Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Pse Fshihen temat?

Pasi morra njė verejtje nga edspace, edhe pse ka skaduar vėrejtja, e kam te ndaluar te hap tema te reja tek "Pyetje - Pėrgjigje", prandaj po hapi kėtu njė teme, dhe moderatorėt ta zhvendosin aty.

Desha te ju pyes nėse Temat qe hapen ne Forumin Shqiptar fshihen, nėse nuk ka postime te reja, apo pėr ēfarė arsyeje fshihen? Disa postime qe me janė fshire kam marre njė pm nga moderatori se pėr ēfarė arsyeje janė fshire, por kėsaj rralle jo. Kisha njė teme tek Albumi Fotografik, ishin disa foto qe kisha postuar nga qytet i Vienes, dhe nuk ishte me, do doja te dija se ēfarė ka ndodhe, apo pse janė fshire ?

Ju Pershendes.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

hahah he more Met, po te pergjigjna une edhe pse sjam kurrfar organi ketu, jam sikur ti antar i thjesht,

Me nis mos me u fshi temat ketu, ish ba si thes magjupje ketu, e ty kqyr mos ta ka hanger naj mi fotografine!
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172

Thumbs up

Shiko rregulloren '' KETU '' dhe do e kuptojshe pse tema jote eshte levizur.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    s138942, i kam lexuar po prita njė koment te moderatorit.

Shume mire. Ishte shkruar me te kuqe

Tė gjitha fotografitė/imazhet duhet tė kenė lidhje me Shqipėrinė.
    Fotografi tė shkėputura nga interneti, tė cilat pėrmbajnė vende, qytete, objekete tė ndryshme nga bota dhe tė cilat janė krijim i autorėve tė huaj, nuk do tė lejohen tė postohen nė forum. Tema ekzistuese janė zhvendosur nga forumi i fotografive.

Gjithashtu duhet te kuptoni qe te gjitha temat nga e kaluara, te cilat permbanin fotografi te vendeve te botes, te cilat jane marre nga interneti apo tema ne te cilat autori nuk e ka bere te carte se kujt i perkasin punimet, jane zhvendosur nga forumi i fotografive.
    Na kan larguar i cik neve nga Kosova me ketė Rregull te kuqe. Se kėto tjerat s'kan/skishin te bejn me temėn time, pasi shume Fotografi i kam bere me Telefonin tim, se Fotoaparatin se marr gjithmonė me vete.

Te pretendosh qe anetaret nga Kosova jane menjanuar ose me sakte qe rregullat jane hartuar per te menjanuar anetaret nga Kosova eshte jo vetem shume e padrejte por dhe nje insinuate shume ofenduese per stafin e forumit. Kjo qe thua ti eshte hapur ndarje krahinore gje qe ne forumin tone eshte jo vetem nuk ushqehet nga stafi por eshte dhe rreptesisht e ndaluar. Rregullat jane hartuar njesoj per te gjithe dhe ketu nuk ben perjashtim asnjeri. Nese postuesi qellon te jete nga Kosova ai si gjithe te tjeret duhet te kete te qarta rregullat e postimit te fotografive, sic duhet ti kete te qarta nje nga Veriu, Jugu apo Shqiperia e Mesme. Ju lutem mos kaloni ne absurditete me keto komente pasi vetem demtojne punen e stafit dhe perkushtimin qe ka ndaj forumit. Perpara se te hapej kjo teme ketu do ishte mire qe te kishit komunikuar direkt me smod e atij nenforumi qe eshte BVizion dhe jam i sigurt qe pergjigja qe do merrnit do kishte mjaftuar per tu sqaruar.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    MmEeTtIi, nese tema eshte fshire....do te thote se ka rene ndesh me ato rregulla te lartpermendura. Nese fotografite jane personale, por te fotografuara neper vende te ndryshme te botes, kerkohet gjithmone te te shenohet ne fillim te temes qe autori e fotografive eshte vete nismetari i temes. ndryshe nuk kemi si ta marrim vesh, pasi nuk kemi aftesi ti lexojme mendjen gjithsecilit.

Ne lidhje me komentin "Na kan larguar i cik neve nga Kosova me ketė Rregull te kuqe" besoj qe nuk eshte koment qe mund te behet nga dikush qe e ndjen veten Shqiptar. Nuk e kuptoj nga u lindin keta lloj ideshe dhe si gjeni kohe per gjera te tilla.

Dhe ashtu siq tha Darius, mbase do ishe me mire qe fillimisht te kontaktoje me MP perpara sa te ngrije zerin ankues.

Kalofsh mire
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ju falimenderoj qe i hodhėt njė sy temės, sa pėr atė rreshtin te shkruar trash (bold), ka qene "Pamje nga kryeqyteti i Austrisė, Viena". Por sidoqoftė u krye kjo.

Dhe pėr atė shprehjen qe thash se na keni larguar, e thash se e keni shėnuar imazhet duhet te kenė lidhje me Shqiperin, gjejeni njė fjalė qe i pėrmbledh te gjithė Shqiptaret, jo vetėm ata te Shqipėrisė, ta kuptojmė pak me mire, se po krijojmė njė pėrshtypje te keqe. Edhe pas gjithė atyre ofendimeve, qe na keni bere neve kosovareve ne lidhje me 28 nėntorin dhe flamurin e Kosoves.Thash mos keni filluar te na largoni.

Dhe tek rreshti i fundit i juaji: Dhe ashtu siq tha Darius, mbase do ishe me mire qe fillimisht te kontaktoje me MP perpara sa te ngrije zerin ankues.

Po te lexoni ketė dhe njė here e kuptoni me mire.
    Pasi morra njė verejtje nga edspace, edhe pse ka skaduar vėrejtja, e kam te ndaluar te hap tema te reja tek "Pyetje - Pėrgjigje", prandaj po hapi kėtu njė teme, dhe moderatorėt ta zhvendosin aty.
    Faleminderit pėr ndihmen Darius, dhe BvizioN. Gjitha te mirat.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    s138942, i kam lexuar po prita njė koment te moderatorit.

Mjafton tė kontaktoje me mod. e forumit pėrkatės dhe do tė merrje 'komentin' mbi pyetjen qė kishe.

Gjithsesi shoh qė qenkeni sqaruar.

Gjithė tė mirat!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Tema tė Ngjashme

1. Aleksandėr Meksi: PD nuk i fiton zgjedhjet, votoni "Polin e Lirise"
    Nga toni007 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 17:16
  2. Aferdita Sharxhi: Thesaret qė fshihen nė vėllimet e “Albanica-s”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 06:35
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:39
  4. Anti-Islamizmi dhe Rracizmi
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 141
    Postimi i Fundit: 28-06-2006, 15:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •