Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Ti duket shkruan me kompetence si njohes i ketyre bizneseve e besoj para se te flisje ne pergjithesi (sa per te hedhur nje gur!) do i ndihmoje temes, sikur te ndricoje dhe te tjeret mbi cfare biznesesh te tjera pervec gazetes TemA ka Mero Baze e nese ka vertet te tjera ne c'menyre eshte ai i penguar deri ne ate mase ne ato biznese sa ta shfrytezoje gazeten qe eshte mjet i influencimit te opinionit publik per te arritur qellimet e veta personale.
    Duke lene menjeane ironine e "kopetences", ne qoftese vertete nuk e kupton, ketu jane kryesisht artikujt te Bazes. Une nuk i di bisneset e Meros dhe as qe me duhen,ne rast se ai merret vetem me to dhe jo me ne, e gjykoj nga ato qe shkruan, ashtu sic bejme te gjithe me shkrimet tona ne forum, pra spekullojme. Por para nesh kete spekullim e kane bere "ATA" te medias, qe i duket vetja me te fuqishem se Kryeministri, Presidenti apo dhe Parlamenti, shish, shik, e polici. Qe kan kaluar cdo cak e pergjojne e filmojne kedo me nje arrogance qe NUK ta jep ligji. Ne spekullojme se Mero spekullon. Nje nga "bisneset" e Meros eshte dhe deshira e tij prej bajraktari per te bere politike nga artikujt e gazetes se tij. Me kete dua te them se eshte teper e lexushme se ia pret qe Berisha te realizoje "keshillat" e Meros te dhene neper kryeartikujt e temes.
    Si te heqi drejtorin e burgut, ministrin e arsimit, ministrin e jashtem, te lincoje ish ministrin e mbrojtjes, te ngreje ne pergjithesi "militantet" e PD, te heqi "cunaket" me Master Degree nga "emigracioni".... e shume te tjera si keto.
    Keto Meros minimumi i japin kenaqesi (besoj se nuk eshte vetem kenaqesi por dhe bisness "spekullim") kenaqesi bajraktari. "Bej si them une i zgjuari ose te sulmoj"
    Fatkeqesisht sado "i trashe" qe mund te duket Berisha, nuk eshte aq sa te marri cdo mengjes gazetat dhe te ribeje kabinetin e tij, as kur "keshillat" vijne nga Mero I Madh.
    Te njejten gje po ben dhe tani me Topin......beson se mund ti paraprije evenimentit..........i bie ne nje vrime..... do opozite me cdo kusht ne PD.
    Duket Topi mund te jete nga ata qe zbatojne kryeartikujt........

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Mendova mos dije me shume se cfare perftohet duke lexuar gazeten TemA direkt, Breshka. Me spekullime nuk para behet shume perpara, sidomos kur do te argumentosh.

Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Mendova mos dije me shume se cfare perftohet duke lexuar gazeten TemA direkt, Breshka. Me spekullime nuk para behet shume perpara, sidomos kur do te argumentosh.
    E kuptoj, dhe me fal qe te zhgenjeva, por dhe ti simpatine, respektin dhe vlersimin per Meron, e ke ndertuar ne baze te artikujve qe ai shkruan ne "tema".Nuk besoj se je marre me vertetimin e vertetesise se tyre, dhe as nuk ke pyetur se ku jane burimet dhe faktet qe ai me kaq kemgulje paraqet.
    Me standarte te dyfishta gjithashtu nuk behet perpara... apo jo??

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    cituar nga brarishka,

Te njejten gje po ben dhe tani me Topin......beson se mund ti paraprije evenimentit..........i bie ne nje vrime..... do opozite me cdo kusht ne PD.
    Duket Topi mund te jete nga ata qe zbatojne kryeartikujt...
    .....
    pa patur mendim ndryshe, pd eshte e destinuar te mbetet nje "domen" sejmenesh servile ... ajo qe te tremb, o sali, eshte mendimi ndryshe ... ta ka lene amanet enveri me hysniun ... je komunist i pa-renovueshem ...

sa per punen e topit, nuk behet me ajo zhurma si me mosiun per te fshehur duart e pergjakura tinzare hajdute ...

Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    cituar nga brarishka,

pa patur mendim ndryshe, pd eshte e destinuar te mbetet nje "domen" sejmenesh servile ... ajo qe te tremb, o sali, eshte mendimi ndryshe ... ta ka lene amanet enveri me hysniun ... je komunist i pa-renovueshem ...

sa per punen e topit, nuk behet me ajo zhurma si me mosiun per te fshehur duart e pergjakura tinzare hajdute ...
    Me gjithese eshte humpje kohe te polemizosh me aderues ne vijen e Mustafa Nanos, po kujtoj se Topi ka qene 17 vjet ne PD, ka qene nen kryetar i partise, dhe kryetar i grupit parlamentar te PD. Ka pas shume kohe per te thene "mendime ndryshe" dhe nuk e ka bere. Dhelperake apo frikacake, ne te dyja rastet ne turpin e tij mbetet.
    Sa per mendimet ndryshe Pollo eshte minister, Ndoka eshte minister, T Shehu eshte deputet, Imami eshte keshilltare i kryeministrit, Ruli eshte minister e shume te tjere ne rangje me te ulet.....
    Shiko se cbehet ne krahun e majte per mendime ndryshe..... jane bere lesh e li.
    Dhe kjo eshte normale. Vetem shqiptaret duan te jene te gjithe ne vend te pare e te komandojne te gjithe...... thonin qe nje shofer autobuzi shkodran (ne kohen e komunizmit) kishte probleme se pasagjeret, te gjithe deshen vendin e pare dhe ziheshin per te. Nje dite i tha:" mos u merzisni se ne mbledjen e ndermarjes do propozoj qe autobuzat te hecin per se gjeri, keshtu qe te gjithe te jeni ne vend te pare....
    Fakteqesisht ne politike, qeveri, ushtri, bisnes ka vetem nje vend te pare.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    cituar nga brarishka,

Sa per mendimet ndryshe Pollo eshte minister, Ndoka eshte minister, T Shehu eshte deputet, Imami eshte keshilltare i kryeministrit, Ruli eshte minister e shume te tjere ne rangje me te ulet.....
    nishi ...

mendimi ndryshe qenkan protagonistet e '97 ????!!!!

apo ata jane shoket e tu ... njeri hapur me spaleta greke, tjetri me pseudonim spiuni, tjetri me presh ne b*the, etj ...

e meriton ate ekip, por Shqiperia e Shqiptaret vuajne ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar më parë nga Breshka Lexo Postimin
    [B]
    ... i pari qe falenderoi Topin si president ishte Berisha........
    ë hë ë hë, edhe i pari qe falenderoi Mejdanin si president ishte Nano...

vazhdimi dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar më parë nga Breshka Lexo Postimin
    ...shqiptaret duan te jene te gjithe ne vend te pare e te komandojne te gjithe......
    Sipas teje, pse nje gje e tille ? (me dy llafe, mos be hartim... )

E kam njohur Mero Bazen qe ne vitin 1995 dhe kam punuar disa vjet me te (dmth kam patur kontakte te vazhdueshme). Se kam rrespektuar asnjehere si njeri pasi me eshte dukur shume harbut, i pagedhendur dhe 'injorant'... por si gazetar ka qene shume i afte dhe asnjehere sme ka krijuar pershtypjen si njeri i pazareve. Kur te gjithe i kthyen krahet Berishes, ai i doli ne krah dhe e ka mbrojtur me cdo kusht e menyre sepse e besonte ndershmerine e tij si dhe dedikimin qe ka patur. Nese Mero arrin e ben nje shkrim te tille (per mua eshte gazetari investigativ me i mire ne Shqiperi) atehere jam i sigurt qe ka nje baze shume te forte. Sic kam njohur Mero Bazen kam njohur dhe Ylli Rakipin me te cilin kam punuar direkt. Nese keto fjale do kishin dale nga goja e Rakipit, do qeshja dhe do tallesha sepse e di ca pacavure eshte si njeri. Por ky shkrim i Meros sado i hidhur qofte eshte nje kembane zgjimi per te gjithe qe te fillojne e te shohin gjerat me qarte. Mesa duket edhe Berisha, i ndershmi dhe i pakorruptueshmi i dikurshem, nuk i paska shpetuar dot semundjes se shoqerise shqiptare. Kjo eshte fatkeqesia me e madhe dhe miopia me e madhe e atyre qe idealizojne ndershmerine e plote. Fatkeqesia tjeter e madhe eshte qe krimi ka ngerthyer kaq keq politiken shqiptare dhe si rrjedhoje dhe shoqerine shqiptare sa duket qe askush nuk paska me imunitet. Vetem Armagedoni i beka derman atij vendi dhe asaj klase politike. Mekat

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Berisha mbetet politikani me i mire ne Shqiperi, e nxjerr kte konkuzion thjesht vetem e vetem se ariti te mari pushtetin serisht edhe pas katrahures qe ndodhi ne 1997, ne kohen qe ai drejtonte vendin.
    Eshte politikan per ta pas zili. Nuk ka dhe politikan dhe i ndershem, harojeni kte.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të shkruajmë një lajm për në gazetë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2017, 04:48
  2. Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  3. Botues Librash Apo Seksere Te Rendomte
    Nga Fenomeni në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 09:16
  4. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •