zoti na ruajt per ketyre lloj jerzeve
po kurfar dyshime kete e bojn ata xhinet e mbajn me duar lart edhe keshtu duket ai qe rin vet
sepse xhinet nuk shifen nga njerzit
zoti na tregoi ne kuran
34:41. Ata (engjėjt) thonė: "I pa tė meta je o i Madhėruar! Ti je Zoti ynė, larg asaj qė ata thonė! Por ata kanė qenė qė adhuronin xhinėt (djajtė) dhe shumica sish u besonin atyre".
55:15. Dhe Ai krijoi xhinėt nga flaka (pa tym) e zjarrit.
51:56. Unė nuk i krijova xhinėt dhe njerėzit pėr tjetėr pos qė tė mė adhurojnė.
UNE NUK I PASH TE GJITHA FOTOT SE ISHTE RR JETI I DOPBET NE NT PO KJO QE E KAM THEN UN ESHT NGA ATO LLOJ NJERZ QE BAJN MAGJI ME XHINET EDHE NK DO TE THOT KJO QE E KA VURE KU NJE SHTYLL TE GJITH VEROJ KESHTU SI KY KA NJERZ QE UN KAM PA QE E KA NGRITUR TRENIN NE AIR KOMPLET ME NJERZ BREBDA APO AI I CILI E ISHTE KALUAR MURIN KINES E SHUM TJERA QE ME LLOJ TE MAGJIS E MERR NGA XHINETI BEJN KETO GJERA EDHE TE DUKEN SE JAN TE VERTETA
PRAP PO E CEKI ZOTI NA RUAJ NGA KTA NJERZ
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
une thash se nuk e kam verejtur kete foto e fundit pershkak si ishte rrjetii dobet
po thash nuk do te thot se e ka bere ky kete me shufre te hekurit te gjith maxhistaret e bejn kete si ky un pasi nuk e pash kete foton mendova se ishte ngaata maxhistaret qe punojn me xhind
sepse ka shum argumente qe flasin per magjin qe e bajn njerzit ne bashkpunim me xhinet
une munt te jaf them edhe nje ma let qe esht ne nje emisjon ne prrall me tupan e cila quhet atu ishte nje magjistar i cili e bere valonin qe te hup vetedijen edhe te ja ngri trupin e ti po ashtu e beri qe ngritet nje tavolin ne ajr kte e bejn me an te gjineve
Ja ku tė ēon feja: nė psikopati!
feja nuk te qon ne psikopati perkunrazi ta spjegon gjdo gje ate qe nuk e verejta un ne ket postim per arsye qe e spjegova me heret nuk do te thot qe i ka fajet feja .
zoti ka than se maxhia eshte e vrtet (hak) ,po mos u merri me maxhi se per tu bere maxhistar duhet te bashkpunoni me xhine(djaj), (e cila esht e ndaluar reptesisht nga zoti) edhe ai qe ben maxhi do te jet prej te shkatruarve
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sniper-1 : 04-05-2008 mė 09:34
Bravo xhaja shume bukur...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt