Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Me te thjeshte njerez!
Tema eshte miqesore dhe jo komplekse.
Nuk eshte ne te miren e askujt qe ajo te kthehet ne teme humoristike e mbi te gjitha te sulmohen me bresheri paragjykimesh ata/ato individe te cilet denjuan per pak caste te zhvishen nga komplekset e te na rrefejne nje problem apo shqetesim.
Ata te cilet nuk guxojne te shprehen, pamvaresisht se ndodhen mbrapa nje dritareje virtuale, mund te zgjedhin te lexojne, ose ne rast se kane nje pergjigje te mos hezitojne.
Ata te cilet mendojne se jane disa shkalle me larte se te tjeret e si per te terhequr vemendjen humbin kohe duke postuar shkrime e histori "humoristike" nuk meritojne pergjigje.
Cilido qe do tentoj ta kthej temen ne humor apo do devijoj prej saj, do perfundoj ne kosh.
FI, pergezime per temen.
Gjithe te mirat
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
force -intruder....hakmarrja sjell vetem hakmarrje... shenjteron te keqen .....mund te tentosh ti japesh nje mesim kundershtarit .....pa demtuar.......qe ti vlej atij te behet njeri i vlefshem per veten e tij dhe shoqerin....
A ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?
Tua them te drejten, sepaku ne dy faqet e pare jam kenaq tu qesh edhe ju rrefehem se moti nuk kam lexuar dicka me argetuese se pergjigjet ne kete teme. Kishte takt medje ineligjence dhe fllad te kendshem. Aq me teper kishte sinqeritet pertej miresjelljes qe e bente ate argetues dhe komik. Nderkohe qe mesove shume per karakteret e juaja c'eshte e verta edhe per inteligjencen pervojen dhe pjekurine tuaj por ajo me e vlefshmja per nivelin e objektivitetit tuaj.
Kishte shume edhe nga ato qe dhembin por qe sherojne me shpejtesi me te madhe.
Do te vecoja me kete rast FI, BS, AJ, etj guximi dhe sinqeriteti i hapjes e xFiles per admirim dhe mbajtja e tij si burrat deri ne fund e tje
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 04-02-2008 më 13:18 Arsyeja: jashte teme!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Nuk do hyja ne doren tende, me deshiren time!A ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?![]()
- The rest is silence.
Ok pra jepi nje her nje "shpulle realiteti" te gjithe ketyre qe kan thene nga nje shqetesim ketu, dhe mos thuaj se jane shum, se numerohen me gishta ata/ato qe kan then se ca i shqetesonA ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?![]()
E po zori nuk pyet, i ke pare ata qe hyjne ne sall te operacionit ?
AJ
Thash, c'thash, -pergjegjet e secilit me pelqyen se ishin te lirshme te sinqerta dhe reale tuat poashtu objektive analitike etj
kuptohet ketu vetem xFiles pati guxim te kerkonte nje keshille te tille nga bota intime dhe pa artificializma e superficialitet qe eshte guxim dhe singeritet me vete
une vetem desha te ju lavderoj per aq sa kam lexuar deri ne faqen 3 se ishin vertete argetuese dhe clodhese njekohesisht. Per mua shume pozitive mendoj personalitetet tuaja reflektonin pozitivisht.
Por qe i kishit thene ju te gjitha mua s'me mbetet shume dhe nuk do te zhyetm per pak.
Po, kam nje keshille (jo aq brutale) per FI, -kerko ta cvedosesh kete teme ne forumin ku vertete e ka vendin dhe ku nuk do te kete me nderhyrje arbitrare. Tek: Forumi Shqiptar > Më Pranë Njëri-Tjetrit > Ndihmoni njëri-tjetrin. Sepse ketu ashtu-keshtu nuk e ka vendin me.
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Mesa shoh deshira jote Baptist qenka bere realitet!
Kjo eshte ajo dukuria qe quhet zhvendosje spontane e temave!
Krijoni Kontakt