Bayo është për t'i thënë unë ngushëllime!
![]()
Ngushëllime për humbjen e Hollandës mer! ahahahaha.
Bayo është për t'i thënë unë ngushëllime!
![]()
Ngushëllime për humbjen e Hollandës mer! ahahahaha.
Ezekiel 25-17.
Iku edhe Italia,
thashe une diku ma nalt qe po pervijohet Gjermani-Rusi...
E kisha thene qe kundrra russise do ta kete shume te veshtire hollanda dhe ja qe doli fare huq. Tju rrojne 9 piket dhe dominimi ne grupe se prap ekip lagjesh ngelet.
Hajt me tmira.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Tani e kam thene dhe e kam zbatuar: E kam vdekje te 'tallem' me tifozerine e nje ekipi qe humb po ca tipa si ti ta bejne borxhCa me permend humbjen e Gjermanise me Kroacine mer? Juve ju perdhunoi Rusi ne menyren me te turpshme dhe akoma ke kurajo te flasesh. Ne jemi ne gjysemfinale ndersa ju ngritet rreckat dhe iket ne shtepi. E kupton ndryshimin?
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Sa brutale kjo DariusJuve ju perdhunoi Rusi ne menyren me te turpshme dhe akoma ke kurajo te flasesh. Ne jemi ne gjysemfinale ndersa ju ngritet rreckat dhe iket ne shtepi. E kupton ndryshimin?![]()
hahahahahaha
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
OOOO Darius po ishte faji i v.b mer nuk i shte faj i lojtarit.Po te kishte qelluar gjermania ne ate lloj grupi qe ishim ne nuk kishte pik pike...Po ju zgerdhieni se gjithmon ju ecen fati.Nejse edhe ka vendin e vet po aq shume sa me ju...Ne fituam me merite.Mosha mesatare e ekipit hollandez 25 vjec.Mosha mesatare e gjermaneve 34 vjec lol....folim kur te kaloje gjermani/
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Gjermani ka kaluar keshtuqe ate lloj te folure skemi per ta bere
Qe te flasim duhet te jemi me e pakta te barabarte. Po nuk jemi. Nuk merret shqiponja e malit me miun e fushes![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Dacort si te thuash ti...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Flas si i huaj une po nuk e kupton ti...axaxaxaxaxaxaxax :a:a:a...
Krijoni Kontakt