Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ikin shiptaret e shkrete jashte se ne vendin e tyre sbejne dot hajer.
    E kur diskutohet per te hequr shtetesine zbejne naze po nga halli
    Duan te ardhura per te jetuar familjet e tyre e nuk shtrohet tryeza me mashtrimet e salive dhe nanove.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Eh, ne emigrim na iku jeta, jemi te detyruar te marrim edhe nenshtetesi te huaj. Shtet te ndyre qe kemi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Po shtetesin shqiptare pse e heqin,apo u rendon mbi shpatull.

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Po shtetesin shqiptare pse e heqin,apo u rendon mbi shpatull.
    Shume shtete nuk e pranojne dyshtetesine. Kusht per te marre nenshtetesine vendase eshte qe te heqesh ate te origjines. Po keshtu veprojne edhe ndaj shtetasve te vet - nqs psh nje gjerman merr nenshtetesine amerikane, ai e humbet automatikisht ate gjermane si dhe privilegjet qe sjell ajo.

Meqe kjo dukuri eshte e veshtire te luftohet, atehere une pres minimumi dy gjera nga shteti shqiptar:

- te tregohet i barabarte me shtetet e tjera, dhe tua heqi privilegjet qe sjell nenshtetesia shqiptare gjithe atyre shqiptareve qe hoqen dore nga ajo (nenshtetesia)
    - lehtesimi i procedurave per ata shqiptare ne emigracion qe deshirojne tu japin nenshtetesine shqiptare femijve te tyre. Ajo e tanishmja eshte gjate, shtrenjte dhe e nderlikuar.
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin

Alida Hisku: Talenti që u hoq nga skena për një ditar

...Një ditar që mbante me vete gjatë praktikës që bënte në Sarandë u bë shkak i gjithë persekutimeve që iu bënë asaj më pas. Ajo u largua nga skena dhe vuajti për shumë kohë persekutimi deri sa me hapjen e sistemit emigroi në Gjermani. Hisku së fundi nxori dhe një album me këngët e saj me titull “Kthim”.

T.O

Jo ore jo se nuk u hoq nga skena per nje ditar aspak. Ditarin ajo e mbante dhe i krijoi probleme por nuk ishte ai shkaku aspak. Ajo ishte imorale dhe u denua per ate gje dhe jo per ditarin. Se nga ja fusin ca lajme keta gazetaret shqiptare nje zot e di po brezi i viteve 80-te e mban mend mire skandalin e Alides me dashnorin qe ja gjeten ne lavatricen e shtepise ndersa burrin e saj (muzikant ne Ansamblin e Shtetit) e kishte me sherbim jashte shtetit ne Finlande. Dhe kjo gje beri goxha buje ne ate kohe. Dihet si ishte mentaliteti dhe po ashtu dhe sistemi. Ata te martonin me zorr e jo me te falnin tradhetira, sidomos nga ato qe benin buje.

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ne shume vende, pervec Anglise, Amerikes, Kanadase dhe Australise, kryesisht ne Europe duhet te heqesh dore nga nje nenshtetesi per te pasur mundesi te kesh nenshtetesi te atij vendi.
    Edhe Amerika me sa di unë e ka me ligj që duhet të heqësh dorë nga nënshtetësia që ke kur merr pasaportën amerikane. Megjithatë e kanë vetëm në letër, nuk e vën në zbatim.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo ore jo se nuk u hoq nga skena per nje ditar aspak. Ditarin ajo e mbante dhe i krijoi probleme por nuk ishte ai shkaku aspak. Ajo ishte imorale dhe u denua per ate gje dhe jo per ditarin. Se nga ja fusin ca lajme keta gazetaret shqiptare nje zot e di po brezi i viteve 80-te e mban mend mire skandalin e Alides me dashnorin qe ja gjeten ne lavatricen e shtepise ndersa burrin e saj (muzikant ne Ansamblin e Shtetit) e kishte me sherbim jashte shtetit ne Finlande. Dhe kjo gje beri goxha buje ne ate kohe. Dihet si ishte mentaliteti dhe po ashtu dhe sistemi. Ata te martonin me zorr e jo me te falnin tradhetira, sidomos nga ato qe benin buje.
    Burri i saj ka qen alamet djali.kur kan fat kto shtremset 1.50

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    More ata qe jetojn jashtë Shqiperisë dhe qe ju kerkohet nga shteti aktual te lirohen nga shtetesia Shqiptare, disi i arsyetoj.

Por çfarë te bëjm me Shqiptaret qe jetojn ne Shqiperi, saktesishte ne Himare dhe rrethinë, ku haptazi kerkojn te ndrrojn shtetesin e tyre Shqiptare per te u bërë Grek.

Kjo eshte per t'u brengosur se jo nje kengetare Shqiptare qe punon e vepron ne Gjermani.

Me respekt
    Flag

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    ME falni per "injoranzen"time por un nuk po marr vesh duhet te heqesh nenshtetsin shqiptare ...un kam pashaport italiane dhe shqiptare po asnjeri sme ka then gje per te dorzuar ate shqiptaren...cdo njeri ka te drejt te mbaj dy nenshtetsi
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    ME falni per "injoranzen"time por un nuk po marr vesh duhet te heqesh nenshtetsin shqiptare ...un kam pashaport italiane dhe shqiptare po asnjeri sme ka then gje per te dorzuar ate shqiptaren...cdo njeri ka te drejt te mbaj dy nenshtetsi
    Italia mbase nuk e ka rregull, po mesa di unë ka shumë shtete që e kane. Gjermania më duket e ka dhe e zbaton këtë rregull. Mesa kam lexuar flas, po ndonje nga Gjermania mund ta doj më mirë këtë punë.

Megjithatë ka lloj lloj rastesh me shqiptarët e shkret. Jo gjyqe jo ashtu jo kshu, se besoj se e bëjn për qef që shkojnë deri në Shqipëri e shkojnë nëpër zyrat e shtetit për të hequr nënshtetësinë.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •