Jo o i nderuar askush nuk urren myslimanet shqiptare, perkundrazi ne i duam dhe ua duam te miren, e duam te miren e vendit tone, vend te perparuar dhe nen bekimin e mbrojtjen e Perendise. Te krishteret kurre nuk ofendojne heronjte kombetare sic ofendojne keta islamistet e 'forumit islamik'. Te krishteret shqiptare i nderojne edhe i respektojne te gjithe heronjte kombetare, prej Gjergj Kastriotit e deri tek i nderuari Adem Jashari dhe te gjithe ata qe kane dhene jeten per token dhe atdheun e tyre. Se a ka qene pagan, ateist, mysliman, krishter, nuk ka rendesi, kryesora eshte qe ka luftuar per atdhe e ne nuk bejme ndarje fetare. Gjergj Kastrioti Skenderbeu ka qene vet mysliman dhe ia kane imponuar turqit fene islame kur e kane kidnapuar ne moshe te vogel per t'i bere shantazh babait te tij qe ne ate kohe ka qene princ (e sheh cfare logjike mafioze ekziston ne islam), por pastaj e ka braktisur kete kult kur i ka pare cmendurite e kesaj doktrine dhe ka ardhur ne Shqiperi per ta mbrojtur vendin, nderin, popullsine, nje shtet i vogel i ka bere balle perandorise me te fuqishme te kohes, turp per islamiket, nder dhe respekt per arberit. Per cdo goliat ekziston edhe nje David thote nje fjale e urte. Po te ndegjonim fene islame ai na del braktises i fese, dhe sheriati do ta mbyste. Edhe mos harro se paraardhesit e tu ose kane qene ortodokse ose katolike.
Respekt dhe te gjitha te mirat
Nuk e di si eshte legjislacioni ne kete pike,po deklarata si keto a nuk duhet te sjellin ligjerisht mbylljen e forumit islamik ?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Darius, qe te jemi te qarte ne fillim!
Me thuaj a ka fondamentalizem islamik ne pergjithesi?
A ka fondamentalizem islamik shqiptar?
Per mua rreziku islamik eshte real.
Per ty?
Une nuk po bej teori per xhihadin, por thjesht po te pyes si i kupton ti frazat e 'Xhihadi Therret'?
Si kupton ti?
Si i kuptoj une e kam shkruar.
Une nuk kam pune me urretjen, perkundrazi, une jam kunder urretjes.
Te luftosh fondamentalizimin islamik ne pergjithesi dhe fondamentalizmin islamik shqiptar eshte e drejte dhe detyre e cdo shqiptari, pa dallim.
Jane pikerisht myslimanet shqiptare ata qe duhet ta luftojne te parin fondamentalizmin, se ai eshte rrezik per ta ne radhe te pare.
Gjithė bota po mendon si tė zhvillohet tė gjejė mėnyra pėr ta bėrė jetėn mė tė lehtė e tė kėndshme, vetėm kėta legenat janė ngref pėr psikopatllėqe arabie.
Ruj veten thuj.
Ezekiel 25-17.
[QUOTE=NoName;1956127]Darius, qe te jemi te qarte ne fillim!
A ka fondamentalizem islamik shqiptar?
Praktikim me te madh po e fondamentalizem nuk te bene mjekrra fondamental.
Per mua rreziku islamik eshte real.
Une mendoj imagjinar ne suaza te tolerances qe e kemi pasur deri tani .
Per ty?
Aspak
Une nuk po bej teori per xhihadin, por thjesht po te pyes si i kupton ti frazat e 'Xhihadi Therret'?
Noname njeher te kam treguar , Xhihadi therret kjo nuk bene ne Kosov ne asnje menyre s ka se si per te bere nje gje te tille e te drejten ekzekutivi i ligjit dhe jo individi ne asnje menyre nuk guxon individi te beje ekzekutimin e ligjit dhe Kosova nuk ka Sheriat andaj individet s kane kurfar te drejta a eshte e qart tani dhe s ma ha mendja qe kjo eshte shkruar nga ana e muslimaneve .
KOSOVA E MADHE
Po jam shume i bindur qe ka fondamentalizem islamik. Duhet te jesh i verber dhe i shurdher te mohosh kete gje.
A ka fondamenalizem islamik shqiptar? Mendoj se eshte shume i kufizuar dhe me shume i importuar ose me perpjekje per tu shfaqur si shqiptar. A eshte rrezik islami? Mendoj se rrezik nuk eshte thjesht islami por fondamentalizmi i nje pjese te pasuesve te tiij sic eshte po aq i rrezikshem fondamentalizmi i nje feje tjeter. Pra ne kete rast islami gabimisht konsiderohet si stereotip.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ti zoteri "analist i religjioneve"mendon ende se ne jemi kohen e ikvizicionit?Se shqiptaret duhet te dalin ne rruge,te prire nga nje prift,dhe te sulmojne organizata e individ sepse ty ose grupimit tend nuk i pelqejne?Shteti shqiptare ka institucione te cilat paguhen per kete gje.Ata duhet te hulumtojne dhe te veprojne.Ata duhet te luftojne cdo ekstrem,cofte organizate ose individ.Ata duhet te luftojne secilin qe rrezikon Shqiperine dhe shqiptaret.Jo ti dhe grupimi yt.Thirrja jote:"edhe sa do ta duroni indoktrinimin...",eshte e kohes se mesjetes,te ciles kohe si duket i takon edhe ti.Por ta dishe edhe ti edhe mjekerrcjeperit edhe te gjithe antishqiptaret e tjere,se shqiptari kurren e kurres nuk do te coj dore ndaj vellaut te vet.
Krijoni Kontakt