Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469

mesazh prej Darious

"Me lexo mire

E di se kush je dhe me sa emra je ne kete forum. Mjaft bere replike me vetvehten se po kalon ne qesharak. Emrin e pare qe ke te rregjistruar ketu ta kam rrespektuar por me kete qe po ben po i ul shume pike vetes. Sic te perjashtova emrin tjeter para 10 min ashtu mund ti perjashtoj te gjithe te tjeret dhe te siguroj qe te gjej gjithmone mesa emra rregjistrohesh. Mjaft me karagjozlliqe dhe sidomos me ofendime palacosh te emrit dhe personit tim. Nuk dua ta zgjas me dhe as te replikoj. Merre si keshille miqesore dhe veri kapak."

merre pra kete shkrimin bashke me tonin kompetent o darious e fute ne b...!, mqns je gabim e nuk jam une ai me 10 pseudonime.

here tjeter sigurohu para se te akuzosh robt, sepse e nxjerr veten si legen e behesh jo vetem qesharak por edhe i bezdisshem.

mos mdergo mp here tjeter, keshille miqesore a jo s'po mrruhet

ka mundesi nanje prej moderatoreve te shpjegoj se ca problemi ka ky roboti qe me dergon mesazhe private? apo do thoni vari lesht sepse kete dariousin e kemi nga grupi jon.

flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artful dodger : 21-08-2008 mė 21:05

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kush eshte Darious?
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin

merre pra kete shkrimin bashke me tonin kompetent o darious e fute ne b...!,

mos mdergo mp here tjeter, keshille miqesore a jo s'po mrruhet
    Mire atehere meqe ste ..... dhe une ta marr ate emer dhe ta fus ... sic po me thua, shko e bej nje fresk qe te mesohesh si te sillesh here tjeter. Halabake dhe kafshe nuk na duhen ketu.

Mesazhi im ti karagjoz ishte brenda normave te miresjelljes dhe rregullave te forumit. Per me teper ishte privat. Zgjodha menyren e drejte duke komunikuar me ty dhe terhequr vemendje qe mos beje budallalliqe duke replikuar me veten tende me emra te ndryshem, mos vazhdoje te rregjistroje emra te tjere (pervec atyre 4 te tjereve qe rregjistrove) dhe mbi te gjitha te mos ofendoje fare pa te drejte stafin e forumit por meqe paske deshire te besh gjelin dhe te fryhesh duke trashur zerin e ndyre gojen atehere shko e gjej ndonje forum tjeter ku halabaket e kategorise tende jane te mirepritur.

Tani lexoje mire kete pergjigjen time keshtu publikisht (me ate emrin e pare qe te ka mbetur) dhe veri gishtin kokes se nuk kam nge te merrem as me ty dhe as me kalamalliqet e tua.

Tema tė Ngjashme

1. Maqedonia e Republikat e liliputanveve shqiptare
    Nga ngutu=ngadal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 19:12
  2. Mesazh rinisė muslimane nė botė‏ !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 09:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •