Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Nuk kuptoj pse mė fshihen komentet !!!

Nė forumin "Mistere" te "Shkenca dhe jeta" moderatori Darius mė ka fshirė disa herė komentet dhe nuk e kuptoj pse.

Nė kėtė temė Darius flet pėr diēka dhe thotė nė komentin #64 qė pėr atė gjė ka dhe prova me foto dhe filmime qė janė bėrė publike.

Unė i kėrkova tė mė thoshte se ku mund ti shikoj kėto filmime pasi i thashė qė i kėrkova nėpėr internet por nuk i gjeta dhe Darius mu pergjigj me shprehje si "Nuk jane tema keto per chit chate" dhe gjėra tė tilla diskutohen nė mp. Dhe mė fshiu komentet.

Unė nuk kuptoj se si mund tė jetė jashtė teme apo "chit chat" kur kėrkon tė shohėsh diēka qė ka lidhje plotėsisht me temėn dhe qė u hodh si provė pėr atė qė diskutohej. Gjithashtu nuk kuptoj pse duhet kėrkuar nė mp njė gjė e tillė kur ėshtė me interes pėr tė gjithė pjesėmarrėsit nė temė.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Kur nuk ja keni idenė apo dini arsyen pse janė fshirė shkrimet pse vini e postoni? Lėruni vend personave pėrgjegjės tė pėrgjigjen mbi kėtė ankesė.

Ps. Darius ka mundėsi tė pėrgjigjet edhe pse tema ėshtė e mbyllur!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Kur nuk ja keni idenė apo dini arsyen pse janė fshirė shkrimet pse vini e postoni? Lėruni vend personave pėrgjegjės tė pėrgjigjen mbi kėtė ankesė.

Ps. Darius ka mundėsi tė pėrgjigjet edhe pse tema ėshtė e mbyllur!
    Se kuptova mirė kėtė pėrgjigjen.

Arsyen qė mu dha e kam shkruajtur, dhe mė duket si e padrejtė. Kėshtu qė doja njė shpjegim mė tė qartė pse janė fshirė komentet.

P.S. Nėse ka ndonjė temė tjetėr ku duhet tė shkruajnė ata qė se dinė pse u fshihen komentet, mund tė lėvizet aty kjo temė. Mua mu duk ky si vendi ku duhej hapur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 19-06-2008 mė 14:40

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Se kuptova mirė kėtė pėrgjigjen.
    Kam pershtypjen se ClaY_MorE u eshte drejtuar disa anetareve qe kane dhene pergjigjet e tyre ne kete teme (postime te fshira) dhe nuk te eshte drejtuar ty.

Ne lidhje me problemin rreth te cilit jeni ankuar, Darius te paska dhene nje pergjigje me pare dhe te them te drejten pergjigja e dyte e tij nuk besoj te ndryshoje shume nga e para.

Meqe Darius mbulon forumin "Shkenca dhe jeta" mendoj se askush nuk mund te pergjigjet me mire se vete Darius.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se ClaY_MorE u eshte drejtuar disa anetareve qe kane dhene pergjigjet e tyre ne kete teme (postime te fshira) dhe nuk te eshte drejtuar ty.

Ne lidhje me problemin rreth te cilit jeni ankuar, Darius te paska dhene nje pergjigje me pare dhe te them te drejten pergjigja e dyte e tij nuk besoj te ndryshoje shume nga e para.

Meqe Darius mbulon forumin "Shkenca dhe jeta" mendoj se askush nuk mund te pergjigjet me mire se vete Darius.
    Ėshtė e vėrtetė qė ai mund tė japė pėrgjigje mė mirė se ēdokush tjetėr, por unė e hapa kėtė temė pasi mendoj se shkrimet e mira ishin komplet nė pėrputhje me rregullat e forumit.

Nėse ata qė mbulojnė njė forum mund tė fshijnė ēfarė tė duan pa dhėnė llogari atėherė dakort, por thjesht po shpresoja tė merrja njė pėrgjigje nga dikush tjetėr, pėr tė kuptuar se pse fshihen komentet nė kėtė menyrė.

P.S. Faleminderit pėr sqarimin pėr komentet e fshira

Jo shkrimet e tua nuk ishin fare ne perputhje me rregullat e forumit. Meqe vazhdon akoma ti biesh ketij butoni pa pushim me nje kokfortesi per tu habitur dhe ndonese te jam pergjigjur disa here jo vetem brenda temes por edhe me mesazhe private atehere po ta them edhe njehere tjeter ketu ne sy te te gjitheve qe ta ngulitesh mire ne koke, ti dhe te tjeret si ty qe pretendojne se ju fshihen shkrimet padrejtesisht, apo me keq akoma, me pretendimin qesharak per xhelozi.

Nenforumi i Shkenca dhe Jeta dhe sidomos ai i Fenomeneve Paranormale ka nje specifike te tille qe ne menyre absolute nuk lejon chit chate, komente sa per te kaluar kohen dhe dalje te perseritur nga tema apo perseritje te gjerave te thena e te sterthena. Brenda kesaj suaze shkrimet fshihen sa here behen pre e gjerave te mesiperme. Ne rastin tend, kerkove per nje film dokumentar per te cilin kisha dhene informacione te shumta brenda temes, kisha bere ngarkime neper servera qe te mundesohej shikimi nga te gjithe, kisha ngarkuar torrent file per tju mundesuar shkarkimin personal me sherbime p2p etj. Pra kam bere cdo gje te mundur qe temen te mos e lija te paplotesuar dhe informacionin ta merrnit te gjithe. Por ndodhi qe ti zoteri ngulje kembe qe me cdo kusht une te te adresoja perseri tek dokumentari ndonese une te kerkoja qe duke qene se kjo gje ndodhej ne teme (mjafton ta lexoje me vemendje) atehere per sqarime te metejshme mund te me drejtoheshe ne privat. Ndersa ti vazhdoje me koken tende dhe shkruaje papushim te njejten gje megjithese e more vesh qe une ta fshija per nje arsye te caktuar: shkelje te perseritur te rregullave. Per nje lexues ska gje me te merzitshme sesa te futet ne nje teme dhe te ndeshet me shkrime pa fund qe skane te bejne fare me subjektin. Plus ne ate nenforum eshte bere nje pune e madhe dhe personalisht si moderator i atij nenforumi si dhe nje nga kontribuesit kryesor nuk do lejoj 'daljen nga shinat' per asnjerin dhe per asnje arsye. Per sa kohe qe i qendrohet temave, pasurohet informacioni dhe behet nje debat i pelqyeshem jeni te garantuar qe asnje germe e vetme nuk fshihet. 99 % e temave tek Fenomenet Paranormale jane hapur nga une jo per te shitur dengla sesa di (nuk shpenzon gjithe ate kohe dhe mund asnjeri per te vene ne pah kete gje) po per te dhene nje informacion te cilin e kam gjykuar te vecante dhe interesant per antaresine e ketij forumi. Do isha i lumtur qe pjesmarrja ne keto tema te ishte konstruktive dhe kjo niset dhe nga pasioni qe kam personalisht per keto subjekte. Ju kam ofruar gjithmone mesazhet private per cdo lloj paqartesie apo dicka qe e gjykoni te pamjaftueshme dhe arsyeja e vetme eshte sepse nuk dua te demtohen temat me nderhyrje te tilla. Mundohuni te kuptoni qe nuk behet fjale as per pengim shprehje te mendimeve, egoizem apo akoma me keq, xhelozi. Kjo lloj dije (dhe cdo lloj dije) nuk eshte prone as e Dariusit dhe as e nje individi tjeter por i perket te gjitheve dhe kushdo mund ta marri nese ka interesin dhe kohen e duhur per te shfletuar dhe studiuar.

Nese kjo pergjigje nuk te mjafton per te te sqaruar atehere do te doja te shpjegoja dhe nje pike tjeter ne ankesen tende. Momentin kur thua qe ti mendoje se nuk kishte asnje shkelje nga ana jote. Edhe ketu ka nje kontradikte te vogel pasi ky forum perbehet nga 38 mije antare dhe nese do behej sic mendon sejcili, merre me mend se cfare rremuje na priste. Prandaj ka moderatore, smod dhe admin qe te mbajne gjerat brenda kontrollit sipas atyre normave qe parashikon rregullorja.

Tema tė Ngjashme

1. Aferdita Sharxhi: Thesaret qė fshihen nė vėllimet e “Albanica-s”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 06:35
  2. Pėrgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 08-07-2004, 19:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •