Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Por mund te shtoj dicka qe ne fakt nuk para permendet. Ne vitin 1902 ne New York Times eshte botuar nje artikull mbi zbulimin e eshtrave te gjigandeve ne shtetin e New Mexico. Artikulli eshte i shkurter po shume interesant. Ne artikull nuk thuhet por mesa kam une informacion per kete rast, eshtrat u nxorren dhe u moren nga Smithsonian Institute (shpesh i akuzuar per fshehje te zbulimeve arkeologjike dhe zhdukje te mepasshme te tyre). Lexoni artikullin ne origjinal (pdf): Giant Skeletons Found

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Siç dhe une dyshoja nuk qenka e vertete kjo foto. Dyshova sepse siç e permenda me larte prerjet e kafkes nuk jane aspak reale dhe kjo eshte lehtesisht e dukshme.
    Sa thate me siper per kete artikull (shpresoj te mos genjeje sepse une nga arkeologjia nuk mar vesh shume) dimensionet e skeleteve te pretenduara qenkan vertet te mahnitshme por dyshoj qe artikulli te kete te drejte te nenvizoje dhe nenkuptoje se ndoshta paska pasur nje zhvillim organik paralel me njerezit e sotem. Per kete do te zgjidhja te besoja me shume literaturat masonike (te cilat per ironi e kontrollojne dhe e kane kontrolluar nepermjet kujdestarit te ri masonik te lozhes se N.Y gjithe gazeten).
    Tek pamja qe keni paraqitur larte fale zoom-it qe i keni bere ne te djathten e kembes se kalit duket nje shembelltyre e dyte e po te njejtes qenie qe shihet me qarte pas kalit. Nese e shikojme me vemendje pamja eshte me nje dimension x1.5 krijeses "origjinale".
    Mua me duket shume e habitshme duke e ditur edhe shpejtesine e kapjes se pamjes nga aparati fotografik. Kur eshte bere kjo foto nga ky profesionist? Nese fotoja eshte e vonshme si ka mundesi qe e njejta krijese te jete ne dy pozicione.
    Nese fotoja eshte e manipuluar atehere fotografi eshte treguar shume inteligjent qe ka dhene nje pamje te turbullt sepse ka llogaritur edhe ngarkesat energjitike qe jane te pranishme ne ate moment dhe qe ne bashkeveprim me energjine e vakumit sipas taktikes se tij do te rendonin pamjen duke i dhene vonesa rrezatimi ose tejkalim shpejtesie.

P.S. Pse nuk e hoqe ate temen qe ju kerkova ta hiqnit?!

i/e regjistruar Maska e olsetto
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kjo krijese ska as ngjashmerine me te vogel me krijesen e Lochnes. Nga te gjitha deshmite ajo qe mund te ekzistoje ne liqenin skocez eshte ndonje lloj i mbijetuar PLESIOSAURUS. Shume larg nga qenie qe shihet ne ate foto. Ja nje ilustrim
    Nuk e di siperfaqen e Lohnessit,por i bie qe kjo krijese te pershtatet dhe te fshihet shkathtesisht ne te ,nese ekziston.Pastaj kush ka thene qe te jete 100% dinosaur.E kane kapur gje te gjalle?Nese ka mbijetuar nga asteroidi qe goditi Token 65mln vjet me pare ka mundesi sepse dhe krokodilet ia kane dale mbane.Por duhet se s'ben te jete shumuar.Si ka mundesi te kete jetuar 65mln vjet dhe ne e shohim vetem pak here.Nese do te jete keshtu keta gjigande do te qene lehtesisht te dukshem.
    1,2 Freedy comes for you;
    3,4 Jason's at your door.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    po kerkoj ndonje informacion me te hollesishem ose ndonje shpjegim po kerkoj ne google per kafshen qe eshte gjetur ne brigjet e Oqeanit ne New York fotografine mund ta shikoni tek web www.telegrafi.com kush di me teper info per kete kafshe te supercuditshme te shkruaj dhe shume flm.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    mos u keqkuptoni per ju qe nuk kane pasur mundesine te shikojne foton ne telegrafi.com e kane zevendesuar me nje fotografi te re tani sapo e kontrollova kane vendosur nje foto te re.

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anëtarësuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Ja nje foto e krijeses se gjetur ne Long Island

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    A keni zbuluar ndonje info per kete qenie te frikshme ????
    Ose ndoshta dikush ka bere perpjekje per te klonuar ndonje kafshe dhe eksperimenti ka dhene rezultat te gabuar jepni mendimin tuaj, dhe per kedo qe sjell info Flm

Nuk eshte e vertete si foto mer Eshte nga ato qe quhen Viral Marketing dhe perdoren per te promovuar ndonje show ose eveniment qe pritet te dali.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk eshte e vertete si foto mer Eshte nga ato qe quhen Viral Marketing dhe perdoren per te promovuar ndonje show ose eveniment qe pritet te dali.

Paska bere buje lajmi per te qene shume fallco!

http://www.foxnews.com/story/0,2933,396182,00.html

http://nymag.com/daily/intel/2008/08...nia.html?imw=Y
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Epo nuk kam faj une qe kunderinformacioni e ben punen me shpejte se vete informacioni. I vetmi burim te cilit i besoj per lajme te kesaj natyre sapo ka nxjerre raportin e tij dhe tani mund te shtoj dhe une ndonje gje me konkrete. Sipas studiueses Linda Moulton Howe, krijesa e ngordhur nuk eshte e vetme por jane raportuar dhe 3 raste te tjera, kete rradhe te gjalle. Kafsha eshte gjetur ne Montauk (vend shume misterioz ne Long Island, NY per te cilin ka folur gjate Al Bielek [tema e Eksperimentit te Filadelfias] dhe Branton tek Lufta e Dulces). Ka dhe nje fakt po aq misterioz qe prane vendit, vetem 2 km larg ndodhet Qendra e Semundjeve te Kafsheve ne Plum Island

Nuk eshte cudi qe kafsha te jete ndonje rezultat eksperimenti gjenetik. Kafka e saj ka ngjashmeri me ate te nje raccoon-i ndonese trupi eshte me shume ai i nje qeni. Ja nje pamje nga afer fare e kokes se kafshes

dhe nje tjeter ku i dallohet pjesa e hundes me nje zgjatim si sqep

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane shijet tuaja te cuditshme
    Nga dardajan në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 182
    Postimi i Fundit: 02-04-2012, 09:44
  2. Turqi - Një Krijesë Pazakontë Shfaqet Në Liqenin Van
    Nga toni007 në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 11:08
  3. Zbulohet kufoma e masakruar e adoleshentes
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 28-10-2006, 15:40
  4. Lezha, kjo antike !
    Nga trinity në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 09:15
  5. Bashkëjetesë e çuditshme në Ishull-Lezhë.
    Nga Beqari002 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-02-2003, 03:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •