Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 186
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22
    Atehere me thuaj, seminarist, per çfare e bekonte ai prifti ate kriminelin ? Qe te mos shqyhej nga ajo plaka 87 vjeçe ?
    Kur farisejte e pane Jisu Krishtin te ulur per darke ne shtepine e Matheut, taksambledhesit, te rrethuar nga njerez te pasur por te urryer ne popull, farisejte qe e ruanin per te gjetur nje arsye per ta akuzuar, u thane dishepujve te Tij qe e prisnin tek dera.

- Shikoni mesuesin tuaj se si ulet ne tavoline me taksambledhes gjakepires dhe prostituta. Si nuk ju vjen turp nga vetja qe e quani veten dishepuj te tij!

Dhe nxenesit e zene ne faj shkuan tek mesuesi i tyre dhe e pyeten se i ka mundesi qe ai ulet ne tavoline me keta njerez te shthurrur e te urryer ne popull. Dhe Jisui i tha:

"Vetem i semuri ka nevoje per doktor. Une kam ardhur per te sjelle njerezit ne pendim dhe per ti kthyer ne rrugen e drejte."

Albo

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22
    Do te thote, Kisha serbe nuk e sheh si kauze luften ne Kosove apo per Kosoven? Atehere, pse ende e konsideron Kosoven si te pushtuar?
    Nese manastiret dhe kishat serbe ne Kosove jane te rrethuara me ushtare dhe tanke, nese prifterinjte nuk dalin dot te levizin te lire ne Kosove pa shoqerimin e trupave paqeruajtese, nese besimtaret serbe e kane te veshtire levizjen e lire ne Kosove, nese kishave dhe manastire shekullore u vihet flaka si ne marsin e 2004 nga shqiptare, nese shqiptaret qe shkelin ne nje manastir serb per te kerkuar lutjet e murgjve per femijet e tyre qe vuajne nga semundje, shihen si armiq e tradhetare nga shqiptaret e tjere dhe vene edhe jeten ne rrezik duke kryer nje akt te tille?

Tani te pyes une ty. A ka arsye perse Kisha Orthodhokse Serbe ta shohi Kosoven si te lire?

Por ju shikoni vetem njeren ane te medaljes, vetem ate ane qe ju intereson.

Albo

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar më parë nga Albo
    [size=4][i][b]

"Nese kostoja e mbrojtjes se Serbise se madhe eshte berja e krimeve, une nuk do ta pranoj kurre ate. Le te zhduket Serbia. Nese Serbia e vogel do te mbrohej duke bere krime atehere une nuk do ta pranoja ate - le ta marri era edhe Serbine e vogel. Edhe nese serbit te fundit do ti duhet qe te mbrohej duke bere krime, une nuk do ta pranoja ate. Le te zhdukemi si komb nese keshtu duan njerezit".

Kryepeshkopi serb Pavle
    27 Dhjetor 1999
    Albo heren tjeter cek artikullin ku e ke marre.

http://www.kosovo.com/patrh_interview.html

Dmth ke marre nga nje faqe Serbe cka edhe nuk pres ma mire asgje nga ajo faqe
    Cili ishte misioni qe ta perkthen ate pjese te artikullit ?
    Te na tregosh neve Shqiptave te Kosoves se cfare eshte Patriarku Pavle ?
    Te na tregosh neve Shqiptarve te Kosoves se te gjitha ato masakra qe jan ba nuk jan nga nga Orthodokset e Pavlit por nga jo orthodokset ?Te falem nderit per punen "atdhetare" qe paske

Eh nuk ja vlen me asnje shkonje e imja ketu.

Citim Postuar më parë nga Seminarist

Mjelma ka jetu shtate vjet ne Beograd, me mijera here me mire jo vetem se Albo ne Permet, por edhe se ata ne kryeqytet. Kete ta kesh te qarte. Madje jo vetem ata ne Beograd, por edhe ta ne Prishtine.

Pastaj, juve, te gjithe listen, ju bashkon instikti animalesk i urrejtjes ndaj nje feje-kombi. Nga nje ane kjo urrejtje eshte edhe normale, po themi. Mirepo, ajo qe s'eshte normale eshte te marrosesh per gjerat qe i bejne te tjeret, kur ato i bene vete.
    Seminarist eshte e vertet qe kam jetuar 7 vite ne Beograd.

Pse shkova ne Beograd?
    Per nje motiv shume hyjnor e ai ishte qe ti fali Kosoves time nje kuader shume te rrall.
    Neper ate cfare une kam kaluar ti as qe mundesh me paramendu.
    Si do te ndihesh ti Seminarist te ulesh per 4 vite ne sall te ligjeratave e askush te komunikoj me ty?
    Per kater vite une as qe kam pas shoqe apo shok nga Serbet sepse une isha nje Shqiptare.Isha ne nje konvikt vetem pa asnje shqiptar edhe shume here me kan trokit tek dera studentat Serb qe te me frigsojne.Por nuk kam pas frig se kisha motivin hujnor.
    Apsolvova ne afat rekord por nje vite nuk kam mund te diplomoj per nje arsye.Nje profesor nje vite me mbajti pezull.Në cdo afat qe u para se ti terhiqsha pytje thojke "Shko meso se ju shqiptaret nuk jeni per shkolle por vetem me mbaru bureka edhe tulumba".
    Mu desht te kerkoj komisionin ku para 3 profesorave dhash provimin edhe diplomova.Keto jane vete pak ato qe une kam perjetu!
    Seminaris mendon ti se Albo ne Permet i ka perjetu keto ?

Ky forum ka humb ate qe ka pas dikur.Por pas cdo fillimi vjen edhe fundi!

Mirembeteshi
    Mjellma

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anëtarësuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Albo une e kuptoj qe perbrenda teje thelle ne shpirtin tend gjendet deshira e flakte e ortodoksise dhe gjithckaje qe i perket asaj ose simbolizon ate.Per ty do ishte me mire kosova nen serbi sesa e lire vetem per hire te kishave ortodokse.Per ty shume here me mire do ishin shqiptaret ne Maqedoni nen udheheqjen maqedonese sesa te pavarur dhe te bashkuar me Shqiperine a Kosoven.Nese shume here ti flet per Islamin si fe e pushtuesve Turq, dua te kujtoj ketu se ortodoksizmi per shqiptaret eshte feja e krimineleve serbe.

Une te them dicka qe sado kisha serbe ose greke ti fryeje se Kosova sduhet te kete pavarsi sado qe sheshelet shqiptare deshirojne keto per hire te interesave te tyre, sado qe Solana deklaron se pavarsia e kosoves kerkon sakrifica te tjera dhe durim.Une te deklaroj se nese serbi kthehet prape ne kosove sdo te kete me kishe ortodokse serbe ne serbi .Do jene vetem kisha katolike ekzistuese dhe xhami muslimane egzistiuese.Ka shume mundesi qe serbet mos egzistojne edhe si komb me nese e bejne gabimin te hyjne prape ne kosove.Per kete do te tregoje hiroshima serbe ne te ardhmen .lol

Nuk behet fjale per sulm kamikaz as per lufte guerrile!
    Eshte dicka me shume se keto.
    Kuptohet inciativa i perket Shqiptareve dhe tregut te Zi te armeve Ruse.
    Sponsor gjeneral ..........kjo nuk ka vendketu.IeP
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Albin beju me serioz kur diskuton ketu
    Heren tjeter e fshije.
    IeP
    -----------------------------------------------------------------------------
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 10-12-2005 më 08:27

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albin për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Albo dhe Seminarit, lexoni pakez edhe ketu se cka mendojne disa ordoks si dhe kisha autoqefale e MZ qe e ndien veten te okupuar nga Serbia dhe Kisha serbe.
    http://www.moc-cpc.org/index_e.htm
    E harrove edhe kete te Maqedonise por ketu behet fjale edhe per Kosoven(por shkruan se ku eshte Jovani)
    http://www.kosovo.com/news/archive/2005/July_27/2.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 10-12-2005 më 08:49
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar më parë nga Albo
    A ka arsye perse Kisha Orthodhokse Serbe ta shohi Kosoven si te lire?

E para, une kisha bere nje pyetje ne lidhje me bekimin e priftit te atij kriminelit qe ka masakruar nje plake 87 vjeçare. Pergjigja me erdhi ne formen e nje perralle. E perseris, pervjedhjet dinake, berjet bisht ne kete fare feje, jane thjesht mungese argumenti dhe gem-meke para se vertetes. Nejse, edhe keshtu e kuptuam vijen tende.

E dyta, ne lidhje me pyetjen tende me lart :
    Te kam thene nje here qe po nuk kuptove as pyetjen tende ske si sikletos njerezit e tjere per te te kthyer pergjigje. E kam fjalen ketu qe ti vendos perbri njera-tjetres fjale qe jane kundershtuese ndermjet tyre.
    Me qarte : nje vend nuk mund te quhet kurre i çliruar nga pushtuesit qe deri ne ate kohe e kishin te pushtuar ate. Pushtuesi nuk deshiron kurre lirine e vendit te pushtuar. Kjo eshte e kthjellet sa dhe drita e diellit.
    Kosova eshte e lire vetem per ata qe e kane deshiruar lirine, por jo per ata qe e kane mohuar kete liri.
    Ne diten e çlirimit, ka nje te humbur dhe nje te fituar : njeri qe qesh dhe tjetri qe shtremberon buzet. Ne rastin tone : ndersa shqiptaret e Kosoves ia gezohen me te drejte çlirimit te vendit nga pushtuesit serbe, ne Serbi vajtohej qe kemi humbur Kosoven. Keto jane gjera te sternjohura dhe pyetja jote eshte pa kuptim.
    Do thuash ti, po ç'ne Kisha ortodokse serbe me pushtuesit ? Posi, dhe fort bile. Sepse kjo Kishe, me mos-denimin e shtypjes serbe, me nxitjen dhe bekimin e asaj "lufte" te ndyre eshte drejtperdrejt bashkefajtore e spastrimit etnik. Ashtu siç ishte Kisha katolike e papa Piut ne vitet e nazizmit dhe per te cilen papa Gjon Pali II pati kerkuar falje.

Ti duhet ta dish mire meqe ndodhesh ne Amerike dhe jo ne Afganistan (ku nuk ka informacion) qe Radovan Karaxhiçi fshihet (me mire te them shetit) manastir pas manastiri te murgjeve ortodokse, malazeze e serbe bashke. Apo edhe kjo eshte bere pa dijenine e Kishes ?

Te quash nje kriminel lufte, nje genocidar, si "dele te humbur te perendise", kjo eshte per te vene duart ne koke ! As qe me hyn ne pune raporti i tij kundrejt perendise dhe qendrimi i perendise kundrejt tij ! Persa kohe qe ai te jete mbi kete toke, i afte per te sjellur shkaterrime ngado qe ai shkon, ai duhet te pergjigjet perpara ketyre njerezve qe jane po mbi kete toke. Se ç'do te beje perendia me te kur ai te shkoje pertej, kjo eshte puna e perendise dhe e tija.

Sepse e mbaj mend shume mire qe pate deklaruar nje here, Albo, qe nese Kisha ka bere diçka te padrejte, ajo pergjigjet vetem para Zotit. Jo jo, keto nuk shkojne kaq kollaj sa thua ti. Ka denim tokesor dhe denim qiellor. Ne flasim per kete te tokes. Qiellin po jua leme ne dore atyre.

Dhe e fundit fare : akoma nuk kam marre nje shpjegim te frazes se kryepeshkopit Pavle : çdo te thote me kete "Le te zhdukemi si komb nese kete e duan te tjeret" ? Siç duket eshte kaq e veshtire per tu pergjigjur. Sepse kjo fraze eshte dhe konkluzioni i ketij kryepeshkopi dhe mbart tere peshen e thenieve te veta.
    Jam i duruar dhe po pres akoma pergjigjen, nga seminaristi apo ti, ska rendesi kush.
    Ndryshuar për herë të fundit nga oiseau en vol : 10-12-2005 më 10:14

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar oiseau en vol për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2005
    Postime
    47

Rregullat jane per t'u respektuar nga te gjithe - te tjeret, jashte debatit

1) Si duket, Albo dhe Seminarist ose jane nje person i vetem, ose jane teper te afert, keshtu qe nuk ia vlen t’i dallosh. Duke qene keshtu, do te nenkuptoj se po debatoj me nje person te vetem.
    2) Duke pasur parasysh piken 1. nuk mundesh te parashtrosh pyetje te reja, perderisa nuk i je pergjigjur pyetjeve qe te jane shtruar. E ti (ju) nuk i je(ni) pergjigjur asnjeres pyetje te parashtruar ne postimin tim paraprak (ne fakt ne asnje postim fare).
    3) Sidoqofte, une do te marre mundimin qe edhe nje here te shtjelloj keto qe ke(ni) shkruar:

Kur farisejte e pane Jisu Krishtin te ulur per darke ne shtepine e Matheut, taksambledhesit, te rrethuar nga njerez te pasur por te urryer ne popull, farisejte qe e ruanin per te gjetur nje arsye per ta akuzuar, u thane dishepujve te Tij qe e prisnin tek dera.
    - Shikoni mesuesin tuaj se si ulet ne tavoline me taksambledhes gjakepires dhe prostituta. Si nuk ju vjen turp nga vetja qe e quani veten dishepuj te tij!
    Dhe nxenesit e zene ne faj shkuan tek mesuesi i tyre dhe e pyeten se i ka mundesi qe ai ulet ne tavoline me keta njerez te shthurrur e te urryer ne popull. Dhe Jisui i tha:
    "Vetem i semuri ka nevoje per doktor. Une kam ardhur per te sjelle njerezit ne pendim dhe per ti kthyer ne rrugen e drejte."
    d.m.th. sipas teje, taksambledhesit dhe masakruesit jane te njejte, ndersa Patriarku Pavle eshte ne nivelin e Jezu Krishtit? Te lumte serbet dhe te tjeret e e besojne pra.

Nese manastiret dhe kishat serbe ne Kosove jane te rrethuara me ushtare dhe tanke, nese prifterinjte nuk dalin dot te levizin te lire ne Kosove pa shoqerimin e trupave paqeruajtese, nese besimtaret serbe e kane te veshtire levizjen e lire ne Kosove, nese kishave dhe manastire shekullore u vihet flaka si ne marsin e 2004 nga shqiptare, nese shqiptaret qe shkelin ne nje manastir serb per te kerkuar lutjet e murgjve per femijet e tyre qe vuajne nga semundje, shihen si armiq e tradhetare nga shqiptaret e tjere dhe vene edhe jeten ne rrezik duke kryer nje akt te tille?
    Tani te pyes une ty. A ka arsye perse Kisha Orthodhokse Serbe ta shohi Kosoven si te lire?
    Je ti ai qe i sheh gjerat ashtu sic te pelqejne ty. Manastiret ruhen nga KFOR-i vetem sepse me kete dojne te lozin ata (serbet) per te gjeneruar probleme. Ne Prizren gjendet kisha serbe te cilen nuk e ruan bile as SHPK. As serbet, as prifterinjte nuk i pengon askush per levizje te lire. Eshte pershtypja te cilen ata duan ta krijojne – kinse ekziston ky problem. Ceshtje kjo e cila gjenerohet nga Beogradi e jo nga Kosova. Kete e kane te qarte te gjithe ata te cilet ne 6 vitet e fundit kane kaluar se paku nje jave ne Kosove. Por, ata te cileve u mjafton leximi i seminareve te Kishes serbe, realiteti nuk u vlen asgje. Ne psikologji, kesaj i thuhet psikoze – kur njeriu nuk eshte i vetedijshem per gjendjen e vet mendore dhe nuk pranon asnje ndikim nga jashte, pavaresisht nga kush vjen ky ndikim, perpos atij qe edhe ka shkaktuar gjendjen e tille. Ne mardheniet socio-politike, kesaj i thuhet indoktrinim (kuptimin e se cilit e kam sjelle me pare). Une nuk mund te te bind ty se sa te verteta jane ato qe thash une, e sa te rreme jane ato qe shkrove ti. Ngjarjet e marsit 2004 (sikur edhe te gjitha “incidentet” e ndodhura ne 6 vitet e fundit, secilen here qe nje figure nderkombetare vie ne Kosove) gjenerohen nga Beogradi, por, duhesh te kesh mendje te hapur per t’i pare ato. Mendja e indoktrinuar nuk ka gjasa t’i vereje keto. Rasti i fundit – e ashtuquajtura “plagosje” e nje te riu ne Gracanice, pikerisht ne diten qe pritej aktgjykimi i Fatmir Limes dhe “te tjereve”. Shkaku – shpresohej qe Fatmir Limaj do te denohej dhe shqiptaret do te benin protesta, te cilat pastaj do te shpalleshin te dhunshme. Ne fakt, i permenduri as nuk kishte plage por nje gervishtje qe i kishte bere vetit (“self inflicted”). Kete nuk po ta them “sa per te thene”, por sepse kam informata nga dora e pare. Beso po deshe, megjithese nuk ma merr mendja se as kjo pin uje tek ti.

4) Duke pasur parasysh sjelljet e personit Albo/Seminarist, pavaresisht faktin se i permenduri eshte moderator, une them, nese i permenduri nuk i bindet rregullave te debatit, d.m.th. t’u pergjigjen pyetjeve te te tjereve (sikur kerkojne nga te tjeret) qe shkrimet e ketyre personave te mos merren parasysh fare dhe debati te vazhdoj pa i marre ata fare ne konsiderat. Ne kete menyre, ata le te bejne debatin e vet, ndersa, ata qe kane fakte, te vazhdojne me prezantimin e tyre.

Pershendetje

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Antagonisti për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22
    Ngjarjet e marsit 2004 (sikur edhe te gjitha “incidentet” e ndodhura ne 6 vitet e fundit, secilen here qe nje figure nderkombetare vie ne Kosove) gjenerohen nga Beogradi, por, duhesh te kesh mendje te hapur per t’i pare ato. Mendja e indoktrinuar nuk ka gjasa t’i vereje keto.
    Ishte Beogradi qe mbushi faqet e shtypit shqiptar te nesermen me justifikimin e anarkise, apo ishin Qoset, Demacet e kompani apo ata qe duan te "fitojne me lufte deri ne fund pavaresine"? Lexo ne forum se meson.

Ngjarjet e marsit dogjen 20 kisha orthodhokse ne Kosove me flake qe ju vu nga shqiptaret dhe jo nga serbet. Nuk ka serb qe te vere dore mbi kishat shekullore ne Kosove dhe vetem nje "antagonist" qe nuk e shikon realitetin per ate qe eshte perdridhet rreth realitetit duke perligjur edhe djegiet e kishave shekullore, qe nuk jane vetem te serbeve, jane edhe te shqiptareve.

Prifterinjte serbe u paskan vene vete flake kishave te tyre per te bere me faj shqiptaret, kjo eshte teoria me e fundit e mendjeve te vogla shqiptare qe u pelqen te besojne cdo gje qe periligjin paragjykimet e tyre.

Per aq kohe sa do te beni me faj Kishen, Perendimin, boten, Zotin, ju nuk do te tregoni me gisht veten si fajtore. Keshtu qe vazhdoni beni me faj te tjeret se nuk jeni ne gjendje te shihni realitetin e ri te krijuar ne Kosove.

Albo

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Interesant sa here qe rikthehem ne forum ndesh ne shkrimet dogmatike te Albo-s.
    Sa i lexova disa prej tyre nuk u lodha te vazhdoj me tej, sepse ai i merr idete e tij nga faqet e poshteshenuara.
    Fillimisht kam menduar se ndoshta Albo dhe disa te tjere qe i kam quajtur "klubi i Selanikut", kane nje doze te theksuar naiviteti te moshes, mirepo me vone e kam pare se asgje nuk behet nga naiviteti por me qellim. Qellim i frymezuar nga panortodoksia dhe panhelenizmi, qe per nga permbajtja eshte teresisht i ngjashem me panislamizmin.

http://sdlusa.com/sdl/
    http://sdlusa.com/sdl/index2.htm
    http://sdlusa.com/sdl//smearcs.htm
    http://www.compuserb.com/sacru/
    http://members2.boardhost.com/serbia.../msg/4389.html

Pershendetje te gjitheve.

P.S. E kam dashur shume kete forum, mirepo kur e mendoj se nga kush drejtohet e se nga kush (ndoshta) financohet, kam preferuar me mire te mbetem nje lexues i thjeshte.

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar DYDRINAS për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22
    Qazim Rudi, qe te mos mbetesh pre e paditurise tende:

"klubi i Selanikut" ishte emri qe i vuri rilindasi Andon Zako Cajupi, qe ishte nga Sheperi pas rrezes se Dhembelit ne Permet, kur vizitori klubin e Selanikut te udhehequr nga Midhat Frasheri, xhonturku me i madh ne rradhet e shqiptareve qe besonte ne ate kohe (ndryshe nga babai i tij Abdyli) se shqiptaret nuk duhet te kerkonin pavaresine nga Porta e Larte, sic bene gjithe fqinjet tane perfshi maqedonet e bullgaret, por duhet te kerkonin forcimin e Portes se Larte ne menyre qe gjithe bejleret dhe pashallaret shqiptare, pjese e te cileve ishte edhe klubi i Selanikut, te ruanin pushtetin, pasurine, tokat dhe priviligjet e tyre.

Andon Zako Cajupi ishte besimtar orthodhoks qe kish mbaruar avokatine ne Zvicer dhe e ngrysi jeten ne Egjipt. Keshtu i dashur Qazim, mos perdor fjale qe nuk u di kuptimin, por pyet qe te mesosh.

Qellim i frymezuar nga panortodoksia dhe panhelenizmi, qe per nga permbajtja eshte teresisht i ngjashem me panislamizmin.
    Eshte Panorthodhoksia e Albos qe nuk kupton as greqisht as serbisht, apo eshte islamizimi i shqiptareve ne mes te nje Ballkani orthodhoks qe i shtyn qe mundohen te krijojne nje ident te paqene kombetar ne raport me urrejtjen ndaj fqinjeve orthodhokse?

Sikur ti te kishe lexuar dhe reflektuar sa 1/2 e asaj qe kam reflektuar une, sot mbase do ti kishe dhene nje zgjidhje krizes se identitetit qe jeton tek ty dhe te gjithe shqiptaret.

Perseri sindromi i njeriut ne krize: ti me faj ben tjetrin, serbin, grekun, kishen, zotin, Albon, kedo. Por e di si thone apo jo? Atehere kur e shikon fajin tek gjithe bota rreth teje, dije se ne fakt faji buron prej teje.

Nje gje e ke te drejte, qe ke filluar te lexosh me shume e te shkruash me pak.

Albo

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  3. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •