Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Dr. Shefqet Krasniqi në konferencën vjetore islamike

Dr. Shefqet Krasniqi në konferencën vjetore islamike

Në konferencën vjetore të Këshillit Qendror Islamik që do të mbahet më 19 shkurt në Biel-Bienne të Zvicrës, pritet të marrin pjesë mbi një mijë persona nga mbarë bota. Organizatorët kanë thënë se do të jetë manifestimi më i madh islam i mbajtur deri më tash në Zvicër.

Veç shumë klerikëve islamë nga e gjithë bota, në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe imami kontrovers i Xhamisë së Madhe të Prishtinës, Dr. Shefqet Krasniqi, raportoi albinfo.

“Imami i Xhamisë së Madhe të Prishtinës konsiderohet si udhëheqës i fundamentalistëve në Kosovë. Ai kishte shkaktuar bujë të madhe në medie gjatë vitit 2009 duke thënë se murgesha me prejardhje shqiptare, Nënë Tereza do të shkojë në ferr, pasi që nuk është myslimane”, shkruan gazeta Der Bund.

Organizatori i manifestimit, Quassim Illi ka thënë për mediat zvicerane se Krasniqi është paraqitur shpesh herë deri më tash para besimtarëve shqiptarë në Zvicër.

Ndërsa, kryetari i ri Biel-Bienne, Erich Fehr, duke mos pasur informacion rreth manifestimit që do të mbahet në qytetin e tij, ka thënë për Der Bund se në parim nuk ka asgjë kundër manifestimeve islamike. ”Por, unë nuk dua që në Biel-Bienne të paraqiten predikues të huaj, të cilëve u mungon respekti për besimtarët e feve tjera”, ka thënë ai.

“Këshilli Qendror Islamik i Zvicrës, që ka selinë në Biel-Bienne, me provokimet e tij po vështirëson gjetjen e zgjidhjeve konstruktive për bashkëjetesë në mes të grupeve të besimtarëve në ketë qytet”, shkruan gazeta Der Bund. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Konsiderime te gabuara, sepse po te njejtat pohime do ti mbante edhe me i moderuari nder hoxhallaret. Sikurse do ti mbante edhe vet Papa karshi muslimanëve.

I ftoj shqiptaret që jetojn ne zvicërr, qe ti rezervojn vendet e tyre, meqe do te kete personalitete te nderuara ne kete keshille, sic eshte Mishari Al-Afasy, Yusuf Estes (ish-prifti), gazetarja britanike e cila u konvertua pasi u lirua nga talebanet, si dhe Adem Ramadani.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Sikur te ishin te gjithe Hoxhallaret sikur ky Shefqeti, do na merrshin lakmi edhe talebanet.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Konsiderime te gabuara, sepse po te njejtat pohime do ti mbante edhe me i moderuari nder hoxhallaret. Sikurse do ti mbante edhe vet Papa karshi muslimanëve.

I ftoj shqiptaret që jetojn ne zvicërr, qe ti rezervojn vendet e tyre, meqe do te kete personalitete te nderuara ne kete keshille, sic eshte Mishari Al-Afasy, Yusuf Estes (ish-prifti), gazetarja britanike e cila u konvertua pasi u lirua nga talebanet, si dhe Adem Ramadani.
    Dote t'u sygjeroja shqiptaret qe jetojne ne Zvicer qe mos te bien ne sy te zviceranve me ket lloj tipi,sepse dotja jepni veti edhe nje Emer te lloit Fundametalist se vetem kjo po na mengone
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Dote t'u sygjeroja shqiptaret qe jetojne ne Zvicer qe mos te bien ne sy te zviceranve me ket lloj tipi,sepse dotja jepni veti edhe nje Emer te lloit Fundametalist se vetem kjo po na mengone
    Ti, si lobisti anti-islamik me i madhi menjeher pas mesis e k**t'paqes, mund ti sygjeroni vetem besimtaret e fesë suaj, qe mos te marrin pjes ne kete manifestim me tematik Islame.

Shefqet Krasniqi shpesh vien ne zvicerr, por kesaj rradhe do te jete me special se herave tjera ! Prandaj te vien shqiptaret ne shumicë, per ata qe kan shancën, sepse vetem 1000 vende jan te lira ne kongresin e qytetit te Biel/Biennes.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    ....une nuk jam dakor me metodat e dr. krasniqit, por jam PRO shprehjes se mendimit te lire...

tungi
    albanish by nature

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Si duket shqiptarët që jetojnë në Zvicër po e veprojnë të kundërtën e asaj që thua:

Ngushllime!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ti, si lobisti anti-islamik me i madhi menjeher pas mesis e k**t'paqes, mund ti sygjeroni vetem besimtaret e fesë suaj, qe mos te marrin pjes ne kete manifestim me tematik Islame.Shefqet Krasniqi shpesh vien ne zvicerr, por kesaj rradhe do te jete me special se herave tjera ! Prandaj te vien shqiptaret ne shumicë, per ata qe kan shancën, sepse vetem 1000 vende jan te lira ne kongresin e qytetit te Biel/Biennes.
    Ku e dine ti se une jame fetar!!!! Une nuk marr pjese ku flitet Arabishtja dhe si gjuhe e dyte shqipja une jame shqipetar e jo Islamik.Pre çdo dite e me shume ne zevicer shqipetaret duke u diskriminuar m'u per budallakina Arabe si rrodhi proqesi i Minareve !!! Ne zevicer shqipetaret i dergojne femijet e tyre ne mesime plotesuse per te mesuar kuranin si lexohet ne gjuhen Arabe po pse shqipetaret nuk i dergojne femijet e tyre ne mesimin plotesues per te meshuar gjuhen dhe Historin ton Sa jan te zegjuar ata femije ne shkollate ku ata mesojne sa e mbizotrojne gjuhet e atij vendi ku jetojne cila eshte arritja e tyre ne mesime sa nga keta femije e arrine gjimenazin ?!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ALLAHU e shperbleft ket Hoxh TRIM.

Ku e dine ti se une jame fetar!!!! Une nuk marr pjese ku flitet Arabishtja dhe si gjuhe e dyte shqipja une jame shqipetar e jo Islamik.Pre çdo dite e me shume ne zevicer shqipetaret duke u diskriminuar m'u per budallakina Arabe si rrodhi proqesi i Minareve !!! Ne zevicer shqipetaret i dergojne femijet e tyre ne mesime plotesuse per te mesuar kuranin si lexohet ne gjuhen Arabe po pse shqipetaret nuk i dergojne femijet e tyre ne mesimin plotesues per te meshuar gjuhen dhe Historin ton Sa jan te zegjuar ata femije ne shkollate ku ata mesojne sa e mbizotrojne gjuhet e atij vendi ku jetojne cila eshte arritja e tyre ne mesime sa nga keta femije e arrine gjimenazin ?!!
    Ore gomar, ti jo qe s'je musliman, por as shqiptar jo, dhe kete po ta garantoj si te duash !
    Shqiptaret ne zvicerr nuk jan duke u diskriminuar sic mendon ti, ne s'jemi vendas ketu, prandaj edhe s'kemi then gje per çeshtjen e minareve, sepse nuk na takonte te flisnim ne nje shtet ku s'kem drejt vote. Tek e fundit, zvicrranet e treguan veten, si frigacaka dhe intolerues ndaj muslimanëve, musliman keta qe u masakruan pikerisht nga te krishteret si ne bosnje, po ashtu edhe ne Kosove. Kjo histori duhet pelqyer Anton Kcyrrit dhe tye, te tjereve nuk i ben per te qeshur.
    Pse mos ta mesojn historin ? Cilën histori ? Aty ku thuhet qe skenderbeu eshte heroi yn sepse luftoi per mbrojtjen e krishterizmit evropjan, evrop kjo qe edhe sot po na diskriminon per ate qe jemi ?! More ti, si duket ende spo i ngjifshe shqiptaret ! Hajt se te del pun me keto men qe i ke, hic mos e ke dert.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •