E nderuara Miriam (sa emer te bukur qe paske, shum i lasht dhe 100% shqip), kete tekst e kam shkruar sa isha ende shum i neverikosur dhe natyrisht qe e kam tepruar pak, se nuk jan 80% e shqiptarve te kosoves njerz te poshter qe e meritojne denimin me te rende, mirpo fatkeqsisht per nje perqindje te madhe te Shqiptarve nga te gjitha trojet tona nuk mund te themi qe e kan ende nderin, bujarine, mentalitetin dhe kulturen e shenjet Shqiptare, dhe ma mer mendja qe ne kete pike pajtoheni ju te gjith me mua.
Ti dhe shum te tjere ne kete forum natyrisht qe jeni ne ate perqindjen e te mirve (siē po tregon edhe emri yt

), por fatkeqsisht qe populli yne shqiptar ka shum "dele te zeza" qe po ia zbehin dhe po ia humbin shkelqimin ketije populli inteligjent, shum te lasht, me ndere, bujari, trimri dhe kulture hyjnore.
Ja ketu i kam shkruar
disa (jo te gjitha) arsye se pse isha aq i neverikosur:
http://www.forumishqiptar.com/showth...90#post1985890
Pastaj edhe firma ime tregon diēka, une frikohem shum qe popullit tone Shqiptar do ti ndodhe diēka shum e keqe, fale ketyre njerzve te keq qe i ushqejne femijet e vet me gjera te vjedhura, ose te fituara me genjeshtra, tradhti dhe lypsari.
T'pershendes
Krijoni Kontakt