Gjermania pa dyshim do fitoj , une e vulosa : p
Po hėngrėn gol gjermonėt, do e qajnė kėt finale.
Ezekiel 25-17.
Gol Torres :P
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Start wearing purple.
Ezekiel 25-17.
Une them se fiton Spain ... yeahh gooo goo spain![]()
Goli ishte spektakolar.. deri tani te dyja skuadrat kan luajtur bukur..
Un e kam parashikuar kte ndeshje 2-X pastaj ne kohe shtese fitojne Dojcat. I bona cunat me lek.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Goli spektakolar? Ai ishte goli me pocaqi qe kam pare mer. Ky plakushi qe kemi per portier eshte faqja e zeze. Dhe Lahm nuk i falet ai dueli trup me trup, si me qene paraplegjik...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Loja shume e bukur, te dy ekipet po luajne shume mire. Goli ishte fantastik fare, ahhh sikur te ishte gol gjermansi tifoze e them, bravo spanjollet.
Gooooooooo Germanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy do zgjohesh apo te hedhim nje kove me akull ne surrat![]()
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Torres i duhet heq kapelja. Ka qėnė i jashtėzakonshėm. Luftarak, teknik, i vendosur, i fortė fizikisht. Hallall ia boftė Zoti golin. E meritonte.
Nuk di si do dalė ndeshja, as e boj pėr inat po Spanja deri tani e meriton fitoren.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt