Ne sondazh votova per tjeter gjuhe sepse Latinishtja nuk ndodhej aty![]()
anglisht
gjermanisht
frengjisht
italisht
spanjisht
rusisht
serbisht
arabisht
turqisht
kineze
japoneze
greqisht
tjeter
Ne sondazh votova per tjeter gjuhe sepse Latinishtja nuk ndodhej aty![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
E bera zemren GUR e degjova kengen,
taman gjuhe sexy ishte....lol
Per mu Arabishtja eshte e vetmja gjuh qe si di as i llaf dhe me duket me e veshtira e kur nigjoj kur e flasin duket sikur do myten sikur smorin frym kur flasin pastaj dhe frengjishtja sme pelqen se mesova dot qe se mesova nejta 2 jav ne franc e se mesova dot vetem disa llafe sa mos me hum rrugen :P
PARTIZONI
O clint, e thashe qe ne fillim, ti nuk ke faj.
Eshte e drejta jote te hapesh cfare do lloj sondazhi dhe kush do le te pergjigjet
dhe kush nuk don, le te largohet dhe te hape sondazh tjeter. KE PLOTESISHT TE DREJTE.
Une kur fillova me lexu temen e sondazhit...se cila gjuhe...ketu me filluan emocionet se e parandjeva si pyetje se cila gjuhe ka muzikalitet me shume,ose se cila gjuhe ju a kenaq veshin kur e ndegjoni? ..dhe une gati te votoja pa hezitim, kurse pyetja jote ishte , cila gjuhe eshte me e SHEMTUAR PER VESHIN?
Ne se te punon aresyeja, cili ishte shkaku qe bere sodazh per gjuhen me te shemtume?
Kto gjuhet skandinave...finlandisht,norvegjisht...ato andej...
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt