Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    E ku ka me qarqe antishqiptare se ju qe simpatizoni me ate qe na ka mbajtur ne roberi 500 vjet?
    Simpatizove me turkun, serbin, grekun? Ku qendron dallimi?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Bravo Ben Blushi, e simpatizoj se tepermi edhe pse nuk e kam idene fare se kush eshte e nga vjen e nga shkon, por nisur nga libri hallall buka me dhall.
    Meqe nuk e njeh po ta pershkruaj une pak (meqe e njoh shume mire si ish shok qe e kam patur). Djali i Kico Blushit (spiunit te sigurimit te shtetit) dhe i Mira Blushit. Ka mbaruar per Gjuhe Letersi dhe ka punuar si gazetar tek Koha Jone deri ne vitet 1997 kur vendosi ti futej politikes dhe te arrinte maja te larta ne drejtimin e Partise... Djale shume i zgjuar dhe me kulture por ne te njejten kohe dhe bir i denje i babait. Me pak fjale pusht dhe rrufjan i rregjur politik. Per muhabet tavoline, kafe e femra eshte cun yll... per te tjerat me mire spo flas se do i prish imazhin

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Meqe nuk e njeh po ta pershkruaj une pak (meqe e njoh shume mire si ish shok qe e kam patur). Djali i Kico Blushit (spiunit te sigurimit te shtetit) dhe i Mira Blushit. Ka mbaruar per Gjuhe Letersi dhe ka punuar si gazetar tek Koha Jone deri ne vitet 1997 kur vendosi ti futej politikes dhe te arrinte maja te larta ne drejtimin e Partise... Djale shume i zgjuar dhe me kulture por ne te njejten kohe dhe bir i denje i babait. Me pak fjale pusht dhe rrufjan i rregjur politik. Per muhabet tavoline, kafe e femra eshte cun yll... per te tjerat me mire spo flas se do i prish imazhin

Qesh se kam degjuar dhe une pak a shume komente te tilla ne muhabete me njerez. Vet se njoh, por mbase eshte i tille, se vej doren ne zjarr
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    237
    nuk e kane fajin blushat jo fajin vete e kemi

i morrem i rritem i dhame per te pie e per te ngrene i veshem i lame i beme njerez i fuqizuam dhe tani na vjen keq kur na beshtyne ne suarrat dhe na leshojne shpulla ftyres ....pse nuk ja qim-motren ketyre vlleheve sic kane bere sllavet dhe greket ??????????

ata si ne kohen e dulles dhe tani mir e kane asnjehere nuk po e shohin se cdo te thote varferi
    kyrepolice e kryeprokurore e ministra na u bene te tere me kurv pushte qelbesire popull nuk e boka nona ......keto rumunkat e qelbura me ne krye blushrat e kico spiunet

e them dhe nje here vete e kemi fajin .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ozzy : 12-06-2008 mė 14:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga Traboini Lexo Postimin
    Barat, ku e gjete edhe ti kete shkrim nga nje autor "neutral". Olsi Jazexhiu se besoj se eshte shqiptar por turk, dhe eshte fanatik 12 karatesh. Para do kohe shkova ne web-sajtin e tij, e gjithe kohesh sa lexova teksin me percjellte muzika turke..............
    A mbet ndonje intelektual,shkrimtar, poet, politikan ..... Shqiptar, te gjithe i beme slav, grek, turk....
    Po lenreni mor fene ne vendin e vet eshte e drejta e cdo kujt te beson ate qe mendon. Mbi te gjitha jemi Shqiptare, mo i ngateroni disa gjera.

i/e larguar Maska e ionian
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    une jam dakort me kete shkrimin e fundit.Ku e pati problemin ai qe e hapi kete teme nuk e kuptova.Qe shqiptaret nderruan fe dhe u bene musliman nga gjobat dhe ndeshkimet turke kete vetem ky qe hapi temen nuk e di.Por edhe qe muslimanizmi eshte nje nga fatkeqsite e kombit shqiptar ,sic e ka pranuar edhe kadareja edhe kete vetem ky i temes nuk e di.
    Sa per Benin Blushin nuk e njoh por meqe nuk i pelqen atij qe shkroi 1 ore per te une jam me Benin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Sa per Benin Blushin nuk e njoh por meqe nuk i pelqen atij qe shkroi 1 ore per te une jam me Benin.
    Nje falsitet llogjik do thoshte nje prof ketu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ionian Lexo Postimin
    Lol, i njejti arsyetim qe ndoqa une, nese fetareve i bezdis ai romani i Benit, dhe une jam me benin, se ne fakt as e kam lexuar kete roman, dhe as nuk e njoh blushin,(perveē se si surrat qe e kam pare ne parlament[edhe pse antipatik meqe eshte i PS ]).

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xinxifil..

dariusi ja beri radiografine ketij blushit..
    pra eshte pusht e bir pushti..
    cfar pret ti te kullundrise nje pusht ne katror..
    poshtersira e asgje tjeter..
    prandaj perbuzeni blushin .. sojin e tij dhe veprat e sojit te tij..

blushi eshte nje armik i betuar i shqiptareve te te gjitha feve..

pik..

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te jtosh ne ishull
    Nga Anesti_55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 19:28
  2. pjese nga DOSJA k
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 08:03
  3. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •