Close
Faqja 109 prej 119 FillimFillim ... 95999107108109110111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 1188
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Anxhi mos lodh gishtat e tua qe te drejtosh druret e shtrember qe shkruajne lart e poshte arabilleqe.. ata nuk jane besimtare por te verber te nje feje qe ka ne thelb vrasjen si zgjidhjen me te mire. 'Islami është kundër çdo lloj dhune' thote njeri diku me lart.. po e vertete eshte.. kamikazet jane te krishtere.. ata qe vresin grate me gure se i doli kemba nga percja, jane te krishtere.. ata qe i presin doren femijve se vodhen buke te hane, jane te krishtere.. pra te krishteret jane te keqinj. arabizmi nuk na meson vrasjen, por na meson djegjen e vetes me benzine, na meson bombat dhe dinamitet qe rrethojme veten per te vrare dhjetra te pafajshem neper dyqane e pazare, na meson si makinat ti kthejme ne bomba per te shuar ata qe jene kunder islamit, na meson qe ti vrasim dhe ti denojme ata qe ndrrojne fene arabe.. e cfare nuk na meson arabizmi per te qene 'paqedashes'. shoh ne usa, ngjitese neper makina te ndryshme ku flitet per islamin dhe organizatat qe merren me te lirshem dhe pa pike problemi.. cili do guxonte te ngjiste ne makinen apo ne gomarin e tij ne arabistan ndonje tabele ku te shkruhej per krishtin, ateizmin apo organizata qe propagandojne rreth tyre? kjo pra quhet liri e fjales dhe demokraci ne arabistan. i pengon percja te shohin sa mbrapa bote jane.

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    [QUOTE=altin55;1969692]Cfar kuptimi do ti ?? ato video jane thjesh propagand dhe asgje me shume, un po ta argumentoj me nje ish te krishetre me qense ti dashke keshtu.

http://youtube.com/watch?v=IZF9stLSYjY&feature=related

Nje dijetar i Islamit ka thene! "un me injorantin jame gjithmon i mundur, kurse me te diturin kerkoj dialog'. Keshtu eshte dhe puna juaj me mua.
    Mister! qe un te mbroj dicka, ju duhet te sillni fakte nga Kurani, dhe hadithet, ku ju keni pakenaqsi, ne baze te ketyre un do te mundohem te sjell sqarimin e dijetarve per ate cfar ju u mundon sheteson, mllefoson, etj. Cfar argumenti do ti nga mua, kur ju vini me video qe nuk kene baze ne Islam. Me fal, po cfar te mbroj? ato jane thjesht video propagand dhe asgje tjeter, nuk kane baze ne Kuran dhe hadithe, dhe automatokisht nuk jane Islame. Ateher cfar te flasim lojra fjalesh qe skan fund.
    Dhe njeher sic te thash, ne do te sulmosh duhet te vish me fakte, kurse un sict te thash do te pergjigjem InshaAllah, por me fjal dijetaresh, sepse ata e prezantojne Islamin e jo njerez ne you tube.
    Mister! ne do te mesosh historin e shqiperis duhet ta mesosh nga shqiptaret e jo greket, sepse greket di thone qe nuk egsiston shqiperi, por kjo eshte genjeshter,
    dhe puna juaj me Islamin. Ne do te pjyesesh per Islamin duhet te shkosh tek muslimanet, dhe jo dava shurrash me te meta mendore qe shkruajn forumeve.
    Gjysma e prifterinjve jane pederaster kurse ju i duartrokisni dhe ju puthni duart a nuk te bejne pershtypje keta felliqsirash qe po felliqin boten?????

Te forte jeni si kini goj dhe flisni.

Po me qense po na hiqesh si kapedan ateher sii spjegon keto vargje biblike ku bibla juaj urdheron per therje te femive

Keto po jane terror haptas.

Une nuk komentoj BIBLEN, ai eshte libri i vertete dhe ka te verteten ne te. Nuk te duhet shume per ta vertetuar, mjafton te jesh realist, te dish pak nga historia dhe te dish te lexosh per vete.

Persa i perket asaj thenjes se atij qe ju po e quani dijetar te islamit une dua t'iu falenderoj per ofendimin. Mbase juve jeni diplomuar nga harvardi se per ndryshe ju nuk mund te keni nivel arsimor me te larte sesa une, gjithsesi te levdohesh eshte nje debesi e te vegjelve.

Une se quaj veten te forte por persa i perket se vertetes une e cmoj shume ate, asgje sme dhimbet per te luftuar per te, per ta bere ate te ditur per te gjithe. Une si mbaj krah njeriu pasi ne konceptimin tim personal asgje dhe askush ne toke nuk eshte i perkryer.

Dijetaret te shpjegojne ilsamin??? Bravo ju qofte atyre, mbase mos ta lidhin ate me "luften e shejnte" kunder perendimin, me ndonje sulm terrorist me ndonje shpate ne dore per te treguar "forcen" e tyre kunder atyre qe zoteria juaj sebashku me dijetare te tille i quajne armiqte e islamit. Une habitem sesi ju e kuptoni Islamin pasi zoti juaj flet vetem arabisht, allahu ekberr... selam e lahi... jane shprehje qe thjeshte te felliqin veshin. Mbase ju jeni emigrant ne shqiperi. Me falni nese eshte keshtu ateheran.

Ske c'fare te thuash mar njeri, femra ne islam eshte e degraduar, eshte e nenvleresuar, eshte thjeshte placke ne duart e meshkujve. Liria e tyre eshte inegzistente eshte e panjohur, ato jane thjeshte rober, skllever ne duart e Hoxhave apo zoterave te tyre.

Ku qendron morali kur nje njeri i rritur rreth moshes 50-60 vjece martohet me te mitura, ku qendron dija, rrespketi, dinjiteti???? Thirri mendjes mar njeri se jetojme ne shekullin e 21-te, jetojme ne boten moderne...Mbase te mbeta ne qafe me kete te fundit.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin

Kjo ishte gallata e rradhes qe del nga goja juaj. Ashtu ka mundesi te jete, sic thua ti. Ju e keni te ndaluar rreptesisht te rrihni gruan fizikisht... e keni te lejuar vetem qe ti masakroni te gjalla me gure. Hej zot edhe 'shpullen' e quani gje normale. Hajde arab hajde ...
    Ore po keta keshtu!!!

OJJJJJ Darius! ashtu sic e lexove, ne Islam nuk lejohet te keqtajtosh bashkeshorten

Allahu Madheruar ne Kuran thote ......dhe coni jet te mire me to..... kurse Muhammedi (sallallahu alejhi ue selam) ka thene!!!!! me i miri nga ju eshte ai qe eshte per gruan e tij, kurse un jame me i miri per grat e mia.

Kuse gurezimi eshte per kurven qe bene kurveri kur shkel kurone, tradheton burrin, dhe e pranon ose vertetohet me deshmimtar te ndershem, por ky ligj eshte dhe per burrin, jo vetem per gruan.

Keto jane ligje me urtesi. sepse xhduket tradhetia bashkeshortore. te gjith burrat qe i kane tradhetuar grat e tyre. kane dashur te zbatohet ky ligj me ato, apo kur ngec veza keq i pelqejme keto ligje.

Hej zot edhe 'shpullen' e quani gje normale. Hajde arab hajde ..
    Javash javash o Darius. se sikur erdhe nga jupiteri sot, na u habike kur degjon shpull, grat ne shqiperi sot e kesaj dite, po hane dru si gomari ne duhan nga burrat piranec, dhe ju su ben pershtypje, kurse dhe nje keqinformim degjoni per Islamin, me vrap hidhni vickla.

Mos shiko keta qafirat e forumit, keta e kane zemren vrer per Islamin, ti je me origjin musliman, ta them se ti i ke vene flaken flamurit grek, kurse keta qafirat e forumit asnjeher nuk e djegin flamun grek, sa do qe ata te djegin shqiptarin, dhe e di pse? sepse ka kryqin
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 13-07-2008 më 01:52

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    [

Une nuk komentoj BIBLEN, ai eshte libri i vertete dhe ka te verteten ne te. Nuk te duhet shume per ta vertetuar, mjafton te jesh realist, te dish pak nga historia dhe te dish te lexosh per vete..
    Kete le ta thone ata qe e kane njojtur krishterimin me mire se tya

there you go

Ps nuk prisja ndonje diskutim me te mire me tya nuk tregove gje tjeter vecse e ke menyren e diskutimit te ulet

Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin
    Ore po keta keshtu!!!

OJJJJJ Darius! ashtu sic e lexove, ne Islam nuk lejohet te keqtajtosh bashkeshorten

Allahu Madheruar ne Kuran thote ......dhe coni jet te mire me to..... kurse Muhammedi (sallallahu alejhi ue selam) ka thene!!!!! me i miri nga ju eshte ai qe eshte per gruan e tij, kurse un jame me i miri per grat e mia.

Kuse gurezimi eshte per kurven qe bene kurveri kur shkel kurone, tradheton burrin, dhe e pranon ose vertetohet me deshmimtar te ndershem, por ky ligj eshte dhe per burrin, jo vetem per gruan.

Keto jane ligje me urtesi. sepse xhduket tradhetia bashkeshortore. te gjith burrat qe i kane tradhetuar grat e tyre. kane dashur te zbatohet ky ligj me ato, apo kur ngec veza keq i pelqejme keto ligje.

Javash javash o Darius. se sikur erdhe nga jupiteri sot, ma u habike kur degjon shpull, grat ne shqiperi sot e kesaj dite, po hane dru si gomari ne duhan nga burrat piranec, dhe ju su ben pershtypje, kurse dhe nje keqinformim degjoni per Islamin, me vrap hidhni vickla.

Mos shiko keta qafirat e forumit, keta e kane zemren vrer per Islamin, ti je me origjin musliman, ta them se ti i ke vene flaken flamurit grek, kurse keta qafirat e forumit asnjeher nuk e djegin flamun grek, sa do qe ata te djegin shqiptarin, dhe e di pse? sepse ka kryqin

Taman ju e clirut shqiperine, na dhate patriota, na dhate atdhetar, artiste dhe njerez te shquar te gjuhesise te pendes, te historise etj...
    Jo vetem te grekut por te cdo robi qe shkel token shqiptare si pushtues.

Ju ose keni probelme dhe pakenaqesi per te pranuar te verteten ose nuk e njihni ate aspak. Gjithsesi te dyja me ngjasojne si fatkeqesi dhe te shpreh ngushellimet e mia per kete.

Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Kete le ta thone ata qe e kane njojtur krishterimin me mire se tya

there you go

http://www.youtube.com/watch?v=IY95l...eature=related

Ps nuk prisja ndonje diskutim me te mire me tya nuk tregove gje tjeter vecse e ke menyren e diskutimit te ulet
    Ske si pret pasi ju nuk me njiheni per fat te mire, pasi te njihesh njerez si ju dhe te bisedosh do te ishte veces humbje kohe, ju thjeshte mbani krah ne bisedime, keni njohuri jo te kufizuar sepse kjo eshte e vertete per te gjithe qeniet njerezore por jeni ne kuota infosh te limituara.

Une ta citova edhe me siper, per mua ska njeri dhe asgje qe njeriu krijon qe eshte perfekte. Mbase se keni kuptuar.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Un skam cte them me, murit me kok nuk i biet

i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Octopus (ne lidhje me postimin qe nuk ka dale)

Sipas bibles thuhet qe: ye are the light of the world. A city that is set on an hill cannot be hid.
    Neither do men light a candle, and put it under a bushel, but on a candlestick; and it giventh light unto all that are in the house.
    Let your light so shine before man, that they may see your good work, and glorify your Father which is in heaven.
    Think not that I am come to destroy the law, or prophets: I am not come to destroy, but to fulfil.
    For verily I say unto you, Till heaven and earth pass, one jot or one title shall in no wise pass from the law, till all be fulfilled
    (Matthew 5: 14 - 18)Mesazhi qe une marr prej ketij pasazhi eshte ky: 10 ligjet qe Zoti ka shkruar ne pllakat e Moisiut nuk duhet kurrsesi te hidhen poshte por te permbushen. E per me teper profetet qe kane folur ne emer te Zotit para se te vinte Jesusi ne toke nuk mund te hidhen poshte. Mesazhi i fjaleve mua me duket shume paqesor ne te gjithe dhjaten e vjeter e te re; ashtu si dhe ty te duken paqesore fjalet e Muhametit ne kuran.
    Jezusi e thotë qartë në vargjet e mësipërme që as mos të na shkojë mendja se ai dëshiron t’ia heq as një presje të vetme e leje më ta shfuqizojë atë. Natyrisht që në Bibël, veçanërisht në Dhjatën e Re ka mesazhe paqësore, por më habit fakti se si te disa që hiqen si besimtarë, qofshin këta të krishterë apo myslimanë, ekziston urrejtje aq e madhe ndaj komunitetit tjetër fetar. Pse aq shumë urrejtje? Ku është toleranca fetare që e ka karakterizuar gjithmonë popullin tonë?

Jezusi e thotë qartë në vargjet e mësipërme që as mos të na shkojë mendja se ai dëshiron t’ia heq as një presje të vetme e leje më ta shfuqizojë atë. Natyrisht që në Bibël, veçanërisht në Dhjatën e Re ka mesazhe paqësore, por më habit fakti se si te disa që hiqen si besimtarë, qofshin këta të krishterë apo myslimanë, ekziston urrejtje aq e madhe ndaj komunitetit tjetër fetar. Pse aq shumë urrejtje? Ku është toleranca fetare që e ka karakterizuar gjithmonë popullin tonë?

Kushtet historike kane ndryshuar me kohe. Atehere nuk kishte shtet e kombi mbahej me urdhrat e Perendise. Tani, ne, si pjestare te shoqates njerezore te shek te XXI besoj se duhet te mendojme per gjera qe kane me shume rendesi sesa disa thenie te para me lupe nga bibla apo kurani.
    Islami është sistem universal dhe i përkryer ku përputhet jeta shpirtërore me jetën e kësaj bote dhe në këtë kontekst, Islami është sistem shpirtëror dhe sistem kohor që kanë lidhje të forta mes vete sa që në asnjë mënyrë nuk mund të ndahen nga njëri-tjetri. Islami është besim që përqendrohet në materie dhe shpirt, në këtë botë dhe në botën tjetër, është trup dhe shpirt. Prandaj për myslimanët çdo fjalë, çdo presje (siç thotë Jezusi) e Kur’anit të madhërishëm ka shumë rëndësi.

Praktika ka treguar se eshte e pamundur te flitet paqesisht derisa besimtaret kerkojne te tregojne madheshtine e bibles apo kuranit duke sharre rivalen perkatese.
    Per vete jam skeptike dhe te te them te drejten keto perralla apo legjenda qe predikohen si tek bibla ashtu dhe kurani i lexoj kur nuk jam ne good mood. Tani do thuash ti pse legjenda.. Sepse personalisht asgje nuk kam pare realisht. Sepse shkenca avancon aq shume sa cdo dite do me sjelle nje prove te re per te me forcuar skepticizmin tim.
    Eeee, tek unë shkenca prodhon efekt të kundërt, çdo arritje shkencore vetëm se e forcon besimin tim. Çdo luan, çdo patate, çdo peshk që gjendet me emrin e Zotit në të më bën të forcojë besimin (shaka kjo e fundit).

Psh. Eshte provuar qe ne Mars ka patur jete. Se fundmi mos gaboj kane zbuluar nje sklupture qe i ngjante njeriut. Atehere? Po sikur te jemi pjella te ndonje krijese ufoje? Cduan ufot ne toke? E ke menduar ndonjehere?
    Kam lexuar librin “Libri që tregon të vërtetën” në të cilën autorit jashtëtokësorët kanë vendosur që ti tregojnë të vërtetën rreth krijimit të tokës dhe njeriut nga ana e tyre. Po ta lexosh do të shohësh se sa të mjerë mund të jenë njerëzit në komentimin e Biblës. Titulli në origjinal është “Le Livre Qui Dit La Verite”. Të siguroj se nuk ia vlen të diskutohet rreth kësaj “teorie”.

Ajo qe dua te them eshte se shkenca dhe feja nuk mund te ecin paralelisht. Njera pengon avancimin e tjetres dhe anasjelltas. Kjo shpjegon dhe prapambetjen e vendeve islamike.
    Prapambetja e atyre vendeve që ju i quani islamike mund të shpjegohet vetëm si mangësi besimit në ato vende.

Sa per ate qe thua se duhet te diskutojme mbi problemet e tjera sociale, shkencore apo mbi ceshtjet e dites une te kerkoj te me gjesh nje besimtar qe nuk sheh asnje forum tjeter perpos fese qe ne momentin e hapjes se forumit. Apo me e forta gershetimi i cdo teme dite me ideologjine fetare.
    Të kam parë që je mjaftë aktive në këtë temë prandaj të kam thënë që mund të bisedohet. Edhe unë pajtohem që titulli i temës është interesant.

Luani tha fjalen allah, pema eshte ulur duke thene lutjen e budallalleqe si keto me bejne te mendoj se keta njerez vijne nga koha e Noes e nuk jane pjese e shoqerise se sotme.
    Edhe unë befasohem se si mund të jenë njerëzit kaq mendjelehtë e tu besojnë këtyre gjërave që nuk janë të vërteta. Gati të gjithë të dërguarit e Zotit kanë pasur ndonjë mrekulli, e i dërguari ynë Muhammedi, paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të, na ka lënë Kur’anin, mrekullinë më të madhe. Prandaj nuk ka nevojë që dikush të kërkojë as luanët që thonë fjalën Allah, as patatet, as pemët e as broçkulla të ngjashme me këto.

Nga ana tjeter nuk di ndonje liber fetar pervec kuranit te ndaloje lutjen ne gjuhen tende. Apo e kam gabim? Te lutesh ne gjuhen e vendit tend per mua eshte vleresim per kombin, vleresim per veten, e ne fund falenderim ndaj Zotit qe te ka bere pjese te atij kombi dhe shoqerie, ne rastin konkret, te shoqerise shqiptare.
    Tani sa per ate te dhunes ndaj gruas, megjithese ju mbroni idene qe nuk lejohet asnje lloj dhune, si ka mundesi vete profeti ka goditur Aishen, gruan e tij me te vogel?
    E kshu sa me shume ta gjumosh fene, aq me shume te gjumon.
    Sa i përket grave Muhammedi thotë: “Trajtoni mirë gratë, ngase gruaja është krijuar nga briri i lakuar, dhe lakesa më e madhe tek ai është pjesa më e lartë e tij. Nëse provon ta drejtosh atë, do ta thyesh, kurse nëse e len ashtu do të mbetet i lakuar (akoma). Andaj, trajtoni mirë gratë!” (El-Hafidh El-Iraki, Sahih)
    Çka do të thotë që femra është e ndjeshme, duhet të sillemi butë me të. Nuk duhet të jemi të vrazhdët me gruan. Duhet ta kuptojmë dhe njëkohësisht të jemi të mirë. Assesi të mos lejojmë që të shkaktohet ndonjë grindje. E nëse rastësisht ndodhë, atëherë duhet që në mënyrën më të mirë ta evitojmë atë.

Respekt!

Octopus
    Ndryshuar për herë të fundit nga Octopus : 13-07-2008 më 11:48

i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    .. ata qe vresin grate me gure se i doli kemba nga percja, jane te krishtere..
    Po ku i lexoni ju të gjitha këto gënjeshtra?
    Që t’i gjykohet dikujt për tradhti bashkëshortore duhet të plotësohen disa kushte nga të cilat më të rëndësishme janë:
    - femra dhe mashkulli të cilët kanë kryer tradhti bashkëshortore duhet pa përdorim të dhunës të pranojnë se kanë kryer këtë vepër (nga kjo deklaratë mund të tërhiqen në çdo kohë para ekzekutimit të dënimit). Nëse e tërheqin pranimin konsiderohet që nuk kanë kryer tradhtinë dhe dënimi nuk ekzekutohet.
    - Nëse vet nuk pranojnë atëherë është e nevojshme që tradhtinë bashkëshortore (që gruan dhe mashkullin ti shohin gjatë aktit) ta shohin 4 (katër) dëshmitarë që në gjykatë do të dëshmonin që kanë parë këtë. D.m.th. katër dëshmitarë, jo një apo dy apo tre. Nëse nuk ka katër dëshmitarë procedura nuk hapet.
    - Nëse gjatë gjykimit njëri prej këtyre katër dëshmitarëve e tërheq deklaratën e vet, të akuzuarit lirohen dhe dënimi nuk ekzekutohet.
    - Gjykata vërteton nëse dëshmitarët janë të besueshëm, apo mos kanë interes personal që t’i akuzojnë të akuzuarit, çfarë ka qenë sjellja e tyre para procesit etj...
    Nëse femra e akuzuar lind gjatë procedurës atëherë mund të përsëritet procedura edhe një herë.
    Ka edhe shumë kushte tjera që dikush të dënohet për shkelje të kurorës por këto do të ishin më të rëndësishmet. Vetëm shiko se sa imagjinatë të sëmurë ka pasur autori që ka gënjyer për procedurën rreth tradhëtisë bashkëshortore. Paramendo vetëm se si do të ishte po të ishte e vërtetë kjo që thotë autori i këtyre gënjeshtrave.
    Siç mund të shohësh pra nuk janë myslimanët “ata qe vresin grate me gure se i doli kemba nga percja”.

Islami, për dallim nga Bibla, ka rrugëdalje që assesi mos të vijë deri tek e gjithë kjo. Nëse gruas nuk i pëlqen burri i saj, ajo mund të kërkojë shkurorëzim, nuk ka nevojë të bëjë amoralitet.

Në postimin e ardhshëm:
    Cili është qëndrimi i dijetarëve lidhur me ata që rrethojnë veten me dinamit dhe vrasin dhjetëra të pafajshëm, makinat bombë, djegia me benzinë e të ngjashme me këto.

Paqe dhe mirësi!

Octopus

Javash javash o Darius. se sikur erdhe nga jupiteri sot, na u habike kur degjon shpull, grat ne shqiperi sot e kesaj dite, po hane dru si gomari ne duhan nga burrat piranec, dhe ju su ben pershtypje, kurse dhe nje keqinformim degjoni per Islamin, me vrap hidhni vickla.

Qe grate hane dru dhe sot e kesaj dite ne Shqiperi une ate e di por kjo sdo te thote se do e pranoj ndonjehere apo do e konsideroj normale. Ajo qe degjoj une per islamin nuk eshte keqinformim or zoteri por gjera te faktuara, fotografuara e filmuara. Njeriu nuk duhet te behet dritshkurter per hir te besimit te tij por duhet ti japi gjerave emrin qe kane. Nuk mbulohet dielli me shoshe dhe as e verteta me fjale boshe. Dhuna eshte dhune dhe sidomos ajo ndaj femres eshte pjese e nje mentaliteti kafsheror ku zoteron bota arabe. Forumi Shqiptar nuk ka qafira po antare qe shprehin mendimet e tyre. Sa per dijenine tende une nuk jam mysliman dhe as grek (megjithese i perkas besimit ortodoks). Veten ne rradhe te pare e konsideroj dhe identifikoj si shqiptar. Besimet nuk influencojne ne ndjenjen time si i tille dhe as me bejne qe ti ndaj shqiptaret ne turq e greke. Kjo qe po thua ti quhet percarje kombetare. Por te kuptoj, feja te ka erresuar mendimin dhe turbulluar qartesine mendore. Uroj te te kaloj shpejt sa pa u kthyer ne sindrome. Perndryshe mjer ti dhe te tjeret si ty.

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •