A mundet dikush te me thote se si mund te shikoj te gjitha piket e reputacionet me anetaret perkates te cilet mi ka dhene...Psh ne panelin tim te antarit me dalin vetem 5 te fundit si mund te shikoj se kush ma ka dhene i pari.Behet dot kjo gje???
A mundet dikush te me thote se si mund te shikoj te gjitha piket e reputacionet me anetaret perkates te cilet mi ka dhene...Psh ne panelin tim te antarit me dalin vetem 5 te fundit si mund te shikoj se kush ma ka dhene i pari.Behet dot kjo gje???
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
nuk e di edhe une kam kete problem qe nuk di a shikohen te gjithe reputacionet qe te japin apo jo !!! nejse te uroj te gjesh zgjidhje ti si hapesi i temes edhe une pas teje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Jo nuk mund te shikosh me shume se pese anetaret e fundit. Ky eshte opsioni qe eshte caktuar per te gjithe anetaret ne forum.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ok faleminderit per pergjigjen Darius..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt