Sa ne terezi qe e paske![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une s'ndjej krize dhe ktu s'shof njeri ne krize kaq te madhe sa e pershkruani ju.Kompania ku une punoj kete viti pati goxha fitime me shume se vjet.PUne gjen sa te duash ,vetem dembelat s'gjejne dot.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Kompania ku mund te jesh ti mbase ka patur fitime po nuk eshte ecuria e asaj kompanie ajo qe percakton nivelin e nje krize kombetare o elona. Dhe te thuash qe nuk shoh njeri ne krize sot ne USA eshte shume paradoksale. Per here te pare ne historine e saj moderne USA u be me tent cities e ti me thua ska krize. Nuk te njoh dhe ste gjykoj dot me shume se nga keto qe shkruan po kam pershtypjen qe je shume e shkeputur nga realiteti.
p.s. infinity haj qe cke me te lol
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt