epo tani i bi te bardheve, t'ja ndalim hovin rracismit te zi,...lol
kush do strehim politik ne shqiperi te thote![]()
PR: McCain/Palin
PD: Obama/Biden
epo tani i bi te bardheve, t'ja ndalim hovin rracismit te zi,...lol
kush do strehim politik ne shqiperi te thote![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ne shqiptaret nuk duhet ta kemi shume te veshtire te kuptojme se pse Afro-Amerikanet perkrahin Obamen. Ne per vete rremojme ku te mundemi per te gjetur personalitete qe kane nje fije gjaku shqiptar e s'pertojme fare te mburremi me ta vend e pa vend. Besojme se kemi qene te diskriminuar ne Evrope dhe imazhi yne eshte perdhosur padrejtesisht prandaj shqiptaret me fame na shtojne krenarine e na bejne ta mbajme koken lart.
Imagjino, sikur, ne vend te Obames te ishte nje Gjergji, p.sh. A thua shqiptaret do kishin votuar per McCain? Une them se jo. Nje shqiptar i denje per t'u ulur ne fronin e botes, do kishte qene shuplaka qe do i jepnim asaj per gjithe padrejtesite qe na jane bere. Dhe meqe e permenda: a s'do ishte fantastike?![]()
Eshte shume e vertete se njerezit kane nevoje te hapin syte. Por megjithate mendoj qe duhet patur kujdes kur konsiderohen media te cilat e sigurojne jetesen e tyre ne baze te numrit te njerezve qe i shohin apo degjojne (dhe ketu perfshihet dhe Alex Jones), per shkak te deformimit qe mund ti bejne informacionit per efekt sensacioni.
Per disa kohe isha perpire nga idea e "njohjes se vertetes lakuriqe" pavaresisht nga shija e hidhur qe te linte ne fund. I dhashe fund kur pashe se si fjalimi i presidentit Kenedy per nevojen e sigurise kombetare interpretohej si paralajmerim i tij per shoqerine e fshehte qe kontrollon boten. Tani preferoj ta filtroj informacion vete para se ta gelltis megjithese nuk e mohoj se ka te verteta qe nuk do t'i marrim vesh kurre.
Alex Jones eshte nga ata qe ka shkaterruar ekonomine e tij dhe te familjes se tij per hir te te vertetes. Eshte nga gazetaret e rralle qe kam pare ne jeten time qe dridhej dhe i rrinin lotet lume nga syte kur fliste per katastrofen ne te cilen eshte drejtuar Amerika. Fjala patriot neve na tingellon paksa patetike per shkak te perdorimit me vend e pa vend qe i kemi bere ose qe na eshte induktuar qe femije. Por nese kjo fjale perdoret atehere kur duhet, Alex Jones mund ta them me plot gojen qe eshte njeri prej tyre.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Efekt i pritshem. Nuk kane thone kot, truth is often stranger then fiction...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Per a
Nuk jam kundra por nuk duhet te harrojme qe dhe krahu tjeter politik eshte po kaq i "armatosur". McCain nuk kandidon i vetem ne kete fushate por me te eshte dhe gjithe paria qe ka qeverisur dhe qeveris per 8 vjete USA.
Pa harruar avantazhet e Obames (qe sipas mendimit tim jane me te medha), nuk mund te themi qe McCain eshte "bloze".
Meqe qenke me i/ e informuar mbi fushaten, akoma nuk me ke dhene nje pergjigje:
1. A ka qene Governatori i Ilinoisit perkrahesi me i madh i Obames gjate fushates brenda partise dhe me gjere?
2. A eshte ai me origjine Serbe?
3. Ke kandidat perkrah Lobi Serb dhe me gjere ai Sllav?
ps: Te lutem nese pergjigjesh mos mu pergjigj per Jo Biden se i dime meritat e tij.
Dhe nje ish sportist i niveleve boterore i lindur ne Shqiperi u pergjigj kur e pyeten pse nuk kandidon per Shqiperine: Sporti ka lindur per te bashkuar njerezit dhe e rendesishme eshte te marresh pjese ne nje aktivitet sportiv dhe jo se cilin shtet perfaqeson. Ne ne radhe te pare jemi Shqiptar. Ne radhe te dyte jemi qytetar te botes. Siē eshte kenga e Vagabondit: 1 dihet se kush eshte (duke e modifikuar qe eshte Shqiperia), 2,3,4... nuk kane rendesi!
Nje tjeter ēeshtje eshte lobingu. Ē'eshte lobingu? Cili eshte qellimi i tij? (Keto pergjigje mbase i gjen ne ndonje postim te Dariusit). Nuk po zgjatem ne pergjigjen e ketyre por me sa di une shqiptaret aktive ne USA po lobojne per McCain. I bie qe ju po dilni nga ky rresht dhe po futeni ne rreshtin e sllavit, grekut, armenit pa vetedije.
Kjo ka qenen nje nder te metat e karakterit te Shqiptarit: Une mendoj keshtu dhe do te veproj keshtu. Dale pak se nuk behen keshtu llogaritjet. Sot mund te mendosh ndryshe por duhet te jesh dhe te veprosh me grupin.
ps: Nuk dua te krahasoj Obamen me McCain sepse Obama te frumezon me teper por per arsyet e lartepermendura ne kete postim apo ne postimet e meparshme une (edhe pse banoj ne Shqiperi dhe nuk kam te drejte vote) mbeshtes McCain.
Te zgjedhesh nuk do te thote te zgjedhesh kandidatin qe do te beje me te miren per popullin, por te zgjedhesh kandidatin qe do te beje me te miren per ty. Ky eshte parimi i demokracise.
ps: Per arsye pune po pergjigjem disa dite me vonese, por kjo nuk i ul vlerat (te pakten keshtu mendoj une) postimit te mesiperm.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Edhe pse e kam takuar personalisht kete "ish sekretar" (drejtori kishte urdher te nxirrte te gjithe nxenesit e shkolles "Qemal Stafa" ne bulevardin "Deshmoret e Kombit" kur ky na beri nje vizite ne Tirane) me vjene te theme qe reputacioni i eshte ulur teper, mos te them zero. Po e ben si Xhuveli apo filo greku i PBDNJ.
Si eshte e mundur qe nje njeri me pikepamje republikane, mbeshtet nje kandidat me pikepamje te tjera. Atehere i nderuar Powell nderro parti.
Eshte absolutisht e drejte qe zezaket, emigrantet, hispaniket te mbeshtesin Obamen, por nuk e kuptoj se si te pasurit, shtresa e mesme amerikane, ēifutet ne nje mase te konsiderueshme mbeshtet Obamen? Mendoj se ketu po fshehet nje loje e piset e disa qarqeve te pasura amerikane. Nuk e vendos ne dyshim qe mbas Obames fshehen njerez te fuqishem, te zgjuar dhe te guximshem te rraces se bardhe qe Obamen e kane si nje karikature!
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Krijoni Kontakt