Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24

Tema: Avataret?!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mire e ka MUAHHH, nuk eshte e drejte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin

P.S. thekthi nuk eshte mod. Kapa rastin e thekthi si te parin qe pashe qe me beri pershtypje pasi i nderron avataret e animuar shume shpesh, por ka shume te tjere!

Qenka korruptua Forumi me te madhe.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Me i fjale ti Coca Cola thu duhet me u servilos e me u bo zara? Po ne qe se bojme dot ca me bo, ne ta majme 80x80.

P.S. thekthi nuk eshte mod. Kapa rastin e thekthi si te parin qe pashe qe me beri pershtypje pasi i nderron avataret e animuar shume shpesh, por ka shume te tjere!
    LoooooooooooL Sa kam qesh , kur flet e MUAHHH per servilizem mos te mbeti njeri tjeter ...................

Nqs kontaktoni me nje smod , jam e sigurte qe mund te vini e ju avatare me animime , nuk eshte se e kane nje e dy ketu ne forum, ndaj nuk ka te beje servilizmi apo roli i interesaxhiut.

Nuk i le keto t'i o muaqe ,sherre e rrumuje do perhapesh gjithandaj pffffffffffffffffffff
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    LoooooooooooL Sa kam qesh , kur flet e MUAHHH per servilizem mos te mbeti njeri tjeter ...................

Nqs kontaktoni me nje smod , jam e sigurte qe mund te vini e ju avatare me animime , nuk eshte se e kane nje e dy ketu ne forum, ndaj nuk ka te beje servilizmi apo roli i interesaxhiut.

Nuk i le keto t'i o muaqe ,sherre e rrumuje do perhapesh gjithandaj pffffffffffffffffffff
    Rritu ihere ti fmiu masanej hajde diskuto me te rriturit

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Rritu ihere ti fmiu masanej hajde diskuto me te rriturit
    Nuk te pyes shume ty ...

Ju prgj temes , nqs ke komente te tjera ne lidhje me avataret vazhdo , kurse te tjera matu mire .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Duhet te kontaktosh nje SMOD ose Admin nese don te vesh nje anetar mbi permasat qe forumi lejon.
    Kjo teme mbyllet ketu

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Duhet te kontaktosh nje SMOD ose Admin nese don te vesh nje anetar mbi permasat qe forumi lejon.
    Kjo teme mbyllet ketu
    Uiiiiiii, sa i bukur ky avantari jot..
    Po c'ne ti mund ta kesh te animuar dhe une jo??
    Je me i bukur se mua apo cfar???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xlindax : 07-06-2008 mė 11:27 Arsyeja: kot,,,, s'kisha ca te beja
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Més que un club Maska e zoomen15
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Gjithandej
    Postime
    133
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Kjo teme mbyllet ketu
    Pse mos u lejohet te gjithe anetareve qe te vejne avatare te animuare. O te gjithe o asnjeri!!!!!!!
    To be or not to be!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    une kam qe ne vitin 2002 qe e kam te animuar dhe nuk e kam nderruar ndonje her.

pulcina ka lezet avatar im eee vej dhe ti nje beb femer ne hec kercejme bashke

Citim Postuar mė parė nga zoomen15 Lexo Postimin
    Pse mos u lejohet te gjithe anetareve qe te vejne avatare te animuare. O te gjithe o asnjeri!!!!!!!
    Akoma me keto budallalliqe ju? Pse mbeti frekuentimi i forumit tek avataret? Nqs per ty si anetar ka me shume rendesi nje avatar sesa pjesmarrja dhe kontributi ne forum atehere me lejo te te them qe je ne vendin e gabuar. Eshte turp madje qe hapen tema te tilla kur forumi ka kaq shume seksione dhe tema qe ja vlejne te shpenzosh kohen, te mesosh dicka dhe te japesh kontributin personal. Ky eshte vleresimi qe jep dhe merr nje anetar dhe jo sesa te madh apo te vogel e ka avatarin, te levizshem apo te fiksuar.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •