Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    a i kujtohet ndonjerit viti 91, James Baker ne Tirane?

e njejta situate, ne nje shkalle me te vogel vetem per nga numri i njerezve..

dhe shumica derrmuese i dinin shume mire te gjitha kenget.. kenga hapese "Picture of home" fantastike.. edhe "Space Truckin' " edhe... "Hush" (te cilen publiku ua 'shkuli' me zor).. soloja e kitaristit, ishte si tingujt e organos se qelqit qe ka nxjerre ai shpikesi i rrufepriteses.. organisti, dramatizoi skenen me stil Toccata, pastaj e embelsoi me Mozart, edhe beri dhe melodi shqiptare..

vete Deep Purple u shashtisen.. Gillan u kenaq jashte mase, dhe e mbajti lart show-n.. 60 vjecaret zakonisht, kur lozin 1 ore domino lodhen dhe shkojne ne shtepi..ata kenduan 1 ore e trecerek.. me shume, ligjet e natyres nuk mund te mposhten..

(thone qe do sillen dhe Pink Floyd ne Tirane.. megjithese fantazia merr krahe nen miratimin e euforise).
    Prektora

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nuk ma priste kurre mendja qe do vinin Deep Purple ne Tirane. Jam rrit me to, Iron Maiden e te gjitha grupet qe Deep Purple ka patur nje ndikim rrenjesor. Me behet qejfi per te gjithe ata qe kane patur mundesine te realizojne nje enderr te mirfillte, por dhe po inatosem qe nuk arrita dot te jem atje .

Darwin, nese kane ardhur Purplat, nuk besoj se duhet shume qe te vijne dhe Pink Floyd. Purple per mendimin tim qendrojne shume me lart si grup.

Kush ka ndonje foto aman te na e sjelli ne forum. Sa veta kishte gjithsej dhe ndonje gje tjeter rreth pritjes atmosferes dhe cdo gje ne lidhje me koncertin ne Tirane. Spo me besohet qe kaq pak vete kane shkruar ne kete teme.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Purple i kam pare prej kohesh dhe e hoqja merakun. Po do doja me shpirt te isha ne Tirane te shijoja ambjentin. Sa enderr e kemi patur kur i degjonim qe te kishim mundesi ti shikonim live. Dhe ja si vjen koha. Prit tani kur te fillojne dhe grupe te tjera te synojne Tiranen. Nuk do cuditesha sikur Deep Purple te pasohen nga Pink Flody apo dhe Iron Maiden. Te medhenjte ndjekin njeri tjetrin...

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga Genesis
    Nuk ma priste kurre mendja qe do vinin Deep Purple ne Tirane. Jam rrit me to, Iron Maiden e te gjitha grupet qe Deep Purple ka patur nje ndikim rrenjesor. Me behet qejfi per te gjithe ata qe kane patur mundesine te realizojne nje enderr te mirfillte, por dhe po inatosem qe nuk arrita dot te jem atje .

Darwin, nese kane ardhur Purplat, nuk besoj se duhet shume qe te vijne dhe Pink Floyd. Purple per mendimin tim qendrojne shume me lart si grup.

Kush ka ndonje foto aman te na e sjelli ne forum. Sa veta kishte gjithsej dhe ndonje gje tjeter rreth pritjes atmosferes dhe cdo gje ne lidhje me koncertin ne Tirane. Spo me besohet qe kaq pak vete kane shkruar ne kete teme.
    Aparatet dhe kamerat ishin te ndaluara keshtu qe shumica benin foto vetem me cel. ne fakt kishte disa qe kishin futur ndonje aparat brenda po shumica si kishte marre fare me vete se druheshin se nuk i fusnin dot brenda. une kam ca foto qe jane bere me cel po sjane ndonje cilesi kushedicfare, gjithsesi po munda do ti postoj.

Ne fakt per Pink Floyd nuk di gje, po nga te njejtet organizatore kam degjuar qe do vijne kete vit edhe Whitesnake dhe ndoshta ndoshta Iron Maiden. Kjo e fundit me duket me shume si thashethem ne fakt.

I.M jane ne koncert ne Athine dhe Beograd ne datat 11 dhe 14 keshtu qe kush ka vizen gati per ne keto vende te interesohet per bileten sa seshte vone
    To look life in the face....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Pink Floyd vetem po dolen nga ngunjimi per te ardh ne Tirane. Me sa di une pas Live Aid 2005, kane marre vendim per te mos dale me neper turne apo per albume te reja, mgjths nuk perjashtuan koncerte per bamiresi.

Do doja te isha dhe une ne Tirane per DP, mgjths kam rast per ti pa ne Manchester tani.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Po ca foto nuk na vute

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Keni premtuar foto nga koncerti!!!

Pershendetje me "Soldier of forture"!

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Ja ku po kthehem perseri une. Koncerti ishte shume i bukur. Paska patur fat Dalan qe morri nje petez gitare, ndersa une morra nje foto te bukur bashke me Don Airey dhe Roger Glover ne ambientet e Top Albania Radios. Nuk e di ne do mund te sjell fotot ketu - por ja po ju ofroj dhe une mundesine qe t'i keni ato foto. Me shkruni nje mesazh privat - shkruni dhe adresen tuaj te emailit aty dhe ua nis fotot!

Sa per koncertin - pervec dy incidenteve te vogla - ku dy fansa u futen ne skene, s'me pelqeu qe hidhnin ato shkopinjte me drite ne skene me te cilat publiku "u furnizua" ne hyrje te PK nga punetore te AMC-se.

S'e bene Soldier of Fortune as Child in Time (as qe prisja ta bejne pas asaj interviste qe solla me siper), por megjithate publiku gjate dy oreve i ka percjellur me duartrokitje e kane kenduar bashke te gjitha hitet e vjetra te Deep Purple. Dhe kenget e reja ishin te bukura fare. Thjeshte, patem fatin e vecante qe te jemi te paret ne Evrope mbase dhe ne Bote te degjojme kenget e reja te Deep Purple. Kenaqesi e vecante kjo. Edhe melosi etnik i Don Aireyt ishte nje mrekulli ne vete. Elementet shqiptare qe beri ke prezantimi i tij solo i dhane ca me shume shije koncertit - me c'rast publiku e percolli me kenge.

Shpresojme qe ne fund te veres te shohim perseri nje koncert kaq te madh! Flitet per nje shfaqje te mundshme te Whitesnake me suport EUROPE.

Nderkohe ne Maqedoni flitet per nje koncert te mundshem te METALLICA se shpejti - por per kete ne te ardhmen do informohemi me kohe.

Respekte!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Do sjell foto ne ditet ne vazhdim ngaqe s'kam arritur t'i bej UPLOAD akoma! S"kam patur kohe ngaqe kam qene i lodhur nga udhetimi dhe qendrimi im ne Tirane.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme - Njohuri - Tė Reja
    Nga drini_nė_TR nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 22:18
  2. Emily Dickinson
    Nga Lule Portokalli nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 05:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •