LiveScore e ka akoma 1-1. Lol, ca pallash...
LiveScore e ka akoma 1-1. Lol, ca pallash...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Klose e paska ber golin
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollon te dy links qe me dhe ate dite nuk punojne. Njeri punonte po e nderpreu transmetimin.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pse akoma su erdhi sinjali juve?!!! Une po e shoh drejtperdrejti ketej nga kjo faqja e internetit qe kam gjetur
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Eshte nderprere trasmetimi ne gjith boten, ske ca ben!!
barazim 2-2 lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Shkoni ne ZDF per ata qe e kane humbur imazhin
Barazimmmmmmmmmmmmmmmm............................ .....
2-2 yessssssssssssssss
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt