Close
Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 331

Thumbs up Flamuri Shqiptar

Me këtë FLAMUR ka luftuar populli Shqiptar në Kosovë. Me këtë Flamur janë bërë festat tona, janë bërë gjërat tona madhore.
    Ky Flamur ishte, është dhe do të jetë edhe më tej për popullin Shqiptar në Kosovë. Me këtë Flamur po festohet edhe sot, nesër edhe ditëve tjera.
    ...Flamuri i "ardhshëm" i shtetit të Kosovës do të ketë rolin kosmetik; derisa Flamuri ynë Kombëtar Shqiptar do të mbetet edhe më tutje nr. 1.

Ndryshuar për herë të fundit nga altiX : 16-02-2008 më 09:48
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Po me vjen turp per ata qe vendosen qe flamuri i Kosoves te jet ky qe do te jete tanime, Nje ''klonim'' i flamurit evropia. pa as edhe nje pike te vetme kuq e zi...turp...!!!

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Me thon te drejten futja e hartes ne flamur, duke marre parasysh situaten e tanishme, eshte zgjuarsi.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un propozoj kte flamur.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Bëhet publik flamuri dhe stema shtetërore e Republikës së Kosovës

Sot me ka bere pershtypje nje interviste e nje qytetari te thjeshte te Kosoves. Ate e pyeti nje gazetar:

- Ç'mendim keni per Flamurin e Kosoves?

Ai u pergjigj:

- Ai qe do miratoje kuvendi i Kosoves, do te jete flamur i Kuvendit, Kryeministrit dhe Presidentit te Kosoves, por flamuri yne do jete nje dhe vetem nje, fysha e kuqe me shqiponjen dykrenare. Kemi luftuar nder shekuj per ate flamur dhe fusha e kuqe perfaqeson lumenje e gjakut qe kemi derdh nder shekuj dhe asnje flamur tjeter nuk mund ta zevendesoje ate. Ne do t'i perulemi vetem flamurit te kuq me shqiponje dykrenare.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Shqiponja në flamur nuk të bën shqiptar, dhe nuk është më shumë shqiptarë ai që ka në flamur shqiponjën, se sa ai që nuk ka. Ka ikur koha kur shtetet identifikoheshin me flajmuj e me zogj nëpër flamure e stema kombëtare. Sot, flamuret shtetërore janë dy-tre ngjyrëshe, e të thjeshte, ndërsa flamuri kombëtar është diçka tjetër dhe ne fatmirësisht e kemi, një të tillë dhe atë tepër unik. Sot Kosova do të kete dy flamuj, atë kombëtar me shqiponjë dy krenare dhe atë shtetëror. Kryesore është krijimi i shtetit të ri të Kosovës. Të dashur shqiptarë, sot, është vështirë të krijosh një shtet që të njohin e gjithë Bota, (përveç mistrecave si puna e Qipros, shaka lol) në zemrën e Evropës. Sot mund të krijosh shtet diku në ndonje rafshnaltë Aziatike apo pyll të Zairesë e Nigerisë, por në Evropë, vështirë. Eshtë fati jonë si komb, që më në fund drejtësia vihet në vend dhe shqiptari merr hakun e tij që i takon. Sot në Evropë, ke dy shtetete shqiptare, që e ka lakmi çdo komb tjetër në botë. Simbolet ndërohet lehtë: një referendum dhe gati 20 shqiponja edhe atë duke fluturua nëpër flamur. Andaj, proceset duhet të ecen para, dhe mos ta prishim situatën e volitshme dhe rastin historik që në është afruar për shtet.
    Ketij postimi sdo i levizja as presjen. Ndaj te njejtin mendim me ty Davius. Cdo shqiptar e ka te qarte se kush eshte simboli i tij kombetar dhe sidomos flamuri. Nese per hir te pavaresise ky eshte cmimi i perkoheshem qe Dardania duhet te 'paguaje' atehere le te jete keshtu. Pergjigjen me te mire ndaj ketij kushti do e japi vete populli me flamurin dhe simbolet qe do zgjedhi te mbaje e te nderoje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Shqiponja në flamur nuk të bën shqiptar.
    ti zoti davius meqe shqiponja ste ben shqipetar mund te me thuash pse bet gjith aqte luft ne maqedoni juve??
    se un e di se luftut per te drejtat tuaja qe te kishit simbolet dhe festat kombetare.
    simbol kombetar per shqiptaret e maqedonis un di se esht flamuri me shqiponj.
    apo e kam gabim

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Sot në Evropë, ke dy shtetete shqiptare, që e ka lakmi çdo komb tjetër në botë.
    ene ti kete e qu gje te mir???
    esht mir vall qe vellezerit e nje gjuhe te jen te ndar ne 2 ose me shum shtete.????

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ene ti kete e qu gje te mir???
    esht mir vall qe vellezerit e nje gjuhe te jen te ndar ne 2 ose me shum shtete.????
    Mu më ra në sy fakti që ky e konsideron si privilegj të madh që të kemi shtet. Shteti nuk është privilegj. Shteti është nevojë, sepse shtet do të thotë liri. Mungesë e shtetit ose shtet i huaj është robëri.

Liria nuk është privilegj, është nevojë e pashmangshme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Mu më ra në sy fakti që ky e konsideron si privilegj të madh që të kemi shtet. Shteti nuk është privilegj. Shteti është nevojë, sepse shtet do të thotë liri. Mungesë e shtetit ose shtet i huaj është robëri.

Liria nuk është privilegj, është nevojë e pashmangshme.
    keta tipa ne i quajm 'mendjendritur"po shyqyr qe ska shum vlla

Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •