Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    "Zhduken" dėshmitarėt e gjyqeve
    Frikė pas vdekjes sė Trebickės. Shtyhet gjyqi pėr ēėshtjen "Remzi Hoxha". Nuk u paraqit asnjė nga 6 personat e thirrur pėr dėshmi..................................

http://www.gazeta-shqip.com/artikull.php?id=49955
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    po kosovaret qe vrane serbet si keca mes malesh e fushash, ne shtepi vdiqen mor zoteri apo zonje cfare je? i denoi zoti ata qe vdiqen nga bajonetat e thikat serbe mor zoteri apo zonje? qe kur ndershmeria e vdekjes u varka nga vendi se ku vdes?! si nuk u mesuat te shkruani shqip nje jete o qyfyrexhinj?
    Me fal , nuk dua te lidhem me luften ne Kosov e me at te Mafiosve qe fluturojn me makina fushave.. ju lutem .. t'kemi pak respekt per deshmoret qe humben jeten maleve .. se ata nuk dolen n'gjueti por dolen dhe u fshehen nga thikat serbe.

Kurse sa per shqipen time.. mjafton me kaq , e fal forumitshqiptar kam mesuar boll per t'shkru t'pakten se ti je rrit aneve te greqis/shqiperis dhe ke msu mire shqipen , por un jam rrit 3000 KM larg vendlindjes dhe mundesit kan qen te pakta per t'msu me shkru si ju po cdo dite e me shum po permisohem.. pra fal juve dhe shkrimeve tuaja!!

p.s Kur nuk ke per te shtu dicka lidhje me temen , mos u kapni per shqipet e te tjerve si po e shkruajn . se Edvinin nuk e kam pas mesues.. por Michaelin. TANI KY TELIeIMIOS EMER GREK APO?

niemand
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 18-09-2008 mė 08:07
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Citim Postuar mė parė nga niemand Lexo Postimin
    , e fal forumitshqiptar kam mesuar boll per t'shkru t'pakten se ti je rrit aneve te greqis/shqiperis dhe ke msu mire shqipen ,
    Fraza te tilla si kjo me germa te zeza jane bere banale. Se di nese i keni seriozisht keto qe thoni apo thjesht i hidhni si batuta apo kunja per te lenduar bashkebiseduesin por duhet ti vini gishtin kokes se me keto fjale vetem demtoni dhe prishni harmonine me njerin tjetrin. Nuk ka asgje te mire te akuzosh nje bashkekombas si grek apo serb dhe as te hiqesh sikur ti qe e thua je etaloni i patriotizimit dhe nacionalizmit. Po krijohet nje qe do e quaja si sindroma e jugut. Kujt i perket kesaj pjese te Shqiperise dhe sidomos fese se krishtere (ortodokse) etiketohet menjehere si grek apo grek lepires. Hej thirrini mendjes se late kokrren e namit dhe jeni bere per turp. Kush ju ka vene ju te emertoni njerezit ne greke, serbe e antishqiptare vetem e vetem sepse kane nje mendim kunder? Kujt i sherben ky mentalitet qe po ushqeni ketu ne forum? Pervec turpit qe e fusni veten duhet te keni parasysh qe keshtu i fryni dhe percarjes kombetare dhe kjo gje eshte rreptesisht e ndaluar ne Forumin Shqiptar.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Edhe ajo cfar ai bashkbiseduesi me lart ka then eshte ofendim per mua ku mes tjerash me thot "shko mesoni shqip" ..

Me fal shoku Darius!!

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    ti qenke nje 'kapote' plastike pa ekzemplar tjeter ne kete bote. kur nuk di te lexosh midis rreshtave shko dhe meso shqip qe mos dalesh bllof si gallof. sa per grek (lexo postet e mia se do ta gjesh sa grek jam), ata i kam aq per zemer sa edhe tipat si ti. shko e futi nje xhiro tani nga beogradi te marresh mesime si te shash shqiptaret. serb pa pike llogjike. une kam lindur ne shqiperi dhe mes shqiptaresh.. por ti mor serb duhet te besh analizat e gjakut te shohesh se nga e ke prejardhjen se ke lindur mes serbise.
    Ti ne "mes rreshtash"?! Ti s'ke gje per t'u lexuar ne rreshta, jo me mes rreshtash.
    Por ti qe qenke, Haaaa. Cka kujton ti more - se do tua leme minoritareve jevg te qeverisin shqiperine?

p.s.:
    Gjaku yt nuk po kerkon kurrfar analizash, po cirret me ze te larte duke treguar i kujt eshte vet.

Edhe serbet qe vrane e grine shqiptaret, qene lindur ne mes te dardanise por kjo nuk i pengoi te masakrojne ata qe ua hapnin deren "ne paqe", pikerisht pse i njihnin me mire dhe dinin mire cfare kane ne shtepi!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Dajti Lexo Postimin
    ..te dashur bashkevuajtes...

Dajto, m'fal se nuk e paskom vu re ket' fjaline tate. Bohen 18 vjet qe kan mor fund vuajtjet, se ndryshe s'do ishim verdall neper bote, po do kishim njel te kloni si kullese makaronash ose do ishim n'Spaē o ne Qafe te Barit me kto qe themi ... Qetsohu se je akoma gjalle ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2004
    Postime
    298

I nderuar Darius...

...eshte privilegj per mua qe po te shkruaj.
    Kontributi i juaj ne " Forumi Shqiptar " eshte...me shume se mahnites per mua. Ne mbarim te shkolles se mesme, i dashur Darius, vetem astronomine dhe fiziken i kisha 10-ta..dhe ishin "dhjeta me pasion"..tani jam me shume i moshuar se i ri dhe keto pasione te shkolles se mesme me duken me shume si kujtime te nje kohe te bukur ..por tashme te kaluar. Kur lexoj postimet e juaja ne Nen Forumin " Shkenca dhe jeta " dhe Nen Forumin "Teori Konspirative" nuk e ndjej se si ...hikin dhe vrapojne vrapojne oret. Ne ato lexime ndjehem si dikur ...si nje gjimnazist i apasionuar mbas se rese. Ti je i ri Darius ose shume e shume me i ri se sa une dhe ndoshta nuk e din qe ka pas qene nje reviste " Shkenca dhe jeta " ne Shqiperi...i vetmi organ botues qe kam qene i abonuar (per aresye ekonomike jo politike) dhe koleksionet e asaj reviste ka qene pasuria e vetme e imja.....pra i nderuar Darius duhet ta ndjesh qe une ndjehem me fat qe Forumi Shqiptar ka nje anetar me kaq shume njohuri dhe energji si ju Darius. ..dhe mbas cdo leximi te postimit te juaj ne keto dy nenforume...une Dajti me gjithe zemer dhe me mirenjohje ju kam falenderuar per mundesine qe na krijon per te patur lexime te kendeshme. Urimi i juaj .." Lexim te kendeshem " ne cdo postimin e juaj qendron si "margaritar". Duket haptas qe jeni njeri me horizont dhe me kulture..dhe une kuptoj aq sa te mos perfitoj nga fakti qe dij te lexoj dhe te shkruaj ne kompjuter dhe te diskutoj si te me vije per mbare. Si perfundim, vleresoj dhe respektoj kontributin e juaj ne forum dhe sinqerisht nuk e ndjej vehten te afte dhe te barabarte qe te debatoj me ju Darius dhe kjo eshte aresyeja qe nuk i jam pergjigjur pyetjes se juaj ne kete teme. Ka qene shenje respekti heshtja ime ndaj pyetjes se juaj se "nuk e dij se kush jeni dhe cfar perfaqesoni ju Dajti"

Darius..edhe nje here ju falenderoj per te gjithe energji dhe kontributin e juaj ne kete forum.

...Skuthi o shkuth i vogel a din ti qe vendi me nivel me te larte jetese eshte Danimarka? Dhe polici i vetem i qytetit mbjell dhe kujdeset per lulet e qytetit ne orarin e punes se nuk ka se cfare te beje. Besoj se nuk e din qe popullsia dhe siperfaqja e Danimarkes eshte e barabarte me tonen si shqiptare kudo qe jemi? Danezet shikohen me respekt per zhvillimin e tyre dhe ata si daneze hecin kudo krenare neper bote per arritjet dhe zhvillimin e tyre. Edhe ne shqiptaret ne fakt hecim krenare se jemi shqiptare ..kurse te huajt kur e kuptojne qe jemi shqiptare na shohin me ..(admirim kujton ti o skuthi i vogel..jo mor jo)..na shohin si qena.

Prandaj o skuthi i vogel ndjehem i pervujtur dhe i drejtohem te bashkevuajturve kudo qe ndodhen. Tani besoj se e kupton qe flas per vuajtjet qe kane filluar dhe jo mbaruar para 18-vjetesh.

Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Dajto, m'fal se nuk e paskom vu re ket' fjaline tate. Bohen 18 vjet qe kan mor fund vuajtjet, se ndryshe s'do ishim verdall neper bote, po do kishim njel te kloni si kullese makaronash ose do ishim n'Spaē o ne Qafe te Barit me kto qe themi ... Qetsohu se je akoma gjalle ...
    ..dhe zakonisht nuk debatoj o skuth..isha i detyruar ti tregoja respektin tim Dariusit qe mendohet shume kur flet dhe megjithese ka shume e shume aftesi per kunja ...por ai kurre nuk i perdor ne forum..perkundrazi tregon gjithmon respekt per bashkebiseduesin.

..ndoshta do te ishte me interes ky shkrim qe po sjell ketu,..ben fjale per nje te ri shqiptar me nje buzeqeshje njerezore ne fytyre dhe i detyron vendasit e vendit ku ndodhet te shprehin habine...ua sa djale i qeshur nuk duket si shqiptar

..lexim te kendeshem o skuthi i vogel dhe suksese kudo qe ndodhesh...

Po tė lexosh shtypin e kėtyre muajve nė Shqipėri, kupton se jeta nuk ėshtė e lehtė pėr shqiptarėt. Nga djep i civilizimit nė lashtėsi, nė kohėt moderne, vendi im ėshtė shumė nė periferi tė sė mirės e duhet tė luftojė tė mos i rrėshkasin nga duart tė drejtat themelore. E ka tė vėshtirė tė shkundė nga trupi ca dinakė tė bezdisshėm dhe vuajtja perceptohet nė gjithė shoqėrinė. E gjitha kjo qė po kalojmė ėshtė kaq personale dhe kaq shqiptare, tamam sikur vendi tė qe njė individ qė duhet tė bėjė hesapet me koshiencėn e tij. Kemi njė sėmundje shpirtėrore qė vetėm nga ne vetė gjen shėrim.
    E ndėrsa dje nė Tiranė opozita tentoi tė bashkohej, ndėrkohė qė shtohen dyshimet qė Kosta Trebicka, dėshmitari i Gėrdecit tė jetė vrarė, ndėrkohė qė kryeministri deklaron se jemi parajsė fiskale, nė Itali, te Fiera del Levante, Olsi, kuzhinieri i Tajvanit bėnte prezantimin e pjatės sė tij : Kėrnacka Korēe, ndėrsa nė kėndin e Shqipėrisė, disa gra prezantonin tė gėzuara ēentrot e mbulesat e tavolinės tė qendisura me grep e me tė ēara. Nė Panairin mė tė famshėm tė Italisė sė Jugut janė shumė vende nga tė gjithė kontinentet: nga Peruja nė Indi, nga Hungaria nė Greqi, Tunizia, Izraeli, Palestina. Ne u prezantuam shumė mirė me qoftet qė kishte pėrgatitur Olsi i Tajvanit, por mė shumė se qoftet, tė pranishmėve i pėlqeu buzėqeshja e tij. Madje njėri u shpreh: “sa djalė i qeshur, nuk duket shqiptar, duket si nga veriu i Italisė!!!”. Nė tė vėrtetė buzėqeshja dhe simpatia plot emocione e kuzhinierit shqiptar fitoi zemrat dhe stomakun e tė pranishmėve ndaj dy kolegėve libanezė dhe tunizianė. “Nuk duket shqiptar, - u shpreh dikush, qė na kujton ende me bisht e brirė”, por shumė tė huaj tė tjerė iu kundėrvunė: “Nė fakt shqiptarėt janė kėshtu, si ky djalė i zoti dhe i qeshur”. Ata tė kėqinjtė, janė pak, janė nė tranzicion dhe me siguri shpejt do tė humbin trenin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dajti : 19-09-2008 mė 00:40

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •