Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 230
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Violanda Lexo Postimin
    Ky ka qene qellimi i islamit,fe e pushtuesit otoman.per 5 shekuj mbushen vendin me shkolla shqipe

Sigurisht"largpamesia" e politikaneve me mentalitet otoman ketu te shpie tek lidhja islamike.
    Shqiperia eshte full me haxhi qamile,kosova me teper.
    Na rrofshin kta "patriotet" e forumit qe merren me Maaten egjiptiane.
    Paskeshim qene ne nevoje te madhe per nje Shqiponje, qe kap edhe peshq edhe dele.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Rrini urt o njerez se nuk e keni idene se cpo behet. Jane hapur dy tema paralele:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=18482&page=3 kjo qe e miremban administratori i forumit dhe fshin cdo postim dhe "dokumenton" "karakterin islamik" te Lidhjes se Prizrenit, dhe kjo tjetra qe lejohet te zihen e te kacafyten dynjaja.

Armiku me i madh i antishqiptareve ne bote eshte QETESIA e shqiptareve. Nese shqiptaret jane te qete te mendojne, te analizojne, te ulen e mos kacafyten, atehere ata do prosperojne per gjeneratat ne vijim. Nese gjithmone do kete agjitacion e propagande te llojit car feje qe Skenderbeu, cin urrente Lek Dukagjini, me ke qe x y, pse u krye lufta me Turkun, cin pushkatoi Enveri, x y eshte komunist, x y eshte ballist etj etj, pra sa here te kete dualizem, sa here te kete percarje, sa here te sulmohet QETESIA kurre shqiptari nuk do e marre vesh te verteten. Gjithmone do krijohet NEBULA, MJEGULLA dhe RE qe ti pengojne udhen.

Hapni syte se na cmendet, hapni syte e punoni per te ardhmen tuaj ne kombin tuaj pa lene askend nga Europa te fusi hundet dhe te minoje cdo gje, te japi urdhra per ligje pederastesh, te japi urdhra qe mos ndeshkohen me vdekje tradhtaret, te japi urdhra qe te prishen aleancat dhe paktet me Ameriken(e vetmja force qe tregoi atribute kundra sllavo-mongolise dhe orthodoksise ekstremiste greko-ruse).

Nen hunden tuaj jane ulur kembekryq gjithe fara e qelbur.

=============

ne ket bote te shkrete,
    vec nje gje na mban ne jete,
    qe armikun ta luftojme,
    dhe roberine ta ndalojme

Se Zoti i vertet kur njeriun krijoi,
    lirine kurr nuk ja mohoi,
    te gjitha te mirat ja mundesoi,
    dhe me qene krenar e i beses e mesoi

historia e vertete na tregon,
    se popuj e njerez te ndyte duan pa pune te rrojn
    vete sundojne duke na tundur fe e morale,
    n'emer te zotit tyre te rreme na trajtojne si fekale

Friken njeriut ja kane futur,
    qe lumturi pa ta nuk mund te kete ne ket bot te bukur,
    duke na detyruar te mendojme se ne ate bote tjeter,
    dicka me te mire duhet te ket patjeter

Por dhe dita per ata nuk do vonoj,
    qe Zoti i vertet ti ndeshkoj,
    boten per pasardhesit e tij ta cliroj,
    dhe ligesine e fares se keqe ta asgjesoj
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Kete shpjegoja shoqes Rina87, e cila thote se vetem kosovaret i kuptojne kosovaret. Une kisha menduar se edhe ata mentalitet shqiptari kane sic po thua edhe vete.
    Une nuk mendova qe jemi te ndryshem, mirepo ajo cka desha te them eshte se une mendoj se shqiptaret e Kosoves e kane te zhvilluar njefare sensi refuzues ndaj te huajes dhe pabindshmerise ndaj te huajes.

gone
    Anėtarėsuar
    15-10-2009
    Postime
    132
    Eshte naivitet i madh te krahasosh luften me madheshtore qe ka bere ky popull ndonjehere,luften e Gjergj Kastriotit me nje lidhje gjysmake qe jo vetem nuk kerkonte pavaresine,por nuk arriti asgje
    Dikush me siper(xhamia) guxoi vuri shenjen e barazimit Gjergj Kastrioti=ymer prizrenin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Violanda : 24-01-2010 mė 15:54

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Ndersa ne veri kerkohej rikthimi i privilegjeve , ne jug luftohej per identitet kombetar.
    Privilegjet i kėrkonte shtresa e pashallarėve, tė cilėt ishin armiq numėr njė tė malėsorėve kosovarė. Lexo pak pėr luftėrat qė janė bėrė mes shqiptarėve dhe pashallarėve nė Kosovė.

Kosova dallohej si vendi me filosulltan se cdo vend tjeter.
    Pashallarėt okupatorė, e jo Kosova.

Ne menyre paradoksale duhet te falenderoj xhon turqit qe ju moren kosovareve privilegjet, deshin tju mernin armet e ti nenshtronin dhe me "ligjin e bandave", ndryshe nuk do kishte ndodhur ndonje kryengritje si psh ajo e kacanikut.
    Nė fakt i morėn armėt, ato qė ua dhanė, ua dhanė ca tė ndryshkura....

I vetmi vend qe ndjenja kombetare ishte me e "prekshme", ka qene gjakova.....
    Kryengritje si ato tė Gjakovės, janė bėrė nėpėr vende tjera shumė herė, dhe shumė mė herėt, tjetėr ėshtė pse s'ke lexu ti.

Nga ana tjetėr, qė nė vitet 1878 u bė spastrim etnik nė trojet shqiptare nė Serbinė e sotme jugore, dhe shqiptarėt e Kosovės ishin nė dijeni pėr kėtė, prandaj e kishin dhe njė armik tjetėr, njė armik tė ri, nuk ishte vetėm Turqija.

Po, shqiptaret kane luftuar, por per ke? perse?
    Vetė fjala kryengritje tregon karakterin e luftimit. Janė ngritur kundėr njė sundimi (okupimi).

Nga 30 kėngėt e Lahutės sė Malcisė (Bibla ime), njė kėngė quhet Lidhja e Prizrenit dhe i kushtohet asaj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une nuk mendova qe jemi te ndryshem, mirepo ajo cka desha te them eshte se une mendoj se shqiptaret e Kosoves e kane te zhvilluar njefare sensi refuzues ndaj te huajes dhe pabindshmerise ndaj te huajes.
    Ndonese nuk jam dakord me kete qe thua (sepse jo cdo gje e huaj eshte e dyshimte dhe shkaterruese si psh teknologjia, dhe sepse nuk mendoj se shqiptaret e Kosoves jane me pak te adoptueshem ndaj se mires dhe te bukures per kredine e vet), perseri nuk eshte kjo ajo qe shprehe.

Te them te drejten u habita qe e lexova nga ti. Ai koment ishte tipik se gegu dhe tosku nuk kane te njejten ndergjegjshmeri si specie.

Komenti qe publik dhe une ju pergjigja publikisht, komentit.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Ndonese nuk jam dakord me kete qe thua (sepse jo cdo gje e huaj eshte e dyshimte dhe shkaterruese si psh teknologjia, dhe sepse nuk mendoj se shqiptaret e Kosoves jane me pak te adoptueshem ndaj se mires dhe te bukures per kredine e vet), perseri nuk eshte kjo ajo qe shprehe.

Te them te drejten u habita qe e lexova nga ti. Ai koment ishte tipik se gegu dhe tosku nuk kane te njejten ndergjegjshmeri si specie.

Komenti qe publik dhe une ju pergjigja publikisht, komentit.
    Jo pikerisht ajo eshte qe desha me thone. Une fola per kosovaret se ata po akuzohen ketu ne menyra me te keqia si turkofile etj. shqiptaret e Kosoves, ndoshta eshte e tepert kjo qe po e them, mirepo eshte e vertete qe e kane te zhvilluar shume sensin kombetar, e sidomos gjeneratat me te vjetra. Ata kur i sheh kane dicka shume te vecante qe frymon shqip, shume shqip. Une anet tjera nuk i njoh aq mire dhe reagimi im ishte pergjigje ndaj atyre qe po akuzojne palidhje.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Jo pikerisht ajo eshte qe desha me thone. Une fola per kosovaret se ata po akuzohen ketu ne menyra me te keqia si turkofile etj. shqiptaret e Kosoves, ndoshta eshte e tepert kjo qe po e them, mirepo eshte e vertete qe e kane te zhvilluar shume sensin kombetar, e sidomos gjeneratat me te vjetra. Ata kur i sheh kane dicka shume te vecante qe frymon shqip, shume shqip. Une anet tjera nuk i njoh aq mire dhe reagimi im ishte pergjigje ndaj atyre qe po akuzojne palidhje.
    kush te ka akuzu mi shoqe??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Reagimi yt qe "mentalitetin kosovar e kuptojne vetem kosovaret" eshte identik me akuzat e disave ketej se kosovaret jane turkoshake. I ndryshon vetem kahja.

Une shpresova qe ajo fraza me lart eshte nje gabim arsyetimor i momentit. Por nese se ti konfirmon se ajo qe perceptohet si ndergjegje e shqiptareve te Kosoves eshte ndryshme nga ajo reale, atehere fatkeqesisht duhet te kene te drejte ata qe trumbetojne dy kombe e dy shtete.

Personalisht mendoj se argumenti yt me lart, ishte edhe me zi se akuza e pabaze. Dhe kesaj i shton ate "frymon shqip" si vije segregacioni. Une nuk e di ku i marre statistikat per frymimin shqip, por une shikoj frymim serb te Ceces se bukur dhe Arkanit nga te dy anet e kufirit.

E kam thene ne dy postime te tjera dhe e perseris. Nuk do kete Shqiperi pa Kosoven. Shqiptaret do mund te ekzitojne vetem si nje komb i vetem. Sa me shpejt ta kuptoni kete aq me mire eshte per te gjithe ne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 24-01-2010 mė 16:36

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    kush te ka akuzu mi shoqe??

Lexo temen e e sheh...shoq!

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •