ne qoftese je me pashaport shqiptare dhe do te maresh nenshtetesin gjermane duhet te jesh ne pun pa mar ndihme nga shteti dhe nenshtetsin shqiptare je i detyruar ta heqesh se nuk ta japin gjermonen.Ato qe kan pashaporte blu me dy viza (si ato te ambasadave)ju lejohen te dy nenshtetsite
Si jan duke rrjedh gjerat , Kosova dot jet shteti me i populluar shqiptar ne te ardhmen. Shqiperia po humb banoret , kjo fal vetdijes kombetare shuum te ulet , njerez qe sju shkon mendja se jan shqiptar ose se prej nga jan, gjithcka ndryshuan per lek.
Shqiperi eshte edhe Cameria
austria ste lejon te kesh dy nenshtetesi
une po e shterngoj kete shqiptaren edhe pse ma ka pru shpirtin te hunda sa them nganjehere merr austriaken po po shtyj dhe ca kohe
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk kane faj shqiptaret qe ikin
Shqiperia vetem politikanet dhe drogaxhinjte ka me leke
Njeru i ndershem vuan dhe eshte kot
Prandaj oburra ikin
Dhe avash avash do ngelet vetem llumi shoqerise nese nuk ka ngelur akoma
mendoj se nenshtetesine e nderron sa here te duash, por kombesine jo, nese flet shqip dhe i thua vetes shqiptar, atehere nuk besoj se te mohon kush si shqiptar.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
ka shume shtete qe te lejojne me shume se dy neshtetesi
une kam tre per vete por ka shtete qe ste lejojne dy neshtetsi por jane pak si austria gjermania ca vende aziatike si dhe vendet arabike por vende si anglia australia amerkka etjere te lejojne dy neshtetsi apo me teper
Krijoni Kontakt