Pasi kam thene ato qe thashe kam mendim shume te larter per inteligjencen tuaj.
Shkenca e vertete eshte shkruar e gjitha. Qe do te thote se pas kesaj asgje nuk hidhet me poshte dhe asgje e re nuk ndodh qe te kete nevoj per vertetim. Keta shkencetaret tipiAnonimi jane turma qe cirret.
Sic i thashe dikujt tjetri, eshte pune me risk t'i lesh secilit ne dore te shpiki etalonet e se perkryeres dhe te ndershmerise. Disa zogj nuk dijne c'te bejne me lirine dhe shkojne perplasen ne xham.
Me qafsh, e paske thene ti. Nja 30 poste para teje kur flisnim per kete, ti paske qene duke mbush uje.
Nuk po kuptoj mire ne se do te theuash qe Einsten nuk duhej te lejohej te vdiste, spese te tjeret mund te mbarojne punen qe ai nisi, apo dicka tjeter. Cfare bej une ne kete forum, Anonimi eshte te hedh postulatet e se rese qe per te cilen ka prova te ekzistences ne te kaluar. Ne English quhet "raising the bar". Nuk ka nevoje ta kuptosh. Libri qe ke lexuar ti te ben te ngren mbi cdo turme cjerrese automatikisht.
Kesaj i them une shkence. Provat te lutem?
Sigurisht. Le te debatojme per kete tek arkitektura. Nderkohe, ki parasysh se cdo gje qe e ke pare te shtypur ne liber eshte dije e patundur, qe pas filozofise te njerit ketu quhet perfekte apo quazi e vdekur.
Krijoni Kontakt