Nuk e di sa i perhapur eshte ky lloj arti,mua me pelqyen shume keto punime
Nuk e di sa i perhapur eshte ky lloj arti,mua me pelqyen shume keto punime
Endrra kjo poshte
Nga jane marre? Te kujt jane punimet? Te tuat?
Dimegeni vet i ke bėrė kėto punime?
Gjithėsesi do t'ishte interesant qė tė flisje pėr autorin, dhe sesi i ka bėrė nėse e di.
Pėrshėndetje
drini.
Kuqka dhe Drini!
Nuk jane te miat,mi derguan me mesazh se e dine qe i kom qef keto gjera.
Per ti bere duhet te jesh ndonje kompiuter "geek" po normalisht dhe ajo nuk mjafton!!!!
ps.meqe ra fjala te keta "geek"-sat,e dini si eshte moto e tyre apo jo?
"Never get drunk"
Sa pa kuptim!!
Discover me like emptiness.......
Dimegen duhet te dish te shprehesh ne gjuhen e artit per te krijuar dicka te bukur ne digital. Njohuria kompjuterike dhe te qenurit "geek", perben vetem 30% te materialit baze per krijime te tilla.
p.s. "Sa pa kuptim!" -- Nuk e di pse ky pohim me beri shume per te qeshur. Megjithese eshte i drejte. Pa dashje imagjinova dike qe ishte "shastisur" nga boshesia e dickaje - imagjinata eshte gje e madhe :rolleyes:
Ate them dhe une Fiori,po ngaqe nuk dua ta perseris veten shume,te jesh krijues do te thote gje e madhe.Sot isha me nje cop leter ne dore dhe thoja ca mund te krijoj me kete,ti jap botes dicka te re,u mendova s'nxorra gje ne bote!!Duke filluar nga keto te voglat edhe pse duken te thjeshta kur fillon i perpunon jane te veshtira.Mbase zgjodha dhe une gabim letren se letra dihet per cfare eshte :D.Po do filloj me gjera te tjera,s'kam ku gjej ca kashte .E di qe edhe te ndertosh mullar duhet te jete art.
Po keto punimet dixhitale jane te veshtira se po ashtu ja beja une CD-te te gjitha grupeve te medhaja muzikore!
Discover me like emptiness.......
Krijoni Kontakt