qetesise“.
Te pershendes!
Dita
Të bukura Drini!
Përshëndetje!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Krijoni Kontakt