Hey e kisha per sms tende: R u thinking what I'm thingking... Si kjo ikona ska njeri. Eshte special lol
Hey e kisha per sms tende: R u thinking what I'm thingking... Si kjo ikona ska njeri. Eshte special lol
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pensarti non e bello come averti,ma e bello anche sapere che esisti!
sapo me erdhi..
''dhe pak ore na ndajne zemer.... mi manchi da morire.. ti amo scema L''
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
"Ti je jeta ime.Shpirti im.Landi dhe ....jane nje.Sinonim i njeri tjetrit.Ti kurre nuk do te ndihesh i plote me nje tjeter,se une jam gjysma jote.Te adhuroj zoti im."
kto sms me zot un i kom fryk lol,se del noi femer si puna e Nietzsche-s dhe thot "zoti vdiq"
ps.mos behet xheloze ndonjera se eshte sms i vjeter,nuk me ka ardhur sot![]()
Askush nuk eshte i perjetshem, as edhe mbreti i gjarperinjevekto sms me zot un i kom fryk lol,se del noi femer si puna e Nietzsche-s dhe thot "zoti vdiq"
...deri sot me ka injoruar romanca!
- The rest is silence.
They keep saying the right person will come along...I think a truck hit mine!![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
nje sms para ca kohesh.
Te kam jeten time o i qelbur.Si nuk e kupton ti kete?Pas kaq kohesh qe jemi bashke,duhej te me njihje me mire.Po une te adhuroj o i poshter
"E ke bere dreken apo te porosis pica? Une po vdes nga uria... Po s'ke bere gje, do te te ha ty bashke me laptopin qe me ben xheloz... Grimce dashurie me permasat e kometes...qe me dogje e me shkrive ne mes te dimrit..."
E bardha eshte pak...
Nje mesazh me e-mail: "ty te kam loqk ma te mirin bre nuk te ndrroj me kerkan ... o ta ha xemlen bre ty..."
Mesazh ne msn: "flm zemër për gjitha ti je shpresa ime të du shummmmmmmmmmmmmmmmm"
Krijoni Kontakt