Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Pse po i hiqni postimet ,pse po ju djeg e verteta ,
    Nejse kesaj here spo qeshi po jua maroj qejfin.
    Muslimanet kane zbuluar Ameriken ,kane shkelur ne hene ,kane zbuluar penicilinen,radion e tv ,kane shkollimin me te sotisfikuar pastaj varferia eshte zero ,liria e femrave eshte ne maksimum e shume TE ARRITURA te tjera por ja mohojne te tjeret dhe a e dini pse? ...... se ju kane inat
    A jeni te kenaqur tani.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Muslimanet kane zbuluar Ameriken ,kane shkelur ne hene ,kane zbuluar penicilinen,radion e tv ,kane shkollimin me te sotisfikuar pastaj varferia eshte zero ,liria e femrave eshte ne maksimum e shume TE ARRITURA te tjera por ja mohojne te tjeret dhe a e dini pse? ...... se ju kane inat
    A jeni te kenaqur tani.
    Ahuahuahuahuauhhauhuahuauha...

ooo sa kam qesh....hauhuahuahuahuahuahuhuaau

~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    A jeni te kenaqur tani.
    Te lumte!
    Thjeshte me argumente dhe bukur!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Dicka e paqart ?

Shume gjera te paqarta.

- Pse identifikohen si "myslymane" keta? Nuk ishin arabe egjiptiane evgjite magjype, ashkalinj a ku di une? Dmth nese do fliste bota per mua, si do thoshte? Ateisti fishkelleu foooooort sa fitoi dhe cmimin e pare per fershellitje?
    Apo kristianet qe fituan Nobel? Apo pagani qe u dekorua?
    Apo hebreu qe u shpall person nderi?
    Po mire, 20% te Nobelit e dini qe i kane fituar cifute?

E kam fjalen jeni ne vete apo keni shkare?

Ka ndonje lidhje midis besimit dhe lundrimit?
    Cili besim te siguron lundrim me te mire?

Cfare ndjenje ngjallen te ty kur e gjete kete shkrimin, studimin dhe e lexove? Te ben te ndihesh krenar? Per cfare arsye?

A thua nese behesh myslyman i mire behesh i sukseshem? Sa i suksesshem? Si shumica e vendeve arabe?

Ne na ka gjet belaja me juve. Tunduni e mos u trashni o kaceke me dhalle!!!
    Thirrini mendjes.
    Ezekiel 25-17.

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Shume gjera te paqarta.

- Pse identifikohen si "myslymane" keta? Nuk ishin arabe egjiptiane evgjite magjype, ashkalinj a ku di une? Dmth nese do fliste bota per mua, si do thoshte? Ateisti fishkelleu foooooort sa fitoi dhe cmimin e pare per fershellitje?
    Apo kristianet qe fituan Nobel? Apo pagani qe u dekorua?
    Apo hebreu qe u shpall person nderi?
    Po mire, 20% te Nobelit e dini qe i kane fituar cifute?

E kam fjalen jeni ne vete apo keni shkare?

Ka ndonje lidhje midis besimit dhe lundrimit?
    Cili besim te siguron lundrim me te mire?

Cfare ndjenje ngjallen te ty kur e gjete kete shkrimin, studimin dhe e lexove? Te ben te ndihesh krenar? Per cfare arsye?

A thua nese behesh myslyman i mire behesh i sukseshem? Sa i suksesshem? Si shumica e vendeve arabe?

Ne na ka gjet belaja me juve. Tunduni e mos u trashni o kaceke me dhalle!!!
    Thirrini mendjes.
    Ata identifikohen si muslimane edhe pse arabe per faktin se ka qene e mirenjohur aso kohe qe edhe feja identifikohej me nje kombesi, psh: Kur i pyesje shqipetaret per fene e tyre, nese do ishin muslimane do te thonin "Turk Elhamdulilah", pamvaresisht se ishin shqipetare ata me emrin turk identifikonin veten e tyre si muslimane. E çfare lidhje ka nese do ishin arabe, berber, jevgjit, zezak, shqipetar etj.
    Nje Pasha Shqiptar ne kohen e Perandorise Osmane kishte vizatuar nje harte te Antarktides, duke vendosur perpikmerisht vendodhjen e luginave, lendinave dhe pyjeve te gjelberuara, shume vite para se shkencetaret Amerikano-Evropiane te konkludonin nepermjet kompjuterave gjelberimin e nje kohe te Antarktides. Kjo mos valle duhet mohuar? Apo meqe eshte shqiptar le t'i japim nje vlere shqiptarizmes?

Persa i perket NOBEL-it, une nuk e di se me çpermasa i mat njerezit ti, por mesaduket per ty NOBEL-i qenka permasa jote, mbaje per vete NOBEL-in dhe Nobelistet. NOBEL si çmim ka shuuuuuuuuuuuuuume kohe pas Avicenes, Razes, Shirazit, Ibn Kaldunit, Rshdit, Gazali qe i dhane drite Evropes me filozofine dhe shkencen e tyre.
    Lexo per Andaluzine dhe heto me veten tende para se te flasesh per Muslimanet.

Te behesh musliman eshte vete suksesi e s'ke nevoje te jesh arab, shqiptar, italian, anglez apo ku ta di une se çfare. Por ti ku e ke suksesin tend, i verber ne sy dhe ne zemer.
    Pike uji plazmatike ne forme qurreje si te gjithe ke qene, por ngele i tille se asgje dinjitoze dhe njerezore nuk ke, as kuptimin e jetes nuk e di prandaj ke ngelur si ne gjeneze.
    Shnet NOBEL-ist
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vënd, Ai është ashtu siç ka qënë" Hzr. Aliu r.a.

Citim Postuar më parë nga BuB@ Lexo Postimin
    Puna eshte obligim ne Islam, kurse ne rast varfërie muslimanët solidarizohem mes veti. Keshtu qe çdo musliman ka shtepin e vet, ka aq sa per te mbijetuar,... kurse te takosh "klloshar" neper rruget e botes Islame eshte e pamundur, ket as ne Kabul sun e gjen,... kto dukuri i takojn botes materialiste, asaj egoiste te krishtere qe kan per deviz "rras-e-dhi"
    Po ca te takosh klloshar neper rruge o njeri kur ata jane 90 % e popullsise klloshara

Citim Postuar më parë nga rapsod Lexo Postimin
    Nje Pasha Shqiptar ne kohen e Perandorise Osmane kishte vizatuar nje harte te Antarktides, duke vendosur perpikmerisht vendodhjen e luginave, lendinave dhe pyjeve te gjelberuara, shume vite para se shkencetaret Amerikano-Evropiane te konkludonin nepermjet kompjuterave gjelberimin e nje kohe te Antarktides. Kjo mos valle duhet mohuar? Apo meqe eshte shqiptar le t'i japim nje vlere shqiptarizmes?
    Ngadale ngadale se po nxitohesh. E para e punes nuk ishte pasha po admiral dhe plus qe nuk dihet aspak me siguri qe Piri Reis ka qene shqiptar. Tjetra, ai nuk e polli harten nga mendja po perdori burime shume me te vjetra dhe nuk eshte merita e tij per harten. Mendohet se ai ka gjetur harta shume te vjetra ne biblioteken e Kontandinopojes dhe kjo e fundit mendohet se ka patur materiale te shpetuara nga Biblioteka e Aleksandrise. Ne kohen kur jetoi ai Antarktida ishte masiv akulli sic eshte dhe sot (dhe nuk ka pershkruar aspak lendina dhe pyje po vetem brigje dhe male dhe vijen bregdetare per te cilen ka shume kundershtime)

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po ca te takosh klloshar neper rruge o njeri kur ata jane 90 % e popullsise klloshara
    Bingoooo!
    KJo është e vërtetë!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ti ne vend se ti korrigjosh te tjeret , ti e merr rrolin e thyerrsit te rregullores dhe ketu na mbush me shpifje , nje musliman nuk ka koh per kllosharlleqe , sepse Islami nuk thrret ne ket dukuri , muslimani nuk i ik punes , muslimani i cili nuk punon ai e ka Kuranin dhe namazin.
    Papunsia ne shtetet muslimane esht nder 10% , xhamit jan perplot me besimtar.
    Duhet te turperohesh per ket qe e shkruan dhe qe nuk e kryn punen ashtu sic e kerkon rregullorja.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Te pyes edhe njeher , a esht kjo rregullore ose jo ? Turp edhe njeher per ty , e ke ndegju ate , po or bir qenke ber politikan por njeri sqenke ber , edhe ti qenke ber moderator por njeri jo.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...94&postcount=3

Kerkoj edhe njeher , terheqe shkrimin tend dhe shkrimet e te tjerve.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta e III boterore (2)
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-11-2015, 04:16
  2. JONUZ NDREU - shqiptare në Amerikë, në rrjedhën e viteve
    Nga CEZARND në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-04-2008, 17:34
  3. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  5. Marrdhëniet Izraelo-Palestineze hyjnë në një erë të re.
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •