Alnosa. me qe e ke kusho, mos i thuj gjo per ne te dy,mir![]()
Alnosa. me qe e ke kusho, mos i thuj gjo per ne te dy,mir![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kurse tek tema;Parlamenti Shqiptar mbizoterohet nga Agronome, Doktora kafshesh dhe Inxhiniera
lulesh
....dikush shprehu mendimin se shumica e parlamentareve tane kane mbaruar shkollen e larte
per agronoma,veterinere e inxhineresh lulesh e kudi une.....dhe Engjellorja ia ka pritur;
Veterinera? Cfar ka ketu per tu cuditur, parlamenti yne ka shumellojshmeri kafshesh, dikush duhet te
kujdest per shendetin e tyre, ne menyre qe ato te pellasin sa me mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga zhorzhi : 08-09-2007 më 02:22
dont worry be happy
hej meqe qenka hera e pare qe po te citoj tani .c'far do rrep apo mp apo te ti dergoj te dydyja ?
se keshtu bejne cunat por ta kthejme dhe nje here ne cupat kur na behen ''komplimente''
te te beji nje kompliment une ty se po te lexoja ca shkrime te tuat ?
je shume ineligjent
ps nqs di italish se me shkruaj ne italisht se u lexokan mp thone andej haha,jo per gje po na dalin te palarat e komplimenteve .haha .....eh....
pershendetje .
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 08-09-2007 më 10:44
Si duket mendja dikujt i rin vetem tek qetesuesit ( Diazepam ) prandaj uron ''anetarin e forumit'' qe nuk gjendet ne liste
Urime ditlindjen Diazepam http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=85108
Po mire kjo e para ka nevoje per qetesues po kta tjeret pas saj![]()
Ja kesaj i ka ngel mendja pse nuk eshte me e respaktuar, i ka humbur me duket haha spo e gjen dot
ja dhe grada e dhene nga zoti moderator qe u qetesua cupa ..
Ee u qetesua me ne fund hahahweeeee.......... flm Borix
drity nuk e le dhe pa e mesuar si te behet shenjtore hahahahahaha
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 08-09-2007 më 11:08
Ja edhe nje nga une...
Anetari "Landi87" ka hapur nje teme:
Kush?
dhe shkruan ne te:
kush di te me thote pse jane mbaruar te gjithe gomeret neper fshtrat e Shqiperise?
Pergjigjet anetari tjeter Ajzberg
Lol pa lidhje fareSepse ka dale nje mode e re ne vend te kuajve jane vene gomeret ..................
Ndryshuar për herë të fundit nga Fabio_gr : 09-09-2007 më 12:23 Arsyeja: kot
fabi..
Nje antar i shqetesuar pasi nuk gjen me nenforumin e tij te preferuar, pyet:
dhe administratori pergjigjet:Me duket mua apo ka pase qene ne forum i teri per pirateri? Tani nuk eshte me.
Apo ka dale e jashteligjshme???
Si duket dikush ka kerkuar ndonje program pirat ne forumin e piraterise, dhe kjo eshte konsideruar nga administratori si e patolerueshme. Por nuk ja nxe goja ta thote qe i gjithe nenforumi ishte anash ligjitForumi i piraterise nuk ekziston me dhe nuk ka per tu hapur me ne forum pasi disa prej temave dhe komenteve te anetareve ishin te jashteligjshme.![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
JA dhe nje e bukur nga engjellorja...................
ne temen ;Kush Te Don Ai Qe Te Fshin Lotet Apo Ai Qe Te Len Te Lotosh?
engjellorja si gjithmone e prere ka thene;ai qe ve kazanin te mbledh lotet e tua e ti bej kripe
Ndryshuar për herë të fundit nga zhorzhi : 12-09-2007 më 06:21
dont worry be happy
Krijoni Kontakt