Ej a jane duke ardhur ne Shqiperi se kemi hyre ne Europe mo?
red_dragon
Ej a jane duke ardhur ne Shqiperi se kemi hyre ne Europe mo?
red_dragon
Postuar mė parė nga Dita
Dje sapo e mora vesh nga Alienated qe Deep Purple jep koncert ne Tirane, mora ne telefon dhe vura ne levizje ato connection e duhur per te siguruar nje bilete.
Eh, nuk ka gje me te bukur sesa kur bota eshte nje fshat global. Nuk ka vend te botes qe te mos e arrish brenda 24 oreve dhe nuk ka informacion qe nuk e merr dot brenda disa sekondave, sado larg qe te gjendesh.
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
Deep Purple do te jene per nje turne 3 ditor ne Tirane, te mundesuar nga Living Room
Me siguri qe bileta duhet te jete pak si e e shtrenjte sepse kane kushtuar shume per te ardhur per nje turne 3 ditor ne Shqiperi.
Une vete sdo jem atje per ti pare por i takova ketej kur u mundesua ardhja per ne Shqiperi.
Piloti
Bileta do kete nje cik cmim stratosfere. Do jete afer 4000 leke (te reja).Avash se nuk po kendon Sinani apo ndonje amator tjeter por jane DEEP PURPLE bande themeluese e Rockut.
4 Pints lager kushtojne ketu 4000 Aleksa (te reja) LOL
Perdora termin "stratosfere" per shkak se nje postues tjeter kishte perdorur. Sa per 4000 leket, hallall i kane plako, se ia vlen! Normalisht qe mund te ndahen shume lehte 4000 lek per nje grup si Deep Purple me muziken e te cileve shumica dhe jemi rritur.Postuar mė parė nga saimiri-uk
Une per vete sigurova bileten edhe ate ne rradhe te pare. Let's Rock Tirana!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Nuk e mora vesh tamam, bileta eshte 4000 lek apo mund te jete kaq?
Cudi se tek Europe ishte 2500. Nejse mbasi erdhen Europe thane qe do vinin edhe Iron Maiden pervec Deep purple, po mesa pash atni te sajti i tyre do vinin vetem ne Beograd dhe Athine (per Ballkanin dmth) dhe ishte tani nga marsi.
Marsi qenka me koncerte vetem se u dashkan ca leke se per Deep Purple do bejme si do bejme po per te ik ne Bograd si tja bejme![]()
To look life in the face....
Thx per informacionin..edhe un si Drini s marr vesh gjeBravo Living room-i
, i ka marre me rradhe, se para ca kohesh ishin Europe-sat.
Une kam qejf te shkoj..po sdi a do behemi se vetem nuk shkohet
E meqe jemi te deep purple ju pershendes me `Soldier of fortune`, nje nga te preferuarat e mia.
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Ve bast qe mosha mesatare e pjesmarresve ne koncertin e Deep Purple do jete 30 e siper
Dhe shumica do jene durrsake se dihen boterisht sa te fiksuar kane qene mbas Purple dhe Whitesnake. Gjithmone e kam patur enderr qe te shikoja grupe metali dhe hard rock ne Shqiperi po asnjehere nuk mu realizua. Skam lene grup metali pa pare neper bote po do me shijonte shume me teper nese do i kisha pare me shoqerine time ne Tirane![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ec aty hajde ketu
Mire se vini legjendar -_ ^
Patjeter qe do jem aty ne 4 mars.
Kush do vi tje![]()
Feel the pump √
Soldier Of Fortune-eshte Kenga Me E Bukur E Deep Purple.skam Degjuar Shume Kenge Te Tjera.megjithate Me Behet Qejfi Me Shume Qe Do Te Kete Aktivitet Muzikor Ne Shqiperi Nga Grupe Te Njohur Muzikore Si Europe Qe Ishin Me Pare Dhe Tani Si Deep Purple Se Vete Them Se Nuk Do Shkoj.
Krijoni Kontakt