Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo ore jo se nuk u hoq nga skena per nje ditar aspak. Ditarin ajo e mbante dhe i krijoi probleme por nuk ishte ai shkaku aspak. Ajo ishte imorale dhe u denua per ate gje dhe jo per ditarin. Se nga ja fusin ca lajme keta gazetaret shqiptare nje zot e di po brezi i viteve 80-te e mban mend mire skandalin e Alides me dashnorin qe ja gjeten ne lavatricen e shtepise ndersa burrin e saj (muzikant ne Ansamblin e Shtetit) e kishte me sherbim jashte shtetit ne Finlande. Dhe kjo gje beri goxha buje ne ate kohe. Dihet si ishte mentaliteti dhe po ashtu dhe sistemi. Ata te martonin me zorr e jo me te falnin tradhetira, sidomos nga ato qe benin buje.
    po qe burri ka qen josht shtetit kush e kapi ket me dashnorin hahahahaha. me siguri gruja komshiut hahahahahaha

po qe denohet robi me pas amore sot tirona do ishte bosh pa femna hahahaha ose vetem me plaka
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Italia mbase nuk e ka rregull, po mesa di unë ka shumë shtete që e kane. Gjermania më duket e ka dhe e zbaton këtë rregull. Mesa kam lexuar flas, po ndonje nga Gjermania mund ta doj më mirë këtë punë.

Megjithatë ka lloj lloj rastesh me shqiptarët e shkret. Jo gjyqe jo ashtu jo kshu, se besoj se e bëjn për qef që shkojnë deri në Shqipëri e shkojnë nëpër zyrat e shtetit për të hequr nënshtetësinë.
    ne qoftese je me pashaport shqiptare dhe do te maresh nenshtetesin gjermane duhet te jesh ne pun pa mar ndihme nga shteti dhe nenshtetsin shqiptare je i detyruar ta heqesh se nuk ta japin gjermonen.Ato qe kan pashaporte blu me dy viza (si ato te ambasadave)ju lejohen te dy nenshtetsite

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Si jan duke rrjedh gjerat , Kosova dot jet shteti me i populluar shqiptar ne te ardhmen. Shqiperia po humb banoret , kjo fal vetdijes kombetare shuum te ulet , njerez qe sju shkon mendja se jan shqiptar ose se prej nga jan, gjithcka ndryshuan per lek.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    austria ste lejon te kesh dy nenshtetesi
    une po e shterngoj kete shqiptaren edhe pse ma ka pru shpirtin te hunda sa them nganjehere merr austriaken po po shtyj dhe ca kohe
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Nuk kane faj shqiptaret qe ikin
    Shqiperia vetem politikanet dhe drogaxhinjte ka me leke
    Njeru i ndershem vuan dhe eshte kot
    Prandaj oburra ikin
    Dhe avash avash do ngelet vetem llumi shoqerise nese nuk ka ngelur akoma

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    un kam pashaport italiane dhe shqiptare po asnjeri sme ka then gje per te dorzuar ate shqiptaren...
    Ose ti po genjen, ose ai qe te ka dhene "nenshtetsine italiane". Dual citizenship eshte fenomen i rralle, ne cdo shtet.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Si jan duke rrjedh gjerat , Kosova dot jet shteti me i populluar shqiptar ne te ardhmen. Shqiperia po humb banoret , kjo fal vetdijes kombetare shuum te ulet , njerez qe sju shkon mendja se jan shqiptar ose se prej nga jan, gjithcka ndryshuan per lek.
    Sigurisht se Kosova është trefishuar këto kohët e fundit se vetëm ata janë shqiptarë të vërtetë. Shqiperia është e mbushur me tradhtarë dhe do zhduket shumë shpejt.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    mendoj se nenshtetesine e nderron sa here te duash, por kombesine jo, nese flet shqip dhe i thua vetes shqiptar, atehere nuk besoj se te mohon kush si shqiptar.

Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    po qe burri ka qen josht shtetit kush e kapi ket me dashnorin hahahahaha. me siguri gruja komshiut hahahahahaha

po qe denohet robi me pas amore sot tirona do ishte bosh pa femna hahahaha ose vetem me plaka
    E kapi i vellai i burrit dhe ata te Frontit te Lagjes. Hajde komedi qe ka qene hajde...

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sigurisht se Kosova është trefishuar këto kohët e fundit se vetëm ata janë shqiptarë të vërtetë. Shqiperia është e mbushur me tradhtarë dhe do zhduket shumë shpejt.
    ka shume shtete qe te lejojne me shume se dy neshtetesi
    une kam tre per vete por ka shtete qe ste lejojne dy neshtetsi por jane pak si austria gjermania ca vende aziatike si dhe vendet arabike por vende si anglia australia amerkka etjere te lejojne dy neshtetsi apo me teper

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •