Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 230
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Sa kalama i keq qe je Blood_Venom,
    po ka dy dite qe po thuhet se eshte ēaktivizuar ai opcion nga vete administratori i forumit sepse "work in progress", pra nuk eshte difekt por nje situate e perkoheshme.
    Shiko X.Ate qe ka thene admin une e kam lexuar se fale zotit arrij akoma te lexoj.Po mund te jete injoranca ime qe postoj ketu duke thene se forumi do 3 ore te hapi faqen.Lidhja nuk e ka fajin se me kete lidhje une i hapja shume shpejte tani sikur hapen faqet me manivel zetori.Nuk e me fal po nqs jam gabim,.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Pra beni durim se eshte dicka e perkoheshme.
    Poshte DariusProteston populli me te drejte
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

There are no threads newer than the previous one. Click the back button in your browser to return to it.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    uauuuuu deri ketu arritet??
    tani na hiqni edhe te drejten per te shprehur kritika dhe pakenaqsi ndaj forumit dhe moderatoreve.
    PO ME THONI PRA CFAR TE DREJTE KAM UNE SI PJESE E FORUMIT SHQIPTAR???
    se deri tani dy me jane hequr: te hap tema te reja nuk paskam te drejte (edhe pse lexoj ndryshe ne ekran)
    dhe te shpreh kritika prap nuk paskam te drejte
    KERKOJ NGA ADMINISTRATORET TE ME CILESOJNE QARTE TE DREJTAT E MIA SI PJESE E FORUMIT!

Ore djale, perpara se te bertasesh do beje mire te lexoje rregulloren e forumit. E a ke idene se si titullohet kjo teme? Cpune ka kjo teme me ankesat e antareve per fshirje shkrimesh apo gjera te tjera? Kjo eshte vetem per te raportuar problemet teknike qe hasen me forumin.

Mund te hapesh teme me vete per ankesen tende por me pare do te keshilloja te komunikoje me moderatorin e nenforumit ku ka qene shkrimi. Megjithese te them te drejten ma merr mendja mire arsyen pse duhet te jete fshire shkrimi. Po e shikoj me kete qe po ben ne kete teme.

Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    darius ok une te kerkoj falje se perse shkruajta ketu...nuk e dija qe ishte vetem per problemet teknike!
    Une kontaktova me moderatoret...por asnje shpjegim te qarte rreth tyre: ke te drejte po skam cte bej thone?!
    pa he ma thuaj se perse ta mer mendja ty??
    shkruajta historine 100 vjecare te interit, pa asnje ofendim, pa asnje keqdashje. Thjesht histori, te vertete te perkethyer nga italishtja. Asgje me teper.
    Tani me thuaj perse ta pret mendja? a po ndoshta nje interisE (se jam femer) nuk ka te drejte te postoj historine e ekipit te saj.

Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    edhe dicka Darius kur mua me fshihet nje teme e hapur, kur mua me fshihet nje shkrim qe nuk eshte gje tjeter vecse historia e nje ekipi futbolli...me ben te mendoj se une nuk kam te drejte te hap tema, pavaresisht se aty poshte une lexoj ndryshe.
    Pra perse ta hap nje teme kur mua ma fshijne?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Lexo mesazhin qė tė kam dėrguar nė privat.... dhe nėse ju nuk keni obligime tė tjera pėrveē forumit kanė moderatorėt!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Wrong username or password. You have used up your failed login quota! Please wait 15 minutes before trying again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

Ore po ca behet.Ky forumi 4 ore punon 20 te tjera ka probleme.Nuk po e mar vesh.Tani u hap forumi se nuk hapej per dreq.Ca eshte ky faji i ngarkeses apo i antareve?Apo hosti ?Apo serveri?Se nuk po e marim vesh po vijme anes kot.

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Pershtypjet tuaja per versionin e ri te forumit
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 00:46
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •