Darius pershendetje mundsisht ato postimet e mija te tema ne fjale nese mund ti transferosh ketu sepse te ajo tema une nuk hy dot.
Kjo teme eshte paksa me heret e hapur nese ju pengon mbylleni .
Swastika ishte dhe eshte simbol i pergjithshem unikal i gjithe njerzimit dhe jo i xh.gashit pra te shkruash per kuptimin e suastikes jo ne nje teme por ne dhjet tema te diskutohet eshte e pakte.
Kam cek me heret ky simbol paraqet sistemin tone planetar , njeherit paraqet jeten pra mvaret se si e shpjegojm mendimin e kuptimit te verrtet te ketij simbolit , dhe njeherit eshte e rendesishme per njerzit te cilet vizatuan ne forma te ndryshme kete simbol mvaret se sa trasheguan nga kuptimi orgjinal sepse ky simbol nuk pershkruhet me dy tri pika -fjali vija.
Simboli swastikes ne fakt paraqet edhe nje ore matse te kohes te tipit te thjesht gjithashtu eshte nje harta e yjsive si dhe Busulle.
Patjeter tek ky simbol nderlidhet forma e rrethit me nje direk ne mes ti them sumbullar mendoj se eshte emri me i perafert me kuptimin formal te simbolit ndersa kater vijat ne mes nuk jan asgje tjeter perpos prerjet e arta 1.618 qe identifikohen si numri 4 tek sistemi Pitagores 3,4,5 njeherit 1/4 e keti simboli paraqitet te ballina e piramides si dhe te njeriu organi hunes ne miniatur koincidon me sistemin Pitagorean 3,4,5.
Kam postue ca foto per gjdo njenen foto kam nje shpjegim por skam kohe momentalisht jame nxene kerkoj falje .
Krijoni Kontakt