Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 36 prej 111 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Akoma me cingerima ju?
    Boll tani me keto se na plaset! Te vjen turp qe je shqiptar kur sheh sjellje te tilla kundra njeri tjetrit...Ne vend qe te bashkohemi dhe te shprehim nje keqardhje per nje rast te tille, dhe te diskutojme si njerez te kulturuar, dhe te kuptojme se njerez si puna e ketij vrasesit; jane turpi i gjithe muslimaneve dhe shqiptareve te vertete, per fat te keq fillojme e shahemi me njeri tjetrin; eshte Turp !

"Fali o Zot, se nuk dine cfare bejne" (Jezusi/Isaia)
    Pse turp i muslimaneve??? nuk jane te gjithe te njejte muslimanet,qka dreqin jeni hallakat....allah alllah..

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Xi !

Perseri un,

Lufta ne Kosovë, ishte e drejt.

Lufta n'Afganistan e Irak, jan luftera te padrejta.

Tash,.. çfar ?

Tash nuk me lejon morali etik, morali fetar e njerzor qe me nje te mir qe kaber Amerika, ta perkrahi ne padrejtesit dhe krimet qe i ben ajo kunder vllezerve tan musliman, pse vllezer ? Ata shqiptar s'jan ! Jo s'jan shqiptar, por edhe un si 90% e shqiptareve jemi te tille, musliman qe besojm njesoi ne nje liber qe quhet Kur'an !
    O bimbash i Torabores shko atje te leshepalaret dhe mos fole ne emer te shqiptarve merre at far Kurani pshurr ne te se me kane mir e kishin marre shtete e zhvillura
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Arid Uka pranon vrasjet

Arid Uka, 21 vjeç, i njohur me emrin Abu Reyyan, ka pranuar autorësinë e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë dhe plagosjen e dy të tjerëve.

Siç mëson Bild ai e ka pranuar vrasjen dhe policia gjermane po heton për sulm terrorist, mirëpo nga hulumtimet e para ende nuk është konfirmuar ndonjë lidhje me organizata terroriste.

Më tej citohet një shok i klasës të ketë thënë se “Aridi është shumë i qetë, por i rezervuar. Nuk kishte miq”.

Policia gjermane gjatë gjithë natës ka bastisur shtëpinë e familjes Uka në Frankfurt. Dy ushtarët e plagosur vazhdojnë të jenë në gjendje të rëndë. / Telegrafi/
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

O nete ti a kupton shqipen apo jo? Une shqip, qarte, thashe "turpi i gjithe muslimaneve dhe shqiptareve te VERTETE"
    Me kete eshte mjaft qarte, qe jo te gjithe shqiptaret dhe muslimanet jane njesoj, por keta tipat si puna e ketij vrasesit jane turpi yne, sepse dashje pa dashje na fusin ne te njejtin kallep..
    Po tani a ke te qarte, apo do qe te ta perkthej akoma?

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ilirian,

feja e Shqiptareve eshte Shqiptaria.

Vendet e Harapistanit ende nuk ta kane njohe Kosoven si shtet, para ca ditesh shkavelli Jeremopopoviqi e falendero vendin me te madh ne bote me myslimane Indonezine qe nuk e ka njohte Kosoven si shtet.

E ti po tregon perralla solidarizimi me vellezerit harap!

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Ilirian,

Vendet e Harapistanit ende nuk ta kane njohe Kosoven si shtet, para ca ditesh shkavelli Jeremopopoviqi e falendero vendin me te madh ne bote me myslimane Indonezine qe nuk e ka njohte Kosoven si shtet.

Edhe Kadafit i thoshit musliman, edhe mubarakut, edhe ben alis e benafutas,.... edhe kti indoeniziani. Por un s'po qaj hall per keta njerez e per keto shtete, por per ata njerez te pafajshem qe vriten ! Un kam fe,
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Arid Uka pranon vrasjet

Arid Uka, 21 vjeç, i njohur me emrin Abu Reyyan, ka pranuar autorësinë e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë dhe plagosjen e dy të tjerëve.

Siç mëson Bild ai e ka pranuar vrasjen dhe policia gjermane po heton për sulm terrorist, mirëpo nga hulumtimet e para ende nuk është konfirmuar ndonjë lidhje me organizata terroriste.

Më tej citohet një shok i klasës të ketë thënë se “Aridi është shumë i qetë, por i rezervuar. Nuk kishte miq”.

Policia gjermane gjatë gjithë natës ka bastisur shtëpinë e familjes Uka në Frankfurt. Dy ushtarët e plagosur vazhdojnë të jenë në gjendje të rëndë. / Telegrafi/
    Gjeja me e mire qe mund te ndodhe tani eshte qe nje turme e madhe shqiptaresh te mesyjne qeline ku po rri ky psikopat e ta lincojne aty ne qeli, ta djegin pisin. Kjo do te tregonte qe shqiptaret i luftojne kriminelet si Aridi.

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Do vazhdoni akoma te habiteni qe mund te dalin kerrica qe bejne akte te tilla? Mjafton te lexoni letren higjenike qe quhet forumi islamik dhe e beni vete llogarine. Disa prej tyre shkruajne dhe ne kete forum. Dhe keta jane te ashtuquajtur shqiptar. Po ky forum nuk ka per tu kthyer kurre ne simoter te forumit islamik. Keni fjalen time per kete.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Ilirian,

Jo per Ilirian, feja etij eshte Torabora dhe kandahari dhe shpella e Kumranit afer detit te vdekur
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Amerikanet e vrare jane viktimat e ........

Sure 2, Fjalia 193: "I luftoni deri sa joshja (ne mosbesim) te kete mbaruar dhe besimi ne Allahun te zoteroje ..."

Sure 2, Fjalia 216: "Ju eshte urdheruar luftimi, por ju nuk e doni luftimin. Por ndoshta ju nuk e doni nje gje qe eshte e mire per ju dhe ndoshta doni nje gje qe eshte e keqe per ju. Allahu e di, ju nuk e dini."

Sure 8, Fjalia 12: "... Sigurisht ne zemrat e jobesimtareve, une hedh frike. I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte."

Sure 8, Fjalia 60: "Mobilizoni kunder tyre cdo force dhe arme qe keni qe t'i veni te gjithe ne frike: Armiqte e juaj, armiqte e Allahut dhe ata tjeret qe ju nuk i njihni, por qe i njeh Allahu..."
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 36 prej 111 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •