Close
Faqja 182 prej 323 FillimFillim ... 82132172180181182183184192232282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,811 deri 1,820 prej 3223
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kam patur pak a shume te njejtin problem. E zgjidha ne kete menyre. Instalova Windows One Live Care nga vete Microsoft i cili ta jep free per 90 dite. Ne momentin qe e instalon te kerkon qe te fshish nortonin dhe automatikisht ta heq vete nese e konfirmon. Mua me pelqen shume dhe i ben pastrim fantastik pc-se. Beji nje skan pc me One Live Care dhe mbaje per aq dite sa te lejohet e me pas ri instalo Norton. Keshtu e zgjidha si problem.
    Si me ja bo me gjet nje product key per ket program?

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Instaloje njehere ate qe te jep Windows, mbaro pune pastaj mendo per dobiclleqe
    e instalova dhe me beri pune mi fshiu ato pislleqe tani me duhet per dobicllek, me ndihmon?

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Ēdo antivirus e ka perparesine e vet ne gjetje te disa viruseve,spyware apo malware, une per vete me nortonin kam pasur problem,poashtu me kaspersky.Eset Smart Security 3.0 cilido version jam duke e perdor qe 1 vit perafersisht dhe nuk kam asnje lloj problemi, i ka te gjitha bile edhe firewall dhe qka eshte me rendesi nuk e mundon fare kompjuterin.Te kisha keshilluar te instalosh nje spese per momentin ndoshta te ka kryer pune Windows Live one Care por me efektiv eshte Eset.(sa per njoftim autorun.inf e ka gjetur dhe ska shansa te depertoj). Nuk don me thon qe nese e gjen nje virus eshte efektiv por po bazohem ne shume sulme tjera qe kam pasur. Eshte vetem mendimi im....
    Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga morrison Lexo Postimin
    Dikur funksiononte versioni i ndryshimit te dates kur instaloje nje program. pshm coje daten 2010 dhe mbas instalimit kthehu ne daten qe kemi. Nejse kjo funksiononte me disa programe te tipit nero etj. Me antivirus nuk e kam provuar ndonjehere. Preferoj ta blej antivirusin se me ndodhi me Mcafi mbasi e kisha zbritur nga interneti punoi 3-4 muaj pastaj filloj ti thithte vet virust loool.....
    E kam provuar ate menyre por nuk behet(vetem te kaspersky ne te tjere nuk e kam provuar.)
    Edhe daten mbrapa e kam cuar mirepo me prishej Update sepse krijon error kur e con daten gabim.
    Gjithesesi shume FLM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    e provova dhe kete valdet, por serish nuk ecen
    tani me nxjerr dhe nje tab. tjeter " Generic Host process for Win 32 services need to close", dhe trashet direkt komp
    po me cmend.............

Buzeqesh optimist ! Maska e Miremengjes
    Anėtarėsuar
    28-02-2004
    Vendndodhja
    -xyz-
    Postime
    261
    e zgjidha problemin...nga faqja e komneteve ishin uploduar skripte dhe kishin krijuar file me dy prapashtesa dhe me emer te njejte me dokumentat e faqes per tu maskuar..nese do te keni te njetin problem kontrolloni mire faqen per ndonje dokument te dyshimte qe mund te jete uploduar pa dijenine tuaj...
    respekte
    Koha eshte jeta!
    Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
    Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
    Dora qe nuk shkruan eshte kembe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Kurse mua te nderuar, dikush pa leje ka instaluar nje program system security nga interneti i cili nuk te mundeson ta c'instalosh as tek Add Remove Programs dhe as ta fshish ne C: pasi nuk e gjej si folder. Edhe pse e kerkova me search (perfshi edhe hidden folders) perseri nuk munda ta gjej te Program Files. Nderkohe keto veprime i kreva edhe ne Safe mode po perseri asgje.
    Me eshte c'aktivizuar gjithashtu tabela System Restore qe marrim kur shkojme te My Computer-Properties.
    Si mund ta fshij? (Kuptohet nuk dua ta formatoj...)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    ina_31 provo bej scan ne safe mode, ose gjej zgjidhje scanimi online ne safe mode provo mundesi te shumta sepse PC jot vazhdon te mer infektime edhe me te mdhaja
    ==================

elbed problemi yt nuk ka lidhje me problemin e lartpermendur pra hap tem te re per problemin tend OK, sidoqoft provo gjej your uninstaller dhe instalo, ky program sherben per fshirjen e programave ne PC esht shum me i avancuar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176

Tė gjej disa komanda nė CMD pėr njė virus

mirmbrema.Kush mund te me ndihmoje per te gjetur disa komanda ne cmd me teper me nevojitet ajo per te bere te dukshen nje virus .faleminderit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •