Sa i perket lojes se treguar deri me tani Kroatet jane ata qe duhet te kalojne me tutje, por kur ke ne fushe turqit qe lene shpirtin vetem e vetem te arrijen fitoren nuk i dihet deri pas mbarimit te ndeshjes..
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Sa qef kam Kroacia te ma mbyt Turkunpo s'ariti ta mbys Kroacia ateher do i lutem te zgjohet dhe nje her Skenderberu lol
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Nuk do me pelqente te fitonte Kroacia se do perballej me Gjermanine.ups![]()
Fiton Turku. Nuk e di cilen kam votuar, por paskam votuar me pare.
Nihat Gol, edhe Demireli me koke.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Turku do me pelqete sa do qe svotova se me thot kam votu nejse bo vaki se maj men :P ose noi difekt teknik
Urime Turkut .
PARTIZONI
Une dua te dali Kroacia se kemi gjak per te marre
Ate 2-1 ne grup do ja nxjerrim per hundesh !!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Besoj se Kroatet do kalojne, por dhe Turqit nuk mbeten mbrapa si ekip. Perplasja e dyte me Gjermanine do ti jape mundesi Kroacise te thelloje rezultatin e ndeshjes se pare![]()
![]()
Kroatet jan me te mire , por sdon te thot se ata fitojn.Aj ishalla ka loj te mire , sikur qe treguan te dy ekipet deri tani , oleee olee ole oleee
Shqiperi eshte edhe Cameria
ueeeeeeeeeeeeeeeeee ca rasti kroati shtyll ene me kok jasht kur porta bosh
no glove no love
Krijoni Kontakt