Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Gëzime*
    JO, qellimi jone eshte ta shenderojm Al ne nje vend ku do respektohet e drejta e te qenit musliman. Jo te na shikoni si terorist!!!!!!!!!!!!!!
    O gezime,leri terrorizmat se jane llafe bosh,ne ju shohim si shqiptare te keq sepse nuk mund te jete nje myslyman i mire edhe shqiptar i mire,ka ndryshime te forta kulturore mes ligjeve civile e penale te kanunit dhe kuranit, jo si terrorista...

Tani qellimin final dua une,ai me intereson..doni apo nuk doni qe shqiperia te jete nje shtet fetar myslyman..po apo jo ? mos u perdridhni kot majtas djathtas: PO apo JO?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Gëzime*
    JO, qellimi jone eshte ta shenderojm Al ne nje vend ku do respektohet e drejta e te qenit musliman. Jo te na shikoni si terorist!!!!!!!!!!!!!!

Kur ta distanconi veten nga terroristet atehere dhe mund te kerkosh te shifesh si ndryshe. Forumi eshte mbush me trushplare qe vetem brockullisin kunder perendimit e Amerikes, qe jane pro rrahjes se gruas nga burri, qe e quajne dite te bekuar 11 shtatorin e 2001 etj etj... Kur ju s'i quani keto akte terroriste, e kur nuk i demaskoni e u qendroni larg, e kur ne vend te distancoheni i mbroni me zell, dhe ju terroriste jeni.

personalisht e kam shume te qarte se shumica e myslimaneve Shqiptare jane paqesore e ja duan te miren njerezimit e bashkekombesave, e keqja eshte se zeri i tyre eshte i shuar dhe i fshehur nen zerin e muxhahidineve te cilet po flasin nen emrin e Islamit, e pjesa tjeter e myslimaneve nuk e ka fuqine tu kundervihet. Kur ata jane perfaqesuesit e vetem te Islamit e nuk po degjojme ndonje gje tjeter, cfare pret ti te beje popullsia, tju mbaje per rrob te mire?
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu
    O gezime,leri terrorizmat se jane llafe bosh,ne ju shohim si shqiptare te keq sepse nuk mund te jete nje myslyman i mire edhe shqiptar i mire,ka ndryshime te forta kulturore mes ligjeve civile e penale te kanunit dhe kuranit, jo si terrorista...

Tani qellimin final dua une,ai me intereson..doni apo nuk doni qe shqiperia te jete nje shtet fetar myslyman..po apo jo ? mos u perdridhni kot majtas djathtas: PO apo JO?

Nuk mundet te jete shqiptar i mire ai i cili nuk din mire te flas shqip!!! (shqiptare te keq). Nuk ka nevoje te jene 100% te njeta ligjet fetare dhe ato shtetrore, vecanerisht ne nje shtet ku popullata nuk eshte 100% e nje feje. Por eshte e arsyshme te kene pika te perbashketa (qellim te perbashket - drejtesi dhe moral)

Cka te bene ty me shqiptar se mua???

Une nuk jam njeri i till qe do nderhyja ne besimin e ndokujt. Kerkoj vetem qe te respektohet besimi im, nuk do ju them te gjitheve behuni musliman, ashtu si nuk dua te me thon behu e krishtere.

Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Kur ta distanconi veten nga terroristet atehere dhe mund te kerkosh te shifesh si ndryshe. Forumi eshte mbush me trushplare qe vetem brockullisin kunder perendimit e Amerikes, qe jane pro rrahjes se gruas nga burri, qe e quajne dite te bekuar 11 shtatorin e 2001 etj etj... Kur ju s'i quani keto akte terroriste, e kur nuk i demaskoni e u qendroni larg, e kur ne vend te distancoheni i mbroni me zell, dhe ju terroriste jeni.

personalisht e kam shume te qarte se shumica e myslimaneve Shqiptare jane paqesore e ja duan te miren njerezimit e bashkekombesave, e keqja eshte se zeri i tyre eshte i shuar dhe i fshehur nen zerin e muxhahidineve te cilet po flasin nen emrin e Islamit, e pjesa tjeter e myslimaneve nuk e ka fuqine tu kundervihet. Kur ata jane perfaqesuesit e vetem te Islamit e nuk po degjojme ndonje gje tjeter, cfare pret ti te beje popullsia, tju mbaje per rrob te mire?

Ne fillim pyet dicka, para se te japish konstantim!!! Kush e quan 9/11 dite te bekuar???? Kush thot te malltretohet graja nga burri???? Ne fakt ato qe sot jane terorist ne emer te Allahut, jane vetem armik te fese tone (ka ligje ne fene tone te cilet e ndalojn dhunen).

Une vetem kerokoj qe te njhet e mira nga e keqa, mjaft me paragjykime!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu

Pse ja fut kot ore ti ??. Kush ta mbajti shtetin ty ??, kush luftoi kunder turkut, kush luftoi kunder serbit ???
    Vetem mos me thuaj qe luftuan ateistet muhuhauahuahuaa
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga celyy
    Pse ja fut kot ore ti ??. Kush ta mbajti shtetin ty ??, kush luftoi kunder turkut, kush luftoi kunder serbit ???
    Vetem mos me thuaj qe luftuan ateistet muhuhauahuahuaa
    Si ti dhe Gezimja u perdrodhet sic e prisja...Pergjigje do pyetja qe bera e jo perdredhje si ju meson kurani....

Kush luftoi more ?! Luftoi shqiptari e jo myslymani...ka diference mes shqiptarit dhe myslymanit..Shqiptari eshte pjestar i nje kombi ,mbi te cilin nuk ve as fe as dreq..myslymani nuk eshte pjestar i nje kombi,sepse ne arabi te vesh zotrote do jesh myslyman me te njejta te drejta me arabin apo jevgjit e tjere ...nje myslyman nuk ka komb ,nje shqiptar ka shqiperine.....
    Per absurd te ishim ne kohen e kalifeve te pare e te sulmohej shqiperia ti dhe ata si puna jote do kishit tradhtuar shqiperine per tu bashkuar me muhametin abu bakrin e te tjeret....Ja cfare semundje jeni ju ne gjirin e shqiptareve....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Grotesk_Ironiku
    O rracë e ndyrë. Ti nuk ke lidhje me shqiptarët asnjë myslyman apo i krishterë nuk ka lidhje.
    Nese une nuk paskam lidhje me shqiptaret, asnje musliman nuk ka lidhje, asnje i krishter, kush sipas teje paska lidhje? vetem ti??? Shapll komb ne vete ateher, mos i fut duart ku ske vend

Ju jeni vemje. Jeni njësoj si komunizmi.
    Komunizem? Je ti i asaj bote lol, ti ke ngecur ende atje. Atje ku nuk pranohet asnje fe

Jeni fundërrinat e njerëzimit. O lëkur kafe o vemje ti ndyrësirë e vogël nuk meriton të marrësh frymë. O krime! Vemje myslymane që bashkë me vllezërit e tu terroristë keni infektu shoqërinë shqiptare.
    Lekur kafe? jo lol je gabim, sjan te gjith muslimanet njyre kafe, ashtu si nuk jan shqiptaret musliman te kafet. Une nuk kam infektuar shoqerine, po ti tenton ta flliqish boten. Une nuk jam terorist, po je ti!!!!
    Do tju bëjmë akoma më keq nëse ngrini zërin o fundërrina. Do ju shporrim atje në shkretëtirë ku e keni vendin.

Jevgj shkretëtire.
    JU jeni???????????????? KUsh ??????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E di qe ka mundesi te ma fshijne postimin,

por dua ti pergjigjem hapesit te temes.
    Pse thua qe gjendja e muslimaneve shqiptare eshte e veshtire?
    muslimanet shqiptare jane ne te njejten gjendje me shqiptaret, sepse fundja shqiptare jane, ti po flet sikur te ishin minoritet ose ndonje popull me vete.
    Pse ankohesh nga misionaret e krishtere? ç'dokush ka te drejte te therrasi ne fene e vet, te krishteret nuk ankohen pse misionaret arab vijne ne shqiperi per te rekrutuar musliman te rinj.

nese per ty e drejta e besimit nuk mjafton, por kerkon qe shqiperia te jete nje shtet islamik atehere po kerkon ca si shume, sepse shqiperia eshte e shqipetareve, as e muslimaneve, as e orthodoksve, as e grekut , as e turkut, as e arabit.
    kupton.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    pajtohem plotesisht me gezimen
    pse e keni problem me na respektu kur na juve po ju respektojm
    na as nuk ju shajm e as nuk ju ofendojm
    pse ju po e beni kete ?
    skeni asnj arsye per kete

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    na te drejtat i kena ne leter te kushtetutes po po kerkojna respekt
    si te mos na duash neve besimtarve mbaje ne vete e mos e thuaj publikisht se si ka hije nje shqiptari te kesh vllaun e vet
    se gjithmon kemi qen te bashkuar

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •