Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Aksident i rëndë në Greqi, vdesin 4 shqiptarë

Aksident i rëndë në Greqi, vdesin 4 shqiptarë

Një aksident i rëndë automobilistik ndodhi mëngjesin e sotëm në aksin Janinë- Kakavijë, me pasojë humbjen e jetës së 4 shqiptarëve dhe 3 të tjerë janë plagosur. Lajmi është konfirmuar nga konsulli shqiptar i Janinës, Eshref Shehu, për televizionin shqiptar News24.

Dy makina në të cilën po udhëtonin emigrantë shqiptarë janë përplasur rreth orës 6:50, në aksin Janinë- Kakavijë.

Nga të dhënat e para mësohet se viktimat janë Vasil dhe Drita Bazaiti, Pirro Nuredini dhe Apostol Hila. Të plagosur janë dhe Valentina Bazaiti, 46 vjece dhe dy fëmijët e saj Romina Bazaiti 15 vjece dhe Endriti 19 vjec.

Nga të dhënat e para mësohet se një makinë tip Toyota me targa ZMT 5943 që po udhëtonte nga Athina drejt Shqipërisë është përplasur me makinën Peugeot me targa ZMM 1729 që po udhëtonte në kahun e kundërt.

Tre personat që udhëtonin në makinën me Toyota kanë humbur jetën. Ata janë Vasil dhe Drita Bazaiti, përkatësisht 58 dhe 51 vjec, si dhe drejtuesi i mjetit,i cili më vonë u identifikua si Pirro Nuredini

Makina tjetër Peugeot drejtohej nga Apostol Hila, i cili ka gjetur gjithashtu vdekjen. Bashkë me të udhëtonin dhe Valentina Bazaiti, 46 vjece dhe dy fëmijët e saj Romina Bazaiti 15 vjece dhe Endriti 19 vjec. Mësohet se gjendja shëndetësore e 19 vjecarit është shumë e rëndë pasi ka pësuar dëmtime në shtyllën kurrizore. (BalkanWeb)

P.s A do t'i bëhët publicitet edhe ketij aksidenti sikur atij në Himare?!
    A do të ngritet zëri edhe për keta 4 shqiptarë siç u ngrit për 1 grek të vetëm?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Patjeter,qe duhet ti behet publicitet.Ne per kete pun jena ne forum.
    (Po ça dreqin paska ndodh ne Himar se mora vesh.Eshte vra ndonje grek...
    Apo kan kapur ndonje himarjot te vogel,qe gabimisht fliste dhe shqip....

Gjuna te humbesh jeten keshtu po rallohemi me kalimin e kohes
    do na mbeten vetem ipirotet ne fund
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Patjeter,qe duhet ti behet publicitet.Ne per kete pun jena ne forum.
    (Po ça dreqin paska ndodh ne Himar se mora vesh.Eshte vra ndonje grek...
    Apo kan kapur ndonje himarjot te vogel,qe gabimisht fliste dhe shqip....
    Kjo ngjarje më duket se ka ndodhur me datë 21 Gusht, tani është 24 Gusht. Ja po shumë i bëhët publicitet është më së e qartë se ne nuk dimë t'i shfrytëzojmë keto akte siç i shrytzon Greqia e cila viktimizohet pa patur nevojë. Ndoshta kjo ngaqë ne nuk jemi shtet kriminel siç është Greqia andaj nuk dimë ta luajmë as rolin e viktimës
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Kjo ngjarje më duket se ka ndodhur me datë 21 Gusht, tani është 24 Gusht. Ja po shumë i bëhët publicitet;) është më së e qartë se ne nuk dimë t'i shfrytëzojmë keto akte siç i shrytzon Greqia e cila viktimizohet pa patur nevojë. Ndoshta kjo ngaqë ne nuk jemi shtet kriminel siç është Greqia andaj nuk dimë ta luajmë as rolin e viktimës:(
    Pra se mora vesh!Se çfar ka ndodhur....perveç dates.(po mbase dhe nuk ka rendesi).Pastaj se kush eshte shtet me kriminel,ndaj shqiptareve,eshte diskutim i gjate.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Pra se mora vesh!Se çfar ka ndodhur....perveç dates.(po mbase dhe nuk ka rendesi).Pastaj se kush eshte shtet me kriminel,ndaj shqiptareve,eshte diskutim i gjate.
    Absolutisht nuk është diskutim aspak i gjatë, keto gjëra po shihen haptasi, ai i cili iu bën dëm shqiptarëve qofshin ata edhe në Australi ai pa dyshim është armik i popullit shqiptar, ketu ska dyshim se janë të rradhitur armiqët dhe emrat e tyre dihen nuk janë sekret
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Absolutisht nuk është diskutim aspak i gjatë, keto gjëra po shihen haptasi, ai i cili iu bën dëm shqiptarëve qofshin ata edhe në Australi ai pa dyshim është armik i popullit shqiptar, ketu ska dyshim se janë të rradhitur armiqët dhe emrat e tyre dihen nuk janë sekret;)
    Eshte aq i gjate,qe po ta kishim filluar ne 90-ten,mbase sot do ta kishim mbaruar.(keto jane per krimet ne shqiperi,te bera nga shqiptaret)
    Ndersa per grekun;greku ne periudhen e luftes se pare boterore,ka bere krime ne shqiperi....Ne luften e dyte boterore,jan sjellur mire.(mbase qe ishin dhe pa buke)Pastaj eshte kapitulli i krimeve ndaj popullesis çame,qe dhe kjo eshte histori e gjate.
    Sot,greku eshte Saliu me Edin;kot e kerkoni matan kufirit.

Po prap eshte diskutim i gjate.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170

Tre personat që udhëtonin në makinën me Toyota kanë humbur jetën. Ata janë Vasil dhe Drita Bazaiti, përkatësisht 58 dhe 51 vjec, si dhe drejtuesi i mjetit,i cili më vonë u identifikua si Pirro Nuredini

Makina tjetër Peugeot drejtohej nga Apostol Hila, i cili ka gjetur gjithashtu vdekjen. Bashkë me të udhëtonin dhe Valentina Bazaiti, 46 vjece dhe dy fëmijët e saj Romina Bazaiti 15 vjece dhe Endriti 19 vjec. Mësohet se gjendja shëndetësore e 19 vjecarit është shumë e rëndë pasi ka pësuar dëmtime në shtyllën kurrizore. (BalkanWeb)
    Familja Bazaiti ishte e ndare ne dy makina me kah te kundert?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Mos e perzieni politiken me ate cka ndodh realisht.
    Une keto aksidentet i quan papergjegjshmeri maksimale e drejtuesve te mjeteve.Me femije neper makina dhe me njerez te tjere dhe te te zere gjumi ne timon kjo nuk eshte fatkeqesi, por papergjegjshmeri e plote.Nuk e ka fajin as policia dhe askush tjeter. Asnje faktor dhe asnje shkak nuk te detyron te ngasesh makinen ne gjende te pergjumur.Shyqyr Zotit ruget ne Shqiperi dhe ne Greqi jane mbushur me lokale qe ofrojne parkinge dhe kafe per te shplodhur. Duhen shfrytezuar.
    A ju ka ndodhur dhe juve vete qe ta keni makinen te mbushur me familjare apo shoke dhe te udhetoni rruge te gjata. Mua per vete me ndodh shpesh.Por asnjehere nuk i kam dhene makines me teper se kater ore pa ndaluar, sepse jemi qenie humane, lodhesh ne timon dhe peergjumesh.Ajo cka u duhet ketyre njerezve te shpetojne nga aksidentet eshte pergjegjshmeria ne timon.Pasagjeret te kane besuar jeten.
    Le te shpresojme se keta njerez do te vene pak mend dhe te mundohemi te lexojme lajme nga Shqiperia pa keto gjema,sepse na u shkatruan nervat.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Mos e perzieni politiken me ate cka ndodh realisht.
    Une keto aksidentet i quan papergjegjshmeri maksimale e drejtuesve te mjeteve.Me femije neper makina dhe me njerez te tjere dhe te te zere gjumi ne timon kjo nuk eshte fatkeqesi, por papergjegjshmeri e plote.Nuk e ka fajin as policia dhe askush tjeter. Asnje faktor dhe asnje shkak nuk te detyron te ngasesh makinen ne gjende te pergjumur.Shyqyr Zotit ruget ne Shqiperi dhe ne Greqi jane mbushur me lokale qe ofrojne parkinge dhe kafe per te shplodhur. Duhen shfrytezuar.
    A ju ka ndodhur dhe juve vete qe ta keni makinen te mbushur me familjare apo shoke dhe te udhetoni rruge te gjata. Mua per vete me ndodh shpesh.Por asnjehere nuk i kam dhene makines me teper se kater ore pa ndaluar, sepse jemi qenie humane, lodhesh ne timon dhe peergjumesh.Ajo cka u duhet ketyre njerezve te shpetojne nga aksidentet eshte pergjegjshmeria ne timon.Pasagjeret te kane besuar jeten.
    Le te shpresojme se keta njerez do te vene pak mend dhe te mundohemi te lexojme lajme nga Shqiperia pa keto gjema,sepse na u shkatruan nervat.
    Ku shkruan se shoferi ishte i lodhur?!
    Ku shkruan se kishte vozitur më tepër se 4 orë?!
    Pse nuk e përjetoni edhe këtë ngjarje sikurse atë të Himarës?!
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •