Cigare the!
Tani do pi ca tme doj qejfi, aha ikem per shele.
Ca me bo, kaq e kishim pas te gjate.. Po rendesi ka qe brezi jone do shohe gjera te cuditshme, kshu qe.. don't worry be happy.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
S`jam mesuese dhe s`kam as deshiren me te vogel te behem e tille.
Pastaj edhe sikur te isha keto fjal do ja thoja ne sy asaj "koleges".
Pse ti akoma ne shkolle je?Edhe pse arrin te besh sex me nje 40 vjecare?pff
Hahahahahahahahahahahahahaha Ju te shkriniiiiiiiiiiiiiiii. Te gjithe ata qe bene deshira kaq te zjarrta per shtimin e mesuseve te tilla ne shkolla edhe qe mallkuan qe s'ka pasur mesuese te tilla kur kane qene vete ne shkolle jane duke vjellur. :P Hahahahahahahaha
Larg qofte nuk gjykohet njeriu nga bukuria por eshte sick per c'fare ka bere ajo. Por te tere vune doren ne zjarr. Madje, madje nga inati qe ju vjen, s'kane ca bejne per te mbeshtetur akoma mendimin e tyre, i vejne foto tjeter.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Le mos e dramatizo, se nje Amerikan me ka then![]()
nuk lexova ndnjo gje te re ndollin keshtu gjerash..kan lujt menc njerzit por dhe me sa duket i paska pelqy te gjithve si mesueses dhe nxensave.....hahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt