Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Roberti i Agimit të Artë: “Jam Vorioepirot dhe do luftoj deri në vdekje për të"

I nxehur jashtë mase duhet të jetë bashkëpunëtori i deputetit të Agimit të Artë në Greqi, Kostandinos Barbarusis. E kemi fjalën për Robertin, i cili e ka pranuar tashmë që vjen nga Shqipëria.
    Shumë media elektronike greke kanë shpërndarë lajmin ku thuhet se Roberti nuk është as vorioepirot, por shqiptar i thjeshtë dhe kjo gjë nuk ka tronditur vetëm Robertin, por edhe simpatizantët e Agimit të Artë. E ndërsa blogjet janë mbushur me komente nga më të ndryshme, vetë Roberti ka vendosur që nëpërmjet një autobiografie, ta vendosë vetë pikën mbi i.

Kjo, pasi disa websajte kanë filluar të analizojnë prejardhjen e tij dhe të thonë madje se emri Robert “nuk nga kujton Greqinë tonë pasi këto emra i kanë vetëm shqiptarët katolikë dhe kjo homogjenët ortodoksë nga Vorioepiri”.

Ndaj ndoshta u detyrua të reagojë edhe Roberti, nëpërmjet Facebook:

“Quhem Chaidis Robertos, i biri i Thomait dhe i Athinasë, nip i Andonit dhe i Sotirias dhe stërnip i Aristidhis dhe i Penelopit. Linda në Sarandë dhe u rrita në fshatin Lukovë të Himarës, fshat i Epirit me histori 4000 vjeçare. Kur isha në moshën 1 vjeçare, me urdhër të prokurorit u pagëzova me këtë emër dhe kur erdha në Greqi, kërkova të pagëzohesha përsëri dhe ati im shpirtëror, në Agrinio, pater Gerasimos (sot 80 vjeç) i cii më njeh shumë mirë mua dhe familjen time, më tha se nuk lejohet që të pagëzohem për herë të dytë.

U mora në mënyrë profesionale me peshëngritjen dhe kam marrë pjesë në kampionate, studiova dhe kam 2 diploma universiteti për Agronomi dhe Fizkulturë, si dhe kam punuar si mësues në Delvinë.

Kur në Shqipëri sundonte regjimi komunist, kërkova azil politik në Greqi, me kërkesën se “jam armik i rregjimit komunist në Shqipëri”.

Në vitin 1991 u martova në kishën e Shën Kristoforit (të vjetrën) në Agrinio me prift dhe me kumbarë. Mendoni se do lejojë kisha që të martohet aty një i papagëzuar?

Gruaja ime është geke nga Agrinio dhe ka biznes që nga mosha 20-vjeçare. Në Vorio Epir hapëm biznesin familjar Hotel Palace Lukova, që këtë vit u vlerësua me çmim nga tripadvisor.

Në Shqipëri jam akuzuar nga mediat si nacionalist grek, ndërsa sot papritur në Greqi akuzohem si shqiptar.

Ata që më akuzojnë janë ata që i shitën Vorio Epirin shqiptarëve, janë ata që nuk respektuan asnjëherë protokollin e Korfuzit në vitin 1914. Janë vëllezërit e të zinjve, janë ata që nuk shfaqen kurrë me fytyrën e tyre. Jam Epirot dhe do të luftoj për atdheun tim deri në vdekje”, përfundon deklaratën e tij në facebook Roberti, i cili është pjesë e Agimit të Artë. /alb-observer.com/
    Qe keta te ashtuquajturit voriopirdhjote jane bere me greke se vete grekerit kete e shikojme cdo dite........por qe dikush ka lindur ne shqiperi ka investuar ne shqiperi dhe lufton kunder shqiperise hapur kjo vetem ne vendin tone ndodh.
    Mendoj se ky duhet shpallur person "non grata" per shqiperine
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 21-09-2012 më 07:35

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Qe keta te ashtuquajturit voriopirdhjote jane bere me greke se vete grekerit kete e shikojme cdo dite........por qe dikush ka lindur ne shqiperi ka investuar ne shqiperi dhe lufton kunder shqiperise hapur kjo vetem ne vendin tone ndodh.
    Mendoj se ky duhet shpallur person "non grata" per shqiperine
    Hahaha Epirian veriu leshi Aq grek eshte ky, saqe edhe i martuar me greke, e 22 vjet jetese ne Greqi e shteti grek nuk ia jep shtetesine greke . Ik ore shqiptaruc pird*u se ke mbete as grek e as shqiptar.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    le te mbroje vorio e te semes ky.
    Kujton se do beje prap si maskara e Peshkepise.
    Sille menderen ne Shqiperi pa e sheh.
    Mbase e sjell sot qe kemi nje serb ne krye e ste thote gje.
    Po dhe ti dhe serbi ditet me gishta e i kane.
    Albania Uber Alles

Duhet ndaluar peshengritja ne Shqiperi. I beka te gjithe o drogaxhinj o grek.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Shkoni tani o shqipe, shkoni e beni pushimet te Hotel Lukova Palace...
    E po kur u bene dhe lukovjotet vorjopilurjot... temen e semes thuaj.

Po ti more legen shet edhe tet eme per 5 kacidhe. Turp ti vije gjakprishurit.

A ka ndonje te AK-se ketu ne forum, qe ti bejne anti reklame hotelit te ketij mbeturines?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 21-09-2012 më 09:29
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Nuk del ndonje nga keta malukatet tane qe i kane futur drithmen Greqise, t'i kepusi nje k0qe plumbi ketij viro-epir LESHIT qe deri dje hante misernike e vorben me grosh, tani na beka heroin. Ptu rrace e felliqur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    legena si ky ka ne himare me shumice. jane njerez pa atdhe te mbetur midis injorances se tyre dhe deshires per te mos qene fshatare.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    nje gje nuk po kuptoj akoma mbiemrin e vertet si e ka ky tipi
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    qe ti bejne anti reklame hotelit te ketij mbeturines?
    c'anti reklam more vella por ky ne hotelin e tij kabere dhe mis albania 2011
    ne fb e tij do i shihni te gjtitha,para nja nje vite ka qene ne vlore me nje tjeter nazist
    ketu Miss albania 2011 ne hotelin e tij ku duket dhe ai:
    http://youtu.be/uq-8ZCaJ5gA
    -dhe ketu na vizite ne himare me karathanon:
    http://youtu.be/sCZ7IW9o2zI
    http://www.facebook.com/roberto.chaidi?sk=wall

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •