Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 198
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu
    Pune e madhe se cben bota....te skandalizoheni gjysmen e kesaj per krimet qe i jane bere shqiptarit nga sllavi dhe greku do isha shume i lumtur...

Islami i vertete apo i genjeshtert eshte antishqiptar sepse nje shqiptar myslyman
    thote jam myslyman shqiptar,pra ve te qenet myslymane para te qenit shqiptar...

Nje pyetje e thjeshte e kush ka kellqe le ti pergjigjet:

Nese nje islamiku shqiptar i thone duhet te heqesh dore se sben o nga te qenit myslymane o nga te qenet shqiptar,cfare do zgjidhni?

p.s une e kam te qarte zgjedhjen tuaj,po me pelqen te shoh si perdridheni ne kesi rastesh....
    Jemi ne nje nenforum dhe une fola lidhur me temen,hap nje forum mbi luften ne Kosove dhe do te sjell argumente edhe nga ajo teme,do skandalizohem e solidarizohem!!!Te thenit jam musliman shqiptar nuk do te thote se je antishqiptar edhepse s'kam takuar ndokend qe thote musliman shqipetar e jo shqipetar musliman.Sa per pyetjen e fundit nuk besoj se ka njerez aq te krisur e truthare qe do ta shtyenin ndokend ta bej ate zgjidhje.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga optimus.prime
    Jemi ne nje nenforum dhe une fola lidhur me temen,hap nje forum mbi luften ne Kosove dhe do te sjell argumente edhe nga ajo teme,do skandalizohem e solidarizohem!!!Te thenit jam musliman shqiptar nuk do te thote se je antishqiptar edhepse s'kam takuar ndokend qe thote musliman shqipetar e jo shqipetar musliman.Sa per pyetjen e fundit nuk besoj se ka njerez aq te krisur e truthare qe do ta shtyenin ndokend ta bej ate zgjidhje.
    Ja e dhe pergjigjen qe e prisja...Kurse shqiptari i vertete do thoshte menjehere Jam shqiptar perpara nje zgjedhje te tille....

Ju jeni semundje e vertete dhe une kam takuar e folur me njerez qe thone jam myslyman shqiptar e jo shqiptar myslyman sepse per ju Feja eshte me e rendesishme se kombi te cilit i perkisni...Jua meson Muhameti kete gje e ti nese nuk e di ben mire te pyesesh e te mesosh te verteten...

1-Nuk ka per myslymanin bashkesi me te shenjte se bashkesia e vllaznia myslymane

2-Nuk ka per shqiptarin bashkesi me te shenjte se bashkesia e vllaznia shqiptare

Beje zgjedhjen tende ti se kujt i perket ,sepse nuk mund te pranohen te dyja se bien ne kundershtim me njera-tjetren ..kuptohet qe edhe ketu do verdallisesh me llafe bosh e une e di se cfare zgjedhje ben ti dhe ata si ti......
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    islami eshte plaga e rradhes qe po mbulon njerezimin, mbas epokes se erret qe krijoi kisha. Kesaj rradhe problemi eshte me i madh , sepse nuk jane vetem nje grup personash qe perdorin fene per te krijuar kaos dhe shkaterrim, por jane edhe vete masat injorante te cilave iu eshte shpelare truri qe ne djep, qe nuk shohin te permiresojne jeten e tyre te mjeruar, por luten per xhihad, sa patetik qe jane.

islami dhe krishtërimi janë kancerët e njerezimit
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 28-08-2007 më 20:47

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Harrova te pyes per te vertetin...cili eshte?
    Sunni
    • Hanafi
    o Barelvi
    o Deobandi
    • Hanbali
    o Wahhabi
    • Maliki
    • Shafii
    • Shiia
    • Twelver - Ithna-Ashari

o Usuli
    o Akhbari
    o Shayki
    • Sevener - Ismaili
    o Alawi
    o Bohra
    o Druze
    o Khoja
    • Fiver - Zaydi
    • Kharijite / Ibadite
    • Ahmadi
    • Qadiani
    • Lahorite
    Salafi
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 21-10-2007 më 12:04
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Iliria,jan te gjitha genjeshtra nga ato siper....nuk ka te vertete
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    ISLAMI I VERTET???
    esht aq i mir sa keta popujt mysliman te devotshem knej nga lindja mesme i ka len 100 vjet mrapa dhe 50 vjet anash

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    ...o femijt me prejardhje majmunore shikojen veten qe jeni bere si mbeturina te modernizimt fatal e na leni ne e Islamin se ne e dime secili si ja bejme vete pse ju hije kjo pune kaq felle ruajuni se po ju dhembe...

tungiii

Islamin merre e coje ne Buhara dhe neper shpellat e Arabise. Mos na ndy rracen dhe kombin me budallalliqe. Se ka tradite shqiptari te rrije me mendere perpjete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    ajo qe them un per darvinin veretohet nga disa tipa ktu qe vec dy llafe thon.do kisha qef te shikoja keta myslimanet e devotshem te vin ktu ku jam un dhe te shikojn se sa mrapa i ka len islami afganet
    te mos flasim masanej per pakistanin,iranin,irakun etj etj

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    edhe dicka ti zotri Darius ki kujdes ku e perdor at shprehje se kjo fe e shejt nuk e ka vendin ne ARABi po Arabia eshte nje vend i cili ka besimtar islam dhe nje her e perseris mos me shaj ne fe se nuk te kam shar

ne qofte se nuk e deshiron kete tem mos hyr te postosh si un qe kam vepruar kur ka pasur tema per krishterizmin tuaj
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •