Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24

Tema: Avataret?!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Thumbs down Per Avataret Perseri!

Citim Postuar mė parė nga Darius
    Akoma me keto budallalliqe ju? Pse mbeti frekuentimi i forumit tek avataret? Nqs per ty si anetar ka me shume rendesi nje avatar sesa pjesmarrja dhe kontributi ne forum atehere me lejo te te them qe je ne vendin e gabuar. Eshte turp madje qe hapen tema te tilla kur forumi ka kaq shume seksione dhe tema qe ja vlejne te shpenzosh kohen, te mesosh dicka dhe te japesh kontributin personal. Ky eshte vleresimi qe jep dhe merr nje anetar dhe jo sesa te madh apo te vogel e ka avatarin, te levizshem apo te fiksuar.
    Sa bukur kshu. Po kur skemi ngel ke avataret pse si boni per te gjithe njesoj juve. Une personalisht kam kushedi se sa muj qe po mundohem te vej nje avatar te animuar e spo ma merr, kurse kta tjeret po i ndrrokan perdite. Bojeni njesoj per te gjithe e jo per cin te njifni ju. Se them kete qe te ma ndrroni mu avatarin se prape skeni zgjidh gje, se ka shume te tjere qe duan te vendosin dicka te tyren apo dicka me te bukur edhe smunden!

P.S. Mundesisht do doja nje pergjigje nga administratoret qe merren me anen teknike sesa nga nje SMOD qe kerkon te justifikohet me mbylljen e temes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 15-06-2008 mė 07:06

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Propozoj MUAHHH per SMOD si zeri i popullit te lire .... RRofte drejtesia , apo jo muaqe.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Propozoj qe kjo pjese e forumit te vendoset me limit moshe me nje tabele per kedo nen moshe qe hyn:

NUK LEJOHEN ĒERRAT

Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Propozoj qe kjo pjese e forumit te vendoset me limit moshe me nje tabele per kedo nen moshe qe hyn:

NUK LEJOHEN ĒERRAT
    Te drejte ke. Madje duhet vene me limit edhe per vete hapjen e temave. Kalamajte bejne mire te lozin topa rrasash. E perseris, tema te tilla jane budallalliqe dhe nuk kane asnje vlere. Administratori ta ka dhene njehere pergjigjen me pare sic ta kam dhene dhe une apo te tjere qe jemi te autorizuar ta bejme. Pra nese nuk ke marre pergjigje tjeter nga administratoret do te thote qe pergjigja ime ose e ndonje smod tjeter ka qene mese e mjaftueshme dhe qarte. Nese ti nuk do te heqesh dore dhe do vazhdosh te ngulesh kembe atehere ky eshte tjeter problem por personalisht e quaj shume pa vend qe ne nje forum me kaq varietet temash e nenforumesh, dikush te shpenzoje kohen e tij dhe te merret me avatare apo vogelsira te tilla te tjera.

Tani ti sic e shikon administratoret nuk te pergjigjen per kete gje. Meqe ke kaq shume deshire te dish mendimin e tyre dergoju nje mesazh privatisht se mbase bindesh.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •