Darius per kte foto a keni informacion ma teper sepse nese eshte e vertet um han kurreshtja pse nuk e kan kap kte voglush dhe nese e kan kap qfar ka qen me konkretisht?
Darius per kte foto a keni informacion ma teper sepse nese eshte e vertet um han kurreshtja pse nuk e kan kap kte voglush dhe nese e kan kap qfar ka qen me konkretisht?
O rrushi kam informacion kam po je komplet jashte temes ketuNejse sa mos te te le pa pergjigje. Fotoja qe ke postuar eshte realizuar nga Enrique Sepulveda qe eshte fotograf profesionist dhe ne momentin qe ai ka fiksuar ne aparat dy policet mbi kuaj nuk ka vene re aspak qenien e vogel qe nuk eshte me shume se 2 kembe e gjate (ose 60 cm). Vetem gjate zhvillimit te fotos ka vene re se pervec kaloresve ishte dhe dicka tjeter. Fotoja eshte analizuar nga eksperte dhe nuk rezulton te jete e sajuar. Pra eshte autentike. Ketu ke nje version tjeter te fotos plus qe shtojce te zmadhuar te qenies qe eshte shfaqur ne foto.
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Faleminderit per pergjigjen e pranoj se kam qen krejt jasht teme pasi qe e kam cek edhe ne shkrimin e me hershem se nuk kam informacion per kte foto sepse eshte e vetmja foto dhe besoj tjet e fundit per te cilen kam hargju mbi 10 min. dhe nuk mundesha me gjet informacion dhe po per kte arsye mu merzit dhe kerkova ndihm nga ju.
Tash e kam te kjart plotsisht por ajo qe me hutoj ishte se ne kte video jan te perzjer permbledhjet e fenomeneve.
Gjith te mirat.
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 28-05-2008 më 19:20
Shume e turbullt fotografia per te qene e bere nga nje fotograf profesionist!!!
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Gjate shkrepjes se aparatit ka plot foto qe dalin skarco. Nuk eshte e thene qe ai te kete qene i perqendruar apo i fiksuar per te bere dicka artistike. Me ka ndodhur te shoh foto te realizuara nga profesioniste qe jane shume me te turbullta se kjo siper. Pra fakti i paqartesise nuk do te thote asgje.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jo e permenda turbulltsine sepse perhere sapo ka dicka misterioze (Ufo, Fantazme, qenie te cuditshme apo ku ta di une), shpeshhere shoqerohen me foto ose pamje jo te qarta, qe i lejne hapesire te mjaftueshme shpjegimi si skeptikeve ashtu edhe te tjereve.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
A eshte kjo e meposhtmja origjinale apo sajim?
![]()
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Komplet sajim per mendimin tim...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mund te dime burimin e kitij skeleti, zoti Dias 10. Se largu nga kafka dhe prerjet e saj prane trurit,.. !dyshoj te duket sajim por!...
Nese do te ishte e vertete kjo verteton shume teza masonike dhe islamike qe qarkullojne sot ne grupe te caktuara boterore.
Ndryshuar për herë të fundit nga G.D : 29-05-2008 më 16:04 Arsyeja: drejtshkrimi
E kam shkruar dy tre here neper disa tema per kete skelet qe eshte fallco dhe aspak real. Ne fillim edhe une nuk e dija qe ishte fallco por me pas mora informacion me te plote. Fotoja e skeletit ne fakt eshte nje bashkim i tre fotove dixhitale. Eshte krijuar nga nje kanadez ne vitin 2002 dhe qe me te cilen ai u paraqit ne nje konkurs te manipulimit te fotove.
Krijoni Kontakt