Sipas zyrtareve te BE-se Shqiperia nuk ka shance te futet para 2018, por ky artikull thjesht do te mbaje me shpresa Shqiperine.
Sipas zyrtareve te BE-se Shqiperia nuk ka shance te futet para 2018, por ky artikull thjesht do te mbaje me shpresa Shqiperine.
kur te duan te na fusin..
rendesi ka qe ne e dime tani se cfar duhet.. qe te kemi demokraci..
pse e dime.. se dime se cfar bejne armiqt e demokracise..
ata vjedhin vrasin shpifin.. ata bejne 97-ta.. ndezin gerdeca e pijn gjak shqiptaresh..
saliu ben te kunderten..
ai nuk vjedh nuk vret nuk shpif.. e perpiqet ti neutralizoje kanibalet anti-demokrat.. por ne shumicen e rasteve ska sukses.. por ne e dime se.. ai perpiqet.. sic dime se ai pengohet per te cfuqizuar mafien.. nga vet mafia.. pra nga ps me krimbat e saje.. meto gjinusho vamppiroiste..
brukseli ska si te pranoje berishen perderisa ka pranuar altin arapin..
dhe mafia ps me krokodilet e tjere kan ndihmuar ne pranimin e altini arapit ne be.. pra nuk pritet nga ata te fusin popullin ne be.. se popull e altin arap nuk jan nje..
kurse ps e altin arap jan nje.. qe do te thot me teorem polici..se popull e berish jan nje..
keshtuqe le te presim sa te liroje vendin ne be..altini .. njesiti gueril kanibalo staliinist enverist.. i ps-se e pastaj te hyje populli me ne krye berishen..ne be..
kjo eshte..
----------
ore jan ca me shkruajn ne privat.. me thone.. te dham rep na jep ca rep..
as di ceshte repi as du rep as di si jepet repi o shokë..
qashtu..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 06-08-2008 më 09:52
Saliu i shkret nuk vjedh,nuk han nuk pin e nxjerr flori nga bi-tha..
E derdh lote per pleqt e mij qe mbas 35 vjetesh pune me tre turne rrojne me 2500 lek ne muaj.
Ikni mer se na e shpifet,dhe ndonje bombe ne parlament qe ta shuaje ket faren e keqe.
Shqiperia ka si afat 2025 per Europen e mos te mbajme shprese kot.
Sa per komuniste e demokrate vazhdoni se skane mbarim fjalet.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Mos u lodhni me mendime cili shtet i ballkanit do te hyje perpara ne BE. E para do te hyje Kroacia ndersa te tjerat te gjitha do te hyjne ne nje date, as me heret as me vone. Kur se di por pas 2015 me siguri.
Sa i perket politik-kuajve tane, mos u lodhni as per ta, sepse as keta smunde ti nderroni, sepse keta i duhen evropes qe te ngadalesoj procesin deri ne kohen e caktuar.
lol...![]()
Ca lesh Shqiperie ne BE mo, Prisni dhe 4 vjet se kemi per te hik per lesh lol
...Vetem per 1 gje jam pishman qe s`ja futem Turkut njeher te pakten![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Edhe per ne NATO keni then se "Keshtu si e ka nis Berisha edhe 2500 sdo hyme" por hyri .. edhe per EU kismet do meremi vesh shum shpejt me ndihmen te madhit zot.. dhe Doktor Berishes njeriut #1 ne Shqiperni e sotme ALBANIA do te jet ne EU
Te njejtat shkrime i gjen edhe tek tema http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=92830![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 06-08-2008 më 21:11
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt