Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    fading way
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Cfare te ben te mendosh ty si fillim, qe ajo para njeriut qe do, do te vej dike qe e ka thjesht shok, dhe qe per me teper ndoshta e shikon thjesht si nje pengese ne lidhjen e saj, dhe mezi pret qe x-files te beje hapin e gabuar per ti thene "hiqmu sysh"?!
    Problemi i madh nuk eshte origjina e tij djale i mbare, sepse edhe ajo nuk eshte e rene nga qielli, hiqe nga mendja ti ate konceptin fshataro-qytetar qe nis thjesht nga vendbanimi. Fshatar te ben mentaliteti i mykur qe te ze syte, dhe qytetar te ben kultura dhe aftesia qe ke per ti bere vend vetes kudo qe shkon.
    Problemi i madh eshte qe ajo do dhe per me teper e ka konsoliduar lidhjen e saj me ate qe do ne fejese, ky eshte PROBLEMI.
    Sa per keshille per x-files ... do thoja pyete mire veten nqs ti vertet e do, apo eshte thjesht obsesioni per ti provuar vetes dhe asaj qe mund ta besh te leje te fejuarin per ty.
    shume fjale me mend, bravo.
    senseless universe!? maybe!

fading way
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    pse cfare ka divjaka qe nuk te pelqen???mendoj qe eshte me bukur 1000 here me shume sesa shume zona te italise..cdo vend ka bukurin e tij.

persa i perket keshilles qe ti i jep, shpresoj qe xfiles te kete aq mend ne koke qe te mos e marre parasysh..sepse asnje femer me mend ne koke nuk le ti rreshqase situata nga dora qe te kete sherr midis te fejuarit dhe mikut te saj..mos harro se ka 32 vjec dhe jo 15..
    je njeri i llogjikshem, wise.
    senseless universe!? maybe!

Citim Postuar më parë nga amenti Lexo Postimin
    pssstt edhe u' kom ni problem, o shoku fors intrudër..

qysh mi ja bo me ni djal qi po mpelqen shum, mirepo po ngecim tuj diskutu per kualitetin e grithshmerine e cd-ve. Nuk osht teme produktive.
    Kajher po ja nis me bo hajgare edhe me qesharaksine e e-mail-it tem, po mu kjo s'po m'duket zbavitse...une po ofendohna. Mirepo ai nuk pi din k'to.
    Sinqerisht po du me dit qysh mi ja bo me k'si njerez?
    Beji daljen se qeka toc...

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Me te thjeshte njerez!
    Tema eshte miqesore dhe jo komplekse.
    Nuk eshte ne te miren e askujt qe ajo te kthehet ne teme humoristike e mbi te gjitha te sulmohen me bresheri paragjykimesh ata/ato individe te cilet denjuan per pak caste te zhvishen nga komplekset e te na rrefejne nje problem apo shqetesim.

Ata te cilet nuk guxojne te shprehen, pamvaresisht se ndodhen mbrapa nje dritareje virtuale, mund te zgjedhin te lexojne, ose ne rast se kane nje pergjigje te mos hezitojne.
    Ata te cilet mendojne se jane disa shkalle me larte se te tjeret e si per te terhequr vemendjen humbin kohe duke postuar shkrime e histori "humoristike" nuk meritojne pergjigje.

Cilido qe do tentoj ta kthej temen ne humor apo do devijoj prej saj, do perfundoj ne kosh.

FI, pergezime per temen.

Gjithe te mirat
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Postime
    33
    force -intruder....hakmarrja sjell vetem hakmarrje... shenjteron te keqen .....mund te tentosh ti japesh nje mesim kundershtarit .....pa demtuar.......qe ti vlej atij te behet njeri i vlefshem per veten e tij dhe shoqerin....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    A ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?

Tua them te drejten, sepaku ne dy faqet e pare jam kenaq tu qesh edhe ju rrefehem se moti nuk kam lexuar dicka me argetuese se pergjigjet ne kete teme. Kishte takt medje ineligjence dhe fllad te kendshem. Aq me teper kishte sinqeritet pertej miresjelljes qe e bente ate argetues dhe komik. Nderkohe qe mesove shume per karakteret e juaja c'eshte e verta edhe per inteligjencen pervojen dhe pjekurine tuaj por ajo me e vlefshmja per nivelin e objektivitetit tuaj.

Kishte shume edhe nga ato qe dhembin por qe sherojne me shpejtesi me te madhe.
    Do te vecoja me kete rast FI, BS, AJ, etj guximi dhe sinqeriteti i hapjes e xFiles per admirim dhe mbajtja e tij si burrat deri ne fund e tje
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 04-02-2008 më 13:18 Arsyeja: jashte teme!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    A ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?
    Nuk do hyja ne doren tende, me deshiren time!
    • The rest is silence.

Ok pra jepi nje her nje "shpulle realiteti" te gjithe ketyre qe kan thene nga nje shqetesim ketu, dhe mos thuaj se jane shum, se numerohen me gishta ata/ato qe kan then se ca i shqeteson

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Nuk do hyja ne doren tende, me deshiren time!
    E po zori nuk pyet, i ke pare ata qe hyjne ne sall te operacionit ?

Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Ok pra jepi nje her nje "shpulle realiteti" te gjithe ketyre qe kan thene nga nje shqetesim ketu, dhe mos thuaj se jane shum, se numerohen me gishta ata/ato qe kan then se ca i shqeteson

AJ
    Thash, c'thash, -pergjegjet e secilit me pelqyen se ishin te lirshme te sinqerta dhe reale tuat poashtu objektive analitike etj

kuptohet ketu vetem xFiles pati guxim te kerkonte nje keshille te tille nga bota intime dhe pa artificializma e superficialitet qe eshte guxim dhe singeritet me vete

une vetem desha te ju lavderoj per aq sa kam lexuar deri ne faqen 3 se ishin vertete argetuese dhe clodhese njekohesisht. Per mua shume pozitive mendoj personalitetet tuaja reflektonin pozitivisht.

Por qe i kishit thene ju te gjitha mua s'me mbetet shume dhe nuk do te zhyetm per pak.

Po, kam nje keshille (jo aq brutale) per FI, -kerko ta cvedosesh kete teme ne forumin ku vertete e ka vendin dhe ku nuk do te kete me nderhyrje arbitrare. Tek: Forumi Shqiptar > Më Pranë Njëri-Tjetrit > Ndihmoni njëri-tjetrin. Sepse ketu ashtu-keshtu nuk e ka vendin me.

Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mesa shoh deshira jote Baptist qenka bere realitet!
    Kjo eshte ajo dukuria qe quhet zhvendosje spontane e temave!

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •