Postuar mė parė nga
Clauss
Kjo eshte per te qeshur po ama dhe per te qare. Nje humor i tille te ben te qeshesh. Fakti qe shkrimet e nje bllogu na sillen nga shoku Barat si lajme eshte per te qeshur po ama dhe per te qare. Fakti qe postohet tek "problemet nderkombetare" eshte vetem per te qare. Fakti qe Barati thote qe "greqia hedh ne gjyq fjalen Lesbo" eshte prape per te qare. Se Barati e di psh qe nje individ beri padine, individ diplomuar nga klasa nacional-fashistuce-variqillon e grupit Barat-Karaxhaferi-Plevri et alumni, ne gjykate. Po Barati nuk thote se si doli gjyqi. Nuk i intereson. Mund te vazhdojme me shembuj te tjere po sja vlen. Ben vape shume..
Shpresoj qe shkrimi tim mos fshihet per mungese PC ose pikash mbi e.
Tovarish Clauss ose qirje Claņs
Besoj se kryesia te ka degjuar keshtu qe qarje/qeshja nuk do te te zgjase shume.
Kete gje e kam mesuar nga arti grek qe e thote te verteten edhe me tragji-komedi.
Pastaj une nuk kam thene qe greket jane qesharake, as genjeshtare, as te pacipe, as maskarenj e asgje tjeter nga keto. Politika e tyre eshte vijim i palikarizmit te meparshem. Ata jane thjesht...greke.
Tani qe te vijme te problemi shume i rendesishem i emertimit dhe i vjedhjes se emrave. Qe thua ti qirje, une kam te njejtin hall me greket. Edhe pse ty te duket e cuditshme, edhe une kam probleme emri. Keta amerikanet maskarenj kane vjedhur edhe emrin tim dhe i kane hequr nje germe.
Bart Simpson duhet te ndrshoje emer sepse "a"-ja e fundit duke u bere e pazeshme ka rene dhe emri Barat, i cili ka qene frymezim per regjizorin, eshte shnderruar ne Bart.
Bart Simpson mund te quhet Bartus ose Bartos ose Bartoliadhis dhe une nuk do kem me probleme. Pra ne kete ankese, une jam ne te njejten ane me greket, Do bej dhe nje peticion madje.

Krahas nesh eshte edhe Italia, po prit prit se akoma nuk jane ndier ata. Ata kane probleme me perdorimin e figures Njeriut Vitruvian te Mikelanxhelos.
Homer Simpson i Riu ka vjedhur edhe figuren e Mikelanxhelos.
Turp!!!!!!!

Po kjo nuk ka marre fund me kaq. Simspon kane vjedhue edhe figuren e Odisese.
Shiko se c'thote "World Mythology Dictionary:Odysseus"
The Simpsons re-enacted a version of the Odyssey in their 13th season, fourteenth episode named 'Tales from the Public Domain ' There were three main stories in the episode, the first bearing the title 'D'oh, Brother Where Art Thou?' which starred Homer Simpson as Odysseus.
Ndersa shiko Odisene me qeleshen te cilen ia kane vjedhur edhe gjithe shqiptaret anembane. Shiko sa i pafat eshte. Shqiptaret i vodhen qeleshen. Homer Simspon i vjedh edhe famen.
Perfundimisht greket kane te drejte (pike)
Krijoni Kontakt